|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Znowuż facet
Cześć, wszystkim!
Piszę z prośbą o obiektywne spojrzenie na tę sytuację. Jest chłopak, który bardzo podoba mi się już długi okres czasu. Jakoś nigdy nie mieliśmy nic wspólnego do czasu, gdy nie zaprosiłam do na wesele. W tę sobotę jest. Jakiś czas temu - nie wiem dlaczego tak nagle - zaprosił mnie na imprezę. Byliśmy w klubie z jego znajomymi. I od samego początku - łał. Na dzień dobry drzwi otwiera, zamyka, przepuszcza. Uwierzcie mi, to dla mnie totalna nowość. Było fajnie: gadaliśmy dużo, siedzieliśmy razem. przegonił jednego pijanego gościa, potem przy tańczeniu drugiego. Potem troszkę był pijany ;] Było parę różnych akcji, raz mnie trzymał za rękę, ale to była poważna sprawa, bo ochrona wywlekała jakiegoś faceta obok nas. Potem raz mnie objął i tak tańczyliśmy. Ale podkreślam, że był pijany. Nie, że zalany, albo takie totalnie pijany, ale na rauszu. Ale ciągle chciał mi coś kupić, pytał czy czegoś nie chcę. No i z jednej strony chciałabym to interpretować jako randkę, ale ciągle mi chodzi po głowie, że tylko chciał się zrewanżować za to wesele. Od tamtego momentu trochę gadaliśmy, trochę obgadywaliśmy sprawy związane z weselem, trochę takie gadki na luzie. Nie chcę go pytać wprost xD Ani podpytywać. Myślę, że wszystko się okaże po weselu. Bo albo będzie chciał sie spotykać, albo sprawa się skończy. ALe co Wy myślicie o tym? Edytowane przez Rule Britannia Czas edycji: 2014-01-23 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Znowuż facet
Na weselu się okaże czy on chce żeby między Wami coś było czy nie
![]() A jak Wasze relacje wyglądały przed tym zaproszeniem go na wesele? Nie gadaliście w ogóle i Ty wyskoczyłaś z tym weselem, czy jak?
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() PS: świetna piosenka Linkin Park, nie słyszałam jej jakimś cudem jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS dziękuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaję, że wesele wszystko zweryfikuje
![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tak jak wyżej - wszystko okaże się na weselu.
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Staram się nie nakręcać... naprawdę xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
To ten od studniówki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Nooo, jeśli otwiera i zamyka samodzielnie drzwi, przegania pijaków i nie czołga się do domu po imprezie to naprawdę już można głośno wykrzyczeć - ideał!!
![]() A tak na poważnie - wyluzuj... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
strasznie się nakręcasz - tym bardziej, że zgodnie z podpisem, masz jeszcze jakiegoś "jego" do zerwania znajomości, i jeszcze innego "jego" do okręcenia wokół palca...
ci "oni" chyba strasznie ważni, skoro pisani wielką literą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Czas pokaże ale myślę że będzie ok. Wyluzuj trochę.
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.