|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
chłopak wysyła sprzeczne sygnały
chodzę do liceum plastycznego, obecnie jestem w 2 klasie i jest pewien chłopak rok starszy z ktorym sie znam w sumie od 1 klasy i jakos tak na poczatku 2 klasy zaczął mi sie podobac. na pewno wpływ na to mialy kolezanki które twierdzily ze mu sie podobam (jedna była z nim na imprezie to mówił jej o mnie ze jestem fajna itd) i jakos sie toczyła ta znajomosc az jedna z kolezanek postanowila napisac mu na facebooku ze mi się podoba na co on ze nigdy nie myslal o mnie w ten sposob i ogolnie myslalam ze przez te kolezanke wszystko miedzy nami skonczone ale zachowywal sie normalnie wiec znajomosc toczyla sie dalej, zaczelismy sie troche zblizac do siebie on czasem niby w zartach mowil do mnie moje kochanie moje słońce itp i ogolnie pisywalismy czasem a jakoś w grudniu padła od niego propozycja zeby pojsc na lyzwy ale nic poza tym, potem w styczniu pisal ze chcial do mnie zadzwonic w sylwestra ale nie mial numeru i potem znowu padlo od niego ze kiedys musimy pojsc na lyzwy razem i ja spytałam ze kiedy to on jakos zmienil temat a potem poszedl spac. jakies dwa tygodnie pozniej napisalam do niego to nie odpisał i nie wyświetlił nawet a po 5 dniach napisal jak mi mijaja ferie i spytal czy idziemy na te lyzwy i zgadalismy sie ze we wtorek (pisalismy w sobote) ale nie umowilismy sie na konkretna godzine bo myslalam ze szczegoly ustalimy dzien przed. mialam okropny stres przed wtorkiem zwlaszcza ze w poniedzialek w ogole sie nie odezwal az w koncu ja napisalam jak z tymi łyzwami to znowu nie odpisal nie wyswietil, nadszedl wtorek, cisza z jego strony i w końcu nie poszlismy, do konca ferii sie nie odzywal. w poniedzialek jak wrocilismy do szkoly zachowywal sie jakby nigdy nic a ja bylam dla niego dość oschła, we wtorek go ignorowalam az w koncu powiedzial ze chce ze mna porozmawiac chwile i zaczal mnie przytulac przepraszac ze nie wyszlo ze nie mogl bo mial jakies tam sprawy rodzinne i zebym juz nie byla obrazona i powiedzialam ze niech mu bedzie i on że jeszcze pójdziemy naprawdę i ja że już nigdzie z nim nie idę i on dalej coś mówił ze pójdziemy i był dzwonek więc musielismy juz isc, potem rozmawialam z nim w miarę normalnie
I w sumie nie wiem o co mu chodzi i czy z tego cokolwiek kiedykolwiek będzie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: chłopak wysyła sprzeczne sygnały
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak faceci nie są jak kobiety, oni nie wedzą ze my odczuwamy kazy najmnijeszy gest, zmiane tonu głosu...mam ten sam problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie przypominaj mu o tych łyżwach, ani w ogóle nie zabiegaj o żadne spotkania. Ochłoń troszkę, bo rzeczywiście chłopak jakiś niezdecydowany: mówi jedno, robi drugie... Nie cierpię takich niesłownych ludzi. Mógł przecież napisać, że nie może we wtorek ale nie, on olał Ciebie i Twój czas. (moim zdaniem te "sprawy rodzinne to ściema)
Ja bym sobie takiego chłopaka chyba całkiem odpuściła, bo on nie bierze Cię na poważnie. A ta koleżanka też bardzo spoko swoją drogą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No nic młody jest, pierwsze doświadczenia, próbuje, analizuje, uczy się. Mnie by się nie chciało tracić czasu na takiego, ale to ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mnie by się też nie chciało tracić czasu na takiego,bo on wyraźnie nie szanuje twojego czasu.
Następnym razem jak zaproponuje CI wyjście i nie poda daty to będzie dla Ciebie znak,ze nie ma wobec ciebie skonkretyzowanych planow i ze traktuje Cie jak kolezanke a jesli poda konkretny termin to chyba tez bym go potraktowala jak on Ciebie czyli odpisala za pare dni,ze nie moglam ale proponuje inny termin . Jesli w tym innym terminie sie stawi to jest jeszcze dla was szansa.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.