|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wesele w gospodarstwie agroturystycznym - gdzie w województwie dolnośląskim?
Od dłuższego czasu myślę o tym jak chciałabym, żeby wyglądało moje wesele. Wymyśliłam, że najważniejsze dla mnie jest to, żeby w miejscu gdzie będzie wesele były również wynajęte pokoje dla moich gości. Dodatkowo w związku z tym, że ślub planujemy na wakacje - prawdopodobnie 2016 - zastanawiałam się nad imprezą na dworze. W związku z tym, że praktycznie wszystkich goście będziemy mieli przyjezdnych nie ma dla nas znaczenia czy ślub i wesele odbędą się w miejscowości, z której pochodzimy czy też 60km dalej
![]() ![]() Czy może któraś z Was słyszała o weselu w gospodarstwie agroturystycznym? Może znacie jakieś godne polecenia gospodarstwa agroturystyczne na Dolnym Śląsku?
"Fiołki nie są skromne, gołębie niezbyt pokojowo nastawione, a koty rzadko wpadają na ten bardzo ludzki pomysł, by zachowywać się okrutnie czy fałszywie." - Eugen Skasa - Weiss Mavri z nami od 11.01.2014 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wesele w gospodarstwie agroturystycznym - gdzie w województwie dolnośląskim?
Ok 50 km od Wrocławia jest coś na kształt dworku - zajazdu, dość duży kompleks, znajduje się przy głównej drodze w kierunku na Lubin. Nie pamiętam jak się nazywa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wesele w gospodarstwie agroturystycznym - gdzie w województwie dolnośląskim?
Biorę ślub w Wielkanoc 2014, wszyscy goście (ok.80 osób) są przyjezdni i musimy zapewnić im nocleg.
Wesele robimy w Dworku Galosa w Stroniu Śląskim. Bardzo ładna sala i noclegi dla wszystkich na miejscu. Właścicielka ośrodka potrafiła nam wszystko wyjaśnić i nawet radziła, gdzie powinniśmy kupić alkohol, jakie ciasta, itd. Ustalone menu na wesele i poprawiny mamy bardzo bogate, a cena jest dla nas satysfakcjonująca (a wg naszych znajomych niska). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Pensjonat Mariaż? My wybieramy i po wakacjach mogę napisać, jak było.
W Pensjonacie są noclegi, ogród, piękna okolica oraz zwierzyniec w postaci osiołków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.