|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ankieta - dieta i aktywność fizyczna kobiet z zespołem PCO
Cześć!
Jestem studentką II roku studiów II stopnia na kierunku fizjoterapia na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i piszę pracę magisterską na temat diety i aktywności fizycznej u kobiet z zespołem policystycznych jajników. Jest to praca badawcza ankietowa. Zapraszam kobiety z Zespołem Policystycznych Jajników do wypełnienia krótkiej ankiety składającej się z 18 pytań . Z góry bardzo Wam dziękuję za poświęcony czas! ![]() W adresie między ankiety a .pl jest spacja, inaczej link nie chciał się dodać ![]() http://moje-ankiety .pl/respond-57981.html PS - nie wiem czy w dobrym miejscu na forum umieściłam tę ankietę, jesli nie to przepraszam ![]() Edytowane przez katarzynka71990 Czas edycji: 2014-01-22 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ankieta - dieta i aktywność fizyczna kobiet z zespołem PCO
Ankieta niewykonalna
skoro w pytaniu "jaką aktywność fizyczną Pani uprawia?" można zaznaczyć, że "Nie uprawiam żadnej aktywności fizycznej" to jakim cudem ktoś ma odpowiedzieć na obowiązkowe pytania jaką i ile tej aktywności wykonuje? skoro jej nie wykonuje? Mi się nie chciało wpisywać posiłków z całego dnia więc zrezygnowałam z ankiety
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Słuszna uwaga, dzięki. Już to poprawiłam.
18 pytanie o spożywane posiłki niestety też jest mi bardzo potrzebne do pracy magisterskiej, więc bardzo bym prosiła o wypełnianie i tego pytania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
nadal jest problem w pytaniu "jak ocenia Pani intensywność uprawianej przez Panią aktywności fizycznej?" skoro się nie uprawia aktywności fizycznej nie można jej ocenić
ja się poddaję, nie chce mi się trzeci raz pisać 5 posiłków z całego dnia W przyszłości z większym rozmysłem buduj ankiety, bo człowiek nawet jak chce pomóc to nie może. Powodzenia
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ok, dzięki. Teraz już powinno być ok.
Edytowane przez katarzynka71990 Czas edycji: 2014-01-23 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.