|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Duża różnica między piersiami.
Cześć
![]() ![]() I zastanawiacie się co to ma do fitnessu? Prawda, nie wiedziałam do jakiej kategorii to dodać, ale jednak ma trochę wspólnego! ![]() Czytałam, że pompki (nawet te damskie) rozbudowują mięśnie, które znajdują się w piersiach. Najprawdopodobniej są też ćwiczenia, które spalają tkankę tłuszczową. Tylko co mi z tego jak obie piersi się powiększą, lub obie pomniejszą, a różnica nadal będzie? ![]() I do tego chciałam wykonywać masaż piersi, podobno powiększa, więc może stosowany na mniejszą pierś pomógłby? A poza tym samo wykonywanie ćwiczeń może wyrównałoby i wymodelowało symetrycznie moje ciało? Jak myślicie? Co polecacie? PS Przeczytałam już dużo wątków na ten temat i na wizażu, i na innych forach, i na czym się da, więc proszę bez "hejtów". Mam nadzieję, że coś mi doradzicie z logiki, lub własnego przykładu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża różnica między piersiami.
A nie masz przypadkiem krzywego kregoslupa?
Nie pociesze cie, ale cwiczenia nie wyrownaja asymetrii. Nie da sie spalic tluszczu z jednej strony.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Duża różnica między piersiami.
Masz dopiero 15 lat, piersi będą rosły jeszcze na pewno z 3 lata, a nawet więcej. Musisz uzbroić się w cierpliwość.
Jeśli tak źle Ci z tym teraz i koniecznie chcesz zakładać większe dekolty to zawsze możesz kupić silikonowe wkładki (albo inne) i w tej miseczce, która jest za duża ją wkładać. Wtedy nie będzie tak wielkiej różnicy. Podejrzewam, że dostaniesz je w praktycznie każdym, lepszym sklepie z bielizną. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- No i nie sądzę, że masaż powiększa piersi. Jak będziesz miałam 40 lat i będziesz miała za sobą karmienie dzieci to wtedy masaż może coś pomoże, ale jak już to ujędrni, a nie powiększy biust.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.