|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zostawiła mnie dziewczyna
Czesz.
2 tygodnie temu zostawila mnie dziewczyna wszystko bylo pieknie jak nigdy, wyjechala na 2 dni do wujka znaczy jej wujek mieszka w krakowie a pojechala do rzeszowa bo byl tam u znajomych , jak byla u niego nie pisala nic bo nie miala czasu. Gdy przyjechala tak samo 0 kontaku itp . na nastempny dzien wyslismy wiczorem na dwor i mowila ze chce przezwy itp, godzine pozniej napisala mi ze nie chce juz byc razem i zebym nie myslal ze zrywa przez telefon. Powiedziala ze moze bedziemy za jakis czas razem moze miesiac moze mniej bo nie wie czy mnie kocha czy nie. Bylismy razem 3 lata, i teraz bardzo mi jej brakuje. Ale ciagle z kims pisze albo sie spotyka jezdzi na imprezy itp. Ostatnio spotkalismy sie i pocalowalismy powiedziala ze mnie kocha ale zaraz zaprzeczyla powiedziala ze to tylko przyzwyczajenie i moze bedziemy razem za jakies 2 miesiace. Prosze o pomoc i co robic dalej, z góry dziekuje ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: zostawiła mnie dziewczyna
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tylko ze ona ciagle chce utrzymywac kontakt itp chce wiedziec co u mnie.
Juz nie wiem co o tym myslec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To proste.
Poznała nowego - nie jest pewna czy coś z nim wyjdzie = trzyma Cię w obiegu ![]() Zerwij kontakt dobrze Ci radzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
|
Zgadzam się z Doris. "Nie wie" czy Cię kocha, ale kontakt trzyma + obiecuje "może" powrót za jakiś czas, bo nie wie, czy jej z nowym fagasem wyjdzie. Jak nie wyjdzie, to wróci do Ciebie. Chcesz mieć taką dziewczynę? Ja bym nie chciała.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1. z przyzwyczajenia. 2. żeby nie wyjść na nieczułą sucz, 3, jak ma inaczej trzymać Cię w zapasie, jeżeli nie poprzez utrzymywanie z Tobą kontaktu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie czekaj na nią. Dziewczyna zachowuje się naprawdę beznadziejnie, te teksty o tym, że może będziecie razem za dwa miesiące są naprawdę poniżej krytyki. Postaraj się mieć z nią jak najmniej kontaktu, nie rozmawiaj z nią, jednym słowem spróbuj zapomnieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
weź człowieku miej dume, nie pozwól się traktowac jak śmiecia!!! A potem się widzi takich chłopów przydu*asów co nie mają własnego zdania ani dumy i z jęzorem za babą latają.
Zerwij kontakt i żyj na nowo Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ona chce mieć Ciebie w rezerwie jakby nikogo lepszego nie znalazła. I co z tego, że ona chce utrzymywać kontakt? Miej swoją dumę i myśl o tym co Ty chcesz, a nie ona! Powodzenia
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z wszystkimi powyżej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zrywa przez telefon, ale mówi żebyś nie myślał, że tak robi? Chyba ma cię za jakiegoś idiotę i na dodatek rogi ci dowaliła ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Po pierwsze: przykro mi.
Po drugie: nie daj sobą pomiatać. Miej swoją godność i zerwij wszelkie kontakty. Panienka sama nie wie czego chce. Im szybciej zakończysz znajomość, tym szybciej się otrząśniesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Jeśli ktoś zastanawia się czy nadal kocha tzn że przestał kochać. Bawi się Tobą i Twoimi uczuciami. Bądź mądrzejszy i olej ją.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest tak: słuchaj misio może Ci kocham, może nie, pobaluje, poużywam sobie i potem wrócę, no chyba że mi się spodoba to nie wrócę. Pogódź się z tym, że się rozstaliście, wiem że to trudne wierz mi ale nie ma innego wyjścia, tak będzie lepiej dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Szkoda twojego czasu na dziewczynę, która de facto zerwała z Tobą przez telefon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.