|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Niebanalny prezent dla małych holendrów i jego rodziców
Witam serdecznie,
wkrótce wybieram się do znajomych do Holandii, i z tej okazji nie wypada przyjechać z pustymi rękami. Mój dylemat polega na tym, że nie wiem co można kupić małym dzieciom, zwłaszcza chłopczykom w wieku 2 lata oraz jego rodzicom. Mama to moja przyjaciółka, więc myślę o kosmetykach bądź jakiejś torebce. Tata, pomyślałam o polskich słodyczach. Syn - nie mam pojęcia. Córka - dopiero co się urodziła, więc myślałam o ubraniach, ale może pomożecie mi dobrać coś innego? I co dla dziecka? Ile musiałabym przeznaczyć na takie upominki? Wyjazd na 1,5 tygodnia, będę u nich nocować i żywić się, więc pomyślałam, że max mogę wydać 500,00 zł. Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Niebanalny prezent dla małych holendrów i jego rodziców
Firma z podkarpacia robi świetny grawer na przedmiotach
można zadzwonić i zapytać 535 909 808, możliwość wysyłki też jest możliwa,strona na facebooku z grawerowanymi przedmiotami www.facebook.com/wilmar.info?fref=ts pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Niebanalny prezent dla małych holendrów i jego rodziców
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.