|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozkochać i rzucić
Moje kochane,
Kolejny problem z facetem. Bardzo przepraszam, jeżeli taki temat już istnieje. Byliśmy razem 3 lata. Nagle brutalnie oznajmił mi, że "nic do mnie nie czuje. Nie chce mnie ranić. To nie ma sensu. " Był płacz, histeria. Jestem już dużą dziewczynką, a jednak odczuwam takie infantylne pragnienie zemsty. Ot, rozkochać go w sobie na nowo i zostawić. Któraś z was już to przerabiała ? Jak złamać tego drania ? ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-02-05 o 09:41 Powód: przywrócenie post |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozkochać i rzucić
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie zdradził ani nic bo nie pisałaś słowa o tym. po prostu doszedł do wniosku że nie jesteś tą jedyną i nie ma sensu tego ciągnąć a ty chcesz odwalać jakieś żałosne akcje. Zresztą skąd wiesz że sie w tobie zakocha kolejny raz? Proponuję dojrzeć do związków i znaleźć jakieś inne zajęcia a nie zabawy w jakieś akcje rodem z Ukrytej prawdy.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak Cię zostawił tłumacząc, że Cię nie kocha to już go w sobie nie rozkochasz. Zemsta jest chyba najbardziej żałosną rzeczą jaką kobieta może chcieć zrobić po rozstaniu. Trochę godności. Bardziej mu utrzesz nosa kiedy pokażesz, że się po nim otrząsnęłaś a nie kiedy bezskutecznie będziesz chciała się zemścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jak ci nie szkoda czasu to spoko, dla mnie masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Takie rzeczy przychodzą do głowy po rozstaniach. Lepiej mieć w tym momencie kogoś kto Ci powie, że to żałosne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wizażowy Kot Igor
|
W którymś województwie własnie rozpoczęły się ferie.....
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
w drodze do...Ciebie...
|
kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, świętokrzyskie i wielkopolskie ![]() a co do autorki to jak powiedział że juz nic nie czuje to nie wiem co byś zrobiła, to już go nie rozkochasz, jeszcze bardziej się poniżysz i stracisz w jego oczach ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oj niee, to głupi pomysł. przede wszystkim trzeba mieć trochę własnej godności i umieć się pogodzić z tym, co Ci powiedział. Po co intrygi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zepchnij go ze schodów.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nic zlego nie zrobil. za co sie mscic? docen ze ci prawde szczerze powiedzial.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Przestał kochać raz nie pokocha raczej znowu. A szkoda energii i czasu. Nic złego nie zrobił. Jednak w pierwszej fazie po rozstaniu pragnienie zemsty nie jest niczym aż tak nienaturalnym. Przejdzie. Poza tym pamiętaj, że zemsta daję satysfakcję na chwilę później dochodzi do człowieka jak żałosne było jego zachowanie.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nie rób tego! Kiedy mnie mój były zostawił z dnia na dzień dla innej też mialam takie plany, ktore nawet po części wdrożyłam w życie. Teraz po czasie widzę jaka bylam żałosna i jak to musiało słabo wygladac w oczach innych. Zamiast odejsc z godnościa to się poniżałam.
Nie ma sensu, uwierz mi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, to nie wiecie, że na facecie trzeba się zemścić?
![]() ![]() bo przecież skoro ze mną jest to aż do śmierci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zawsze lepiej że wyjaśnił Ci wszystko szczerze niż żeby miał Cię zdradzać po kątach albo urwać znajomość bez słowa wyjaśnienia, bo i to się zdarza. Doceń to.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Przepraszam bo nie wiem czy dobrze rozumiem... chcesz "karać " chłopaka za to, że Cię nie kocha ?
W głowie mi się to nie mieści, każdy ma prawo kochać kogo chce i być z kim chce i nie możesz go karać za to, że to akurat nie Ty... Błagam powiedz, że żartujesz.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.