![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Seks z czarnoskórym mężczyzną.
Heja.
Postanowilam założyć ten wątek z ciekawości, ile z Was ma takie doświadczenia i jak je oceniacie. Ja osobiscie mam sporo takich doswiadczen, bo w moim zyciu tak sie zlozylo, ze wiekszosc moim przyjaciol i znajomych to wlasnie studenci i studentki z Nigerii, Kenii, Sudanu, Kongo, Ghany itp... Poza tym kręcą mnie czarnoskórzy faceci. Mają to "coś". Są sexy, mają zwykle świetne ciałka i mają taki wrodzony luz, ktorego białym brakuje. Pociągają mnie fizycznie i psychicznie. Właściwie 70% moich chłopakow nie bylo bialych (aktualny TŻ jest biały, ale nie jest Polakiem). No i cóz. Moje doswiadczenia: - stereotyp bogatego wyposażenia jest jak najbardziej prawdziwy! - w większości naprawdę znają się na rzeczy i sprawiają, że seks jest niesamowity - zawsze orgazm i satysfakcja kobiety jest dla nich ważniejsza niż ich własna - zdecydowanie są bardziej wytzrymali fizycznie pod tym względem niż biali faceci ![]() - znają fajne sztuczki, o ktorych mało kto wie ![]() - są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą - bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec. - mówiąc bez ogródek, w większości niezłe z nich ciacha ![]() Mam nadzieje, ze Was zachęciłam do nowych "doświadczeń" ![]() PS. Pragne podkreslic, ze powyzszy wywód dotyczy tylko aspektu seksualności, a więc isteniej duzo wiecej zalet i plusów bycia z czarnym mężczyzną. Choc seks to chyba jedna z najwiekszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks z czarnoskórym mężczyzną.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja odpowiem: simon mol
![]()
![]() |
#4 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() Mówiąc bez ogródek... NIE... ja nie chciałabym się kochać z facetem, kóry ma ciało jak Tyrese albo Will Smith... ![]() Traktujesz seks jak zawody sportowe, Twoja sprawa. Mnie do takich "doświadczeń" nie zachęciłaś.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Yyyyy.....
![]() Nie wiem,ale na mnie osobiście czarnoskórzy mężczyźni nie działają...nie wiem dlaczego,ale tak jest po prostu i nic się na to chyba nie poradzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych wszytskich cech, to wydaje mi sie, ze generalizujesz, nie kazdy czarny rodzi sie z wiedza na temat trikow-tym bardziej jak malo kto o nich wie ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i powodzenia w swoich ciemnoskórych podbojach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno nie wszyscy tacy są, poza tym z Twojego postu wynika, że białym tego wszystkiego brakuje. Ja się z tym nie zgodzę. Mój TŻ jest białym Polakiem. "Luźnym, dobrze wyposażonym, szanuje mnie, jest ciacho, czuję się przy nim wspaniałą kobietą, zna fajne sztuczki, moja satysfakcja jest najważniejsza" itp ![]() Także ja nie mam takich doświadczeń z ciemnoskórymi i niespecjalnie kręci mnie zmienianie partnerów. Może dlatego, że nie traktuję seksu jak zabawę ![]() Ale spoko, Twoja wola ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Muszę przyznać, że też mi się skojarzyło z tym Kameruńczykiem Simonem Molem ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
widzę,że nie jestem jedyną osobą,której również na myśl przyszedł Simon,ale nie zniechęcaj się autorko wątku.
jeśli chodzi o moją opinię na temat seksu z czarnymi mężczyznami,to jakoś mnie to nie kręci.wręcz przeciwnie,szczerze mówiąc odrzuca mnie na samą myśl o tym.wolę jednak białych mężczyzn,nawet jeśli ich gabaryty znacznie różnią się od gabarytów mężczyzn czarnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-04 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do reszty to nie wypowiadam sie, bo jakos nie ciagnie mnie do czarnoskorych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie jednak ta reklama nie zachęca za bardzo ![]() I chyba Malaika85nie spotkałaś dobrze wyposażonego białego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
taaak rzuce sie na pierwszego lepszego byleby skora jego miala kolor czekolady...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie autorko jesteś dosyc nie typową osobą. Twój pierwszy raz był seksem grupowym, facet który miał małego odrazu przestał być Twoim facetem, teraz piszesz o wyższości czarnych nad białymi... co więcej uważasz to za coś normalnego. Tak jak już pisałam w innym wątku dla mnie seks grupowy nie jest czymś normalnym. I tak samo nie uważam żeby czarny był lepszy od białego. Nie mam w tych sprawach porównania więc może się nie znam, ale dla mnie ważniejsze jest kim jestem dla partnera, niż to co ma w spodniach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Mnie osobiscie czarni faceci nie pociagaja, ale owszem raz mi sie zdarzylo i musze powiedziec ze bylo bardzo przyjemnie... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
mieszkam w kraju gdzie czarnych jest cala masa. jak widze te grube tombakowe lancuchy na ich szyjach to smiech mnie ogarnia. ale coz, taki gust.
jest jeszcze jedna rzecz i mysle, ze potwierdza to wizazanki mieszkajace w UK, czarni maja dziwny zapach. nie ze smierdza, ale dla mnie ten specyficzny zapach jest nie do przejscia. poza tym jak dla kogos najwazniejsza jest dlugosc penisa i kolekcjonowanie facetow to moge tylko wspolczuc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ach te stereotypy!
Mój mężczyzna jest Polakiem. Potrafi mnie zadowolić, też zna fajne sztuczki, szanuje mnie i większość z rzeczy które tam wypisałaś. Po za tym nie dzielą nasz różnice kulturowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Polscy mężczyźni najfajniejsi są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
brzydziłabym się z czarnoskórym facetem.. :/
white power! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Czekaj Czekaj,załużmy tak hipotetycznie
![]() ![]() To po ewenualnej serii operacji zmieniających kolor skóry, całkiem przeciętnemu białaskowi powiększyłby się sprzęt, nagle zacząłby dbać o kobietę i szanować ją, wiem że jest szybka nauka teraz, języki, te okularki - sita i te sprawy ale czekoladowy kolor skóry = poradnik seksualny - mapa ciała kobiety, tom osiemnasty wpojone tak ? ![]() ![]() Każda z Nas jakieś typy ma ![]() i to jest najfajniejsze, możemy się wymieniać poglądami, spostrzeżeniami i uwagami, ale przekonywanie się nawzajem do czegokolwiek chyba do niczego nie prowadzi ![]() Swoją drogą, ciekawe czy Michael Jackson ma czarnego czy bialego ? ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Bo to mieszanka bialego z czarnym no... gorzkiej czekolady nie lubie.
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() "Bestia jest mała, lecz wyjątkowo groźna" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Realistka
|
heh mnie autorka watku tez nie zachecila do przygod
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.