|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co mu sie rozchodzi?![]() Edytowane przez studentka12 Czas edycji: 2014-02-01 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: O co mu sie rozchodzi?
Przytulaliście się czy było coś więcej?
Albo sam nie wie i nie widzi sygnałów jak działać, albo nie ma jaj by cię pocałować i zrobić krok dalej lub w ostateczności friendzone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Przytulaliśmy. Chociaż tutaj - przyznaję, takie próby przytulenia wychodziły zawsze z jego strony, bo ja mam pewne opory. Nie wiem, o co mu chodzi, nie wiem jako kogo mnie tak naprawdę traktuje, ogólnie w pewien sposób mnie zawstydza i zawsze boję się, że go do siebie zniechęcę.
Po prostu nie wiem, o co w tym wszystkim tak naprawdę chodzi i to mnie dezorientuje. Bo ani nie czuję, żeby był mną zainteresowany, ani nie czuję żeby mnie jakoś szczególnie lubił, ale nie zmienia to faktu, że cały czas jest gdzieś w pobliżu. Z własnej, nieprzymuszonej woli. Edytowane przez studentka12 Czas edycji: 2014-01-30 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, założyłem podobny temat gdzie dziewczyna jest trochę podobna do ciebie.
Jeżeli facet nie jest choć trochę alpha to wasza relacja nie ruszy do przodu. Wiem to z własnego doświadczenia bo kiedyś byłem tak samo pasywny jak on. On też się boi i to pewnie bardziej od ciebie a ty czekasz. Nie zna się może bardzo na rzeczy lub nie ma doświadczenia i nie widzi twoich sygnałów które mu wysyłasz. Spotkajcie się sam na sam, jak zadzwoni zaproponuj mu spacer. Nawet w ziemie jeśli osoby są sobą zainteresowane to nie sprawia problemów, lub wypad gdzieś a później spacer. I zacznij działać bo ta relacja szczerze ci powiem sama do przodu nie ruszy, a jeśli ruszy to będzie cud. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No to błędne koło w sumie, bo pod tym względem i ja nie wiem, czy on traktuje mnie jak dobrą koleżankę, czy nie ale brak mu śmiałości. Jednak możesz mieć rację. Ciężka sprawa w gruncie rzeczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faceci w większości nie wiedzą jeśli nie mają doświadczenia jak działać w stosunku do kobiet. Gdyby nie psychologia, książki związane z jej tematyką a także tematyką podrywu to naprawdę nic bym nie działał w stosunku do kobiet. Nie wiedziałem dlaczego się na mnie patrzą, i co to oznacza. Dlaczego oblizują wargi, dlaczego się zbliżają. Nic. Musisz być pewniejsza siebie i dać mu bodziec może coś ruszy w jego łbie i zacznie działać instynktownie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie kilkunastu spotkań z dziewczyną bez jakiegokolwiek działania czy to pod względem dotyku czy próby pocałunku. Kobiety lubią widzieć w tobie przyjaciela lub chłopaka, a najgorsze jak nie wiedzą co widzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam tak teraz. Teoretycznie wiem co powinnam widzieć, ale muszę się tego doszukiwać. I wtedy wątpię w to, co wiem, bo przecież widzę co innego.. . ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Nie mogłabyś z nim pogadać? Czy boisz się, że go wystraszysz? Może on jest jakiś nieśmiały i nie potrafi sam z czymś wyjść. Może spróbuj go jakoś bardziej zachęcić?... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem facet coś ukrywa.
No bo spojrxzał się na Ciebie i nagle posmutniał? Czyli jest powód dla którego NIE MOŻE Z TOBĄ BYĆ.Moze to wlasnie inna dziewczyna?Z tamtą mu się nie układa i poznał Ciebie? Dla mnie to tak wygląda.. Na pewno ja to bym porozmawiała w koncu. Zamiast się męczyć, to rusz konkretnie-jak lubisz tak załatwiać sprawy. Ja na pewno bym się tak zachowała,bo nie cierpię klimatu typu - oj poczekajmy.. Nie w tej sytuacji.. Bop zaczynasz wchodzic na swoje uczucia,a po co ![]() Lepiej szybciej się dowiedzieć ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czy nie możesz z nim szczerze porozmawiać? Dopiero wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.