|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wesele w gospodarstwie agroturystycznym - gdzie w województwie dolnośląskim?
Od dłuższego czasu myślę o tym jak chciałabym, żeby wyglądało moje wesele. Wymyśliłam, że najważniejsze dla mnie jest to, żeby w miejscu gdzie będzie wesele były również wynajęte pokoje dla moich gości. Dodatkowo w związku z tym, że ślub planujemy na wakacje - prawdopodobnie 2016 - zastanawiałam się nad imprezą na dworze. W związku z tym, że praktycznie wszystkich goście będziemy mieli przyjezdnych nie ma dla nas znaczenia czy ślub i wesele odbędą się w miejscowości, z której pochodzimy czy też 60km dalej
Póki co ślub planujemy na około 50 osób. Dlatego też wydaje mi się, że idealną opcją byłoby znalezienie dwóch gospodarstw agroturystycznych obok siebie, aby udało się wszystkich pomieścić![]() Czy może któraś z Was słyszała o weselu w gospodarstwie agroturystycznym? Może znacie jakieś godne polecenia gospodarstwa agroturystyczne na Dolnym Śląsku?
"Fiołki nie są skromne, gołębie niezbyt pokojowo nastawione, a koty rzadko wpadają na ten bardzo ludzki pomysł, by zachowywać się okrutnie czy fałszywie." - Eugen Skasa - Weiss Mavri z nami od 11.01.2014 <3 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wesele w gospodarstwie agroturystycznym - gdzie w województwie dolnośląskim?
Ok 50 km od Wrocławia jest coś na kształt dworku - zajazdu, dość duży kompleks, znajduje się przy głównej drodze w kierunku na Lubin. Nie pamiętam jak się nazywa...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wesele w gospodarstwie agroturystycznym - gdzie w województwie dolnośląskim?
Biorę ślub w Wielkanoc 2014, wszyscy goście (ok.80 osób) są przyjezdni i musimy zapewnić im nocleg.
Wesele robimy w Dworku Galosa w Stroniu Śląskim. Bardzo ładna sala i noclegi dla wszystkich na miejscu. Właścicielka ośrodka potrafiła nam wszystko wyjaśnić i nawet radziła, gdzie powinniśmy kupić alkohol, jakie ciasta, itd. Ustalone menu na wesele i poprawiny mamy bardzo bogate, a cena jest dla nas satysfakcjonująca (a wg naszych znajomych niska). |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Pensjonat Mariaż? My wybieramy i po wakacjach mogę napisać, jak było.
W Pensjonacie są noclegi, ogród, piękna okolica oraz zwierzyniec w postaci osiołków Przyjazny dzieciom. Jeżeli do czegoś można się przyczepić, to chyba tylko do tego, że budynek z lat 90, ale widać, że o niego dbają.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Póki co ślub planujemy na około 50 osób. Dlatego też wydaje mi się, że idealną opcją byłoby znalezienie dwóch gospodarstw agroturystycznych obok siebie, aby udało się wszystkich pomieścić