|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Gdańsk kosmetyczka!!
Pilnie szukam dobrej sprawdzonej kosmetyczki, chodzi mi o regulacje brwi. Mam ogromny kłopot ze znalezieniem jednej porządnej, bo wszystkie tylko lekko mi je depilują, żadna nie umie nadać ładnego kształtu
![]() Edytowane przez 7d5d1bdea3fbb18ab1155295525c8aaba14b73cc_5fbc4d44b3770 Czas edycji: 2015-01-17 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdańsk kosmetyczka!!
[1=7d5d1bdea3fbb18ab115529 5525c8aaba14b73cc_5fbc4d4 4b3770;43002496]Pilnie szukam dobrej sprawdzonej kosmetyczki, chodzi mi o regulacje brwi. Mam ogromny kłopot ze znalezieniem jednej porządnej, bo wszystkie tylko lekko mi je depilują, żadna nie umie nadać ładnego kształtu
![]() Szukałam już na trójmiasto.pl, ale wydaje mi się, że większość postów tam to samoreklama.[/QUOTE] osobiscie moge polecic uslugi Pań z brow baru Benefit w Sephorze. Wszystkie moje znajome również są zadowolone. ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Polecam ExcellentQ w Gdańsku na Heweliusza
![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=7d5d1bdea3fbb18ab115529 5525c8aaba14b73cc_5fbc4d4 4b3770;43004297]Nie ma tego w Gdańsku, zresztą przeczytałam, że zwykła regulacja brwi pęsetą kosztuje 65 zł
![]() ale naprawdę warto ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
65zł za regulację brwi
![]() Trochę przesada... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Salon Gabriel, w City Forum i p.Ania. Tanio, dobrze, miło i profesjonalnie. Niesamowicie pozytywna osoba. Chodziłam do wielu kosmetyczek, ale w końcu trafiłam na odpowiednią. A byłam nawet u babki, która po wypaleniu papierosa nawet nie umyła rąk, tylko od razu zabrała się za moje brwi.. Wiadomo chyba, że przez całą wizytę musiałam wąchać jej dłonie śmierdzące tytoniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Polecam Salon "Jaśminowy ogród" na osiedlu wiszące ogrody, sama tam chodzę regulować brwi i jestem b. zadowolona, cena 10 zł
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja polecam panią Justynę Wilczewską ma gabinet na ul. Kościuszki albo panią Monikę Kupis z salonu Wyspa na Bora Komorowskiego
![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.