niespodzianki, prezenty - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-12, 01:54   #1
severe1
Przyczajenie

niespodzianki, prezenty

hej dziewczyny,

chcialbym prosic was o rade i pomysly na zaskoczenie dziewczyny. bardzo mi na niej zalezy, jestesmy razem 2 lata, nie nudzimy sie, jest bardzo dobrze ale ja chce dac z siebie jeszcze wiecej.. tak jakos, bez powodu
kwiatami zasypuje ja co kilka dni, chcialbym wpasc na jakis naprawde mocny pomysl.. czasem potrafie nie spac do 3.. 4 rano wymyslajac cos...

jesli sa tu jacys panowie i chca mnie nazwac "pantoflarzem" to darujcie sobie, rozstawiam takich po katach a na niej poprostu zawsze mi zalezalo

dodam ze ona nigdy odemnie nic nie "wymagala" ale tez jest jej zawsze bardzo milo jak widzi ze caly czas mi zalezy a ja lubie kiedy sie usmiecha i od 2 lat to jedyny moj cel, nawet alkohol i fajki odpuscilem, nie zaluje :3

prosze mnie poprawic jesli to nieodpowiedni dzial
severe1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 07:05   #2
allmode
Wtajemniczenie

Dot.: niespodzianki, prezenty

Cytat:
Napisane przez severe1 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

chcialbym prosic was o rade i pomysly na zaskoczenie dziewczyny. bardzo mi na niej zalezy, jestesmy razem 2 lata, nie nudzimy sie, jest bardzo dobrze ale ja chce dac z siebie jeszcze wiecej.. tak jakos, bez powodu
kwiatami zasypuje ja co kilka dni, chcialbym wpasc na jakis naprawde mocny pomysl.. czasem potrafie nie spac do 3.. 4 rano wymyslajac cos...

jesli sa tu jacys panowie i chca mnie nazwac "pantoflarzem" to darujcie sobie, rozstawiam takich po katach a na niej poprostu zawsze mi zalezalo

dodam ze ona nigdy odemnie nic nie "wymagala" ale tez jest jej zawsze bardzo milo jak widzi ze caly czas mi zalezy a ja lubie kiedy sie usmiecha i od 2 lat to jedyny moj cel, nawet alkohol i fajki odpuscilem, nie zaluje :3

prosze mnie poprawic jesli to nieodpowiedni dzial
Jest takie stare powiedzenie "co za dużo, to niezdrowo".
Niespodzianki, kwiaty itp. są bardzo miłe, ale jeśli występują w nadmiarze, to tracą cały swój urok i wyjątkowość.
Jeśli spędzacie czas różnorodnie, nie nudzicie się, to wystarczy raz na jakiś czas zaplanować coś fajnego (możliwości jest mnóstwo). A to, że Ci zależy, można okazywać bez "mocnych pomysłów", codziennym zachowaniem, czułością, wsparcie i drobnymi gestami. Bo inaczej to, co powinno być wyjątkowe, stanie się rutyną, a Ty nabawisz się bezsenności.
Lekko przesadzasz, przystopuj.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 09:21   #3
paula78
Zakorzenienie

A za 10 lat czym ja zaskoczysz? skoro już teraz sie wypstrykasz z pomysłów?
Niespodzianki w nadmiarze przestaja byc niespodziankami i staja się nudne.

Osobiście nie lubię nadskakiwania, a zagłaskanie to najlepszy sposób na szybkie zamordowanie związku.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 09:47   #4
ellish
Zakorzenienie

dziewczyny maja racje. Sama ucieklam z takiego zwiazku, gdzie facet za czesto mi robil prezenty, codziennie po 10smsow z wyznaniem milosci. To bylo straszne, zaczynalam od niego uciekac. Przestalam w nim widziec faceta.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
A za 10 lat czym ja zaskoczysz? skoro już teraz sie wypstrykasz z pomysłów?
Niespodzianki w nadmiarze przestaja byc niespodziankami i staja się nudne.

Osobiście nie lubię nadskakiwania, a zagłaskanie to najlepszy sposób na szybkie zamordowanie związku.
bardzo dobrze powiedziane.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 16:08   #5
asia10933
Rozeznanie

MI jeden tak słodzi, mówi jaka to jestem piękna a mnie to męczy w takich ilościach

http://jzabawa11.blogspot.com/
asia10933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 16:35   #6
jag_na
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez severe1 Pokaż wiadomość
nie dawaj kwiatów przez miesiąc - to się dopiero zdziwi
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 16:58   #7
Misseczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia10933 Pokaż wiadomość
MI jeden tak słodzi, mówi jaka to jestem piękna a mnie to męczy w takich ilościach
Nasunęło mi się powiedzenie: co za dużo to i świnka nie zje
Misseczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-12, 17:09   #8
Priesta
BAN stały

A może wybierzcie się na weekend do SPA ?
w Nałęczowie jest na przykład bardzo fajnie. W niektórych obiektach można wykupić całe pakiety razem z noclegami i zabiegami.
Priesta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 21:14   #9
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jag_na Pokaż wiadomość
nie dawaj kwiatów przez miesiąc - to się dopiero zdziwi
Ja się dziwię jak dostaję Autentycznie się zastanwiam, czy czegoś nie przeskrobał, bo nawet na urodziny itd., nie dostaję. To taki drobiazg, o którym TŻeta rzadko kiedy pamięta, jeśli kupuje lub obiecuje mi [obietnice spełnia - żeby nie było ] jakiś prezent
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-13, 18:15   #10
asia10933
Rozeznanie

Mnie non-stop zaprasza na termy Uniejów

http://jzabawa11.blogspot.com/
asia10933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości