|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Intermarche- praca
Witam, na dniach mam mieć szkolenie w tym sklepie... czy ktoś z Was lub znajomych pracuje/ pracował tam?? Jak się tam pracuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Intermarche- praca
Sklep znam z perspektywy klienta - chyba średnio raczej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam, rowniez zaczynam prace w tym sklepie, w Bialej Podlaskiej.
Moze jest ktos, kto pracowal, nawet w innym miescie? Slyszalam negatywne opinie o tej pracy, ale nikt nie potrafil powiedziec co konkretnie jest nie tak, jak powinno. Nie mam wyjscia i do pracy musze isc, bo za dlugo juz jestem na bezrobociu, ale moze ktos chociaz wie na co musze uwazac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robi już tam trochę czasu, ale szuka innej pracy. Problem ma taki, że studiuje zaocznie i raz/dwa razy w miesiącu musi być w piątek w szkole, z tego powodu nie chcą jej dać umowy o pracę i ciągle jedzie na zleceniu. Dla mnie to abstrakcja, pracowałam w większym supermarkecie i umowę o pracę miałam od początku, mimo studiów dziennych. U niej w intermarche sporo osób przyjęli na umowę o pracę i jej ucinają godziny bo wiadomo - tamte muszą wyrobić ileś godzin a ona nie, więc one robią a ona siedzi w domu. Dobre by to było do dorobienia sobie, ale gdy trzeba opłacić szkołę, rachunki, to już nie bardzo. Zdarza się, że przychodzi do pracy według grafiku a okazuje się, że nie jest potrzebna i musi wracać, nawet nie zadzwonią wcześniej. Chociaż to chyba bardziej zależy od kierownictwa niż od całej sieci.
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.