|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Berlin ZOB -> Primark, jak dojechać...
Witajcie, wybieram się na zakupy do Primarka. Z Polskiego Busa wysiadam na przystanku Berlin ZOB. Moje pytanie brzmi jak dojechać komunikacją miejską do Primarka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Berlin ZOB -> Primark, jak dojechać...
Odpal mapy google, wyznacz trasę z Zentraler Omnibusbahnhof Berlin ZOB do Walther-Schreiber-Platz 1 ( tam mieści się Primark). Google idealnie Ci wszystko opiszą
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Google tylko wytycza trasę, a nie mówi do jakiego S-bahna czy U-bahna wsiąść, a z tym mam największy problem... Zwracam się z prośbą o pomoc do osób mieszkających w Berlinie, które wskażą mi gdzie mam wsiąść, przesiąść się itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Wklejam przykładowo: 13:29 ![]() Zentraler Omnibusbahnhof Berlin ZOB Messedamm 4, 14057 Berlin, Niemcy ![]() 13:32 S Messe Nord/ICC (Berlin) ![]() 13:43 S+U Bundesplatz (Berlin) ![]() 13:45 U Walther-Schreiber-Platz (Berlin) 13:45 ![]() Primark Mode Walther-Schreiber-Platz 1, 12161 Berlin, Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.