|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
niespodzianki, prezenty
hej dziewczyny,
chcialbym prosic was o rade i pomysly na zaskoczenie dziewczyny. bardzo mi na niej zalezy, jestesmy razem 2 lata, nie nudzimy sie, jest bardzo dobrze ale ja chce dac z siebie jeszcze wiecej.. tak jakos, bez powodu ![]() kwiatami zasypuje ja co kilka dni, chcialbym wpasc na jakis naprawde mocny pomysl.. czasem potrafie nie spac do 3.. 4 rano wymyslajac cos... jesli sa tu jacys panowie i chca mnie nazwac "pantoflarzem" to darujcie sobie, rozstawiam takich po katach a na niej poprostu zawsze mi zalezalo ![]() dodam ze ona nigdy odemnie nic nie "wymagala" ale tez jest jej zawsze bardzo milo jak widzi ze caly czas mi zalezy a ja lubie kiedy sie usmiecha i od 2 lat to jedyny moj cel, nawet alkohol i fajki odpuscilem, nie zaluje :3 prosze mnie poprawic jesli to nieodpowiedni dzial |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: niespodzianki, prezenty
Cytat:
Niespodzianki, kwiaty itp. są bardzo miłe, ale jeśli występują w nadmiarze, to tracą cały swój urok i wyjątkowość. Jeśli spędzacie czas różnorodnie, nie nudzicie się, to wystarczy raz na jakiś czas zaplanować coś fajnego (możliwości jest mnóstwo). A to, że Ci zależy, można okazywać bez "mocnych pomysłów", codziennym zachowaniem, czułością, wsparcie i drobnymi gestami. Bo inaczej to, co powinno być wyjątkowe, stanie się rutyną, a Ty nabawisz się bezsenności. Lekko przesadzasz, przystopuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A za 10 lat czym ja zaskoczysz? skoro już teraz sie wypstrykasz z pomysłów?
Niespodzianki w nadmiarze przestaja byc niespodziankami i staja się nudne. Osobiście nie lubię nadskakiwania, a zagłaskanie to najlepszy sposób na szybkie zamordowanie związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny maja racje. Sama ucieklam z takiego zwiazku, gdzie facet za czesto mi robil prezenty, codziennie po 10smsow z wyznaniem milosci. To bylo straszne, zaczynalam od niego uciekac. Przestalam w nim widziec faceta.
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- bardzo dobrze powiedziane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
MI jeden tak słodzi, mówi jaka to jestem piękna a mnie to męczy w takich ilościach
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
A może wybierzcie się na weekend do SPA ?
![]() w Nałęczowie jest na przykład bardzo fajnie. W niektórych obiektach można wykupić całe pakiety razem z noclegami i zabiegami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziwię jak dostaję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mnie non-stop zaprasza na termy Uniejów
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.