|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Seks- uczucie bólu a następnie brak całkowitego czucia
Hej.
Jest taka sprawa, że gdy rozpoczynamy seks z moim chłopakiem to jest super, ale gdy on chce we mnie wejść to zawsze na początku mnie boli i w sumie on nie może do końca wejść. Jego to zaczyna rozpraszać, bo się tym martwi. Wtedy tylko powoli i po chwili wchodzi, jest dobrze, aż tu nagle ja całkowicie nic nie czuje, mogłabym wtedy książkę czytać, albo spać. Mój partner jak z nim rozmawiałam czuje do samego końca. Nie było tak zawsze tylko ostatnio, ale zaczynam się tym martwić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Seks- uczucie bólu a następnie brak całkowitego czucia
Mam wrażenie, że mówisz o mojej sytuacji. Tak samo mam tylko nie od jakiegoś czasu ale od zawsze. Mimo, że już jestem młodą mamą to i przed ciążą jak teraz po nic się nie zmieniło. Chętnie poznam inne opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Skonsultuj się z lekarzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jakim ? Pod względem ginekologicznym wszystko ze mną ok :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja mam tak, że przy wejściu nieprzyjemnie boli, ale po paru głębszych ruchach jest już cudownie
![]() Pytałam się o to mojej gin, powiedziała że to przez budowę moją lub mojego partnera ;p I że mocne nawilżenie powinno załatwić sprawę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Może być winne nawilżenie, ale także zmiana pozycji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja rozumiem wytłumaczenia dotyczące bólu bo rzeczywiście odpowiednie dodatkowe nawilżenie pomaga. Polecam żel Feminum.
Mnie bardziej martwi kwestia, że już w czasie penetracji gdy ból minie to nie ma nic. Żadnych odczuć. Mogłabym wtedy grać w szachy lub oglądać telewizor i tylko czekam aż partner skończy. Na pewno nie jest winą rozciągnięcie pochwy ponieważ po pierwsze mam tak od pierwszego razu a po drugie nie rodziłam siłami natury. Czy można jakoś na to wpłynąć? Jaka może być przyczyna? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wtedy tez nie odczuwam przyjemnosci. I przy tym i przy normalnej penetracji czuje ze jest w środku ale nie ma to żadnych konsekwencji odczuwania przyjemnosci. Jest to obojetne. Orgazm osiagam tylko podczas pobudzania lechtaczki. Ciekawe Jaki jest orgazm pochwowy. Jakie to Uczucie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Większe i lżejsze: Dla kobiet, które już były w ciąży, a także te, które już przekroczyły 30-stkę. Zestawy kulek progresywnych: Dla pań, które zauważyły u siebie pierwsze oznaki nietrzymania moczu, takie jak popuszczanie moczu np. w czasie kichania, skakania lub podnoszenia ciężarów, albo które mają już problemy związane z osłabieniem mięśni Kegla."Duży wybór takich kulek znajdziesz w sexshopie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.