|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak się przełamać?
Jestem z chłopakiem od ponad roku... On non stop mi mówi, jak mnie kocha itp. a ja... jakoś nie umiem się do tej pory przełamać, żeby mu to powiedzieć.
Wiem, że on tego ,,potrzebuje" (były sytuacje kiedy mówił ,,a teraz możesz mi powiedzieć jak bardzo mnie kochasz")... Czasami jestem zła sama na siebie, nie wiem co z tym zrobić. Wiem, że to nie jest nic strasznego ale jakoś wiecznie mam blokadę. Jakieś rady?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się przełamać?
Tylko z nim czy w ogóle?
Wysłane z mojej el dziewiątki : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie możesz mu tego powiedzieć, bo go nie kochasz? Czy dlatego, że nie umiesz wyrażać uczuć słowami?
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A kochasz go?
czy po prostu masz złe doświadczenia z przeszłości, boisz się to powiedzieć, żeby się nie odsłonić i nie zostać zranioną? (tak, wiem psychologia dla naiwnych, sorry) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ale nie napisałaś skąd ta blokada,czy tylko przy nim czy ogólnie. Czy jesteś wylewna czy mniej w uczuciach,jak jest między Wami. Czy go na prawdę kochasz. Może po prostu porozmawiaj z nim o tej blokadzie.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jest to mój pierwszy chłopak.
Kocham go, czuje się przy nim świetnie, mogę z nim o wszystkim pogadać ale jakoś jak przychodzi co do czego to mam właśnie blokadę. Tak samo jest z komplementami, jakimiś czułymi słówkami. Na początku myślałam, że to samo przejdzie, że potrzeba czasu ale teraz coraz bardziej się tym załamuje. Nie umiem wyrażać swoich uczuć po prostu...
![]() |
#7 |
and cigarettes
|
Ponoć to działa tak, że
1) myślisz, że kochasz, 2) wiesz, że kochasz, 3) chcesz powiedzieć, że kochasz, 4) mówisz, że kochasz. Czy jakoś tak podobnie. ![]() W każdym razie - wydaje mi się to normalne. Z czasem powinnaś się całkowicie przekonać, by w końcu powiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja też miałam taką blokadę, na szczęście trwała krótko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
mów do niego "Kochanie"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.