|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Semipermanentne tuszowanie rzęs.
Na stronie jednego z salonów kosmetycznych zauważyłam taką usługę, cenowo (w porównaniu do tradycyjnego przedłużania rzęs) atrakcyjną.
Czy któraś z Was była na tym zabiegu i jakie efekty daje? Czy byłyście zadowolone? Mam rzęsy (mimo, że ciemne) z natury cienkie, krótkie i mało widoczne. I ile trwa taki zabieg? Ciężko mi usiedzieć bez zajęcia w jednym miejscu więc to dla mnie też istotne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Semipermanentne tuszowanie rzęs.
zabieg trwa stosunkowo krótko, o wiele krócej niż przedłużanie 1:1, aczkolwiek efekt wg mnie mało zadowalający, jak zwykłe przeciągnięcie maskarą. Należy pamiętać o regularnych wizytach w salonie celem zalożenia nowej co 2-3 tyg.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Semipermanentne tuszowanie rzęs.
Dziękuję, wobec tego jeszcze się zastanowię, najbardziej byłam zadowolona z tradycyjnego przedłużania rzęs, ale cena i czas - prawie 2 godziny bezruchu na fotelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.