chłopak wysyła sprzeczne sygnały - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 18:08   #1
magda212
Przyczajenie

chłopak wysyła sprzeczne sygnały

chodzę do liceum plastycznego, obecnie jestem w 2 klasie i jest pewien chłopak rok starszy z ktorym sie znam w sumie od 1 klasy i jakos tak na poczatku 2 klasy zaczął mi sie podobac. na pewno wpływ na to mialy kolezanki które twierdzily ze mu sie podobam (jedna była z nim na imprezie to mówił jej o mnie ze jestem fajna itd) i jakos sie toczyła ta znajomosc az jedna z kolezanek postanowila napisac mu na facebooku ze mi się podoba na co on ze nigdy nie myslal o mnie w ten sposob i ogolnie myslalam ze przez te kolezanke wszystko miedzy nami skonczone ale zachowywal sie normalnie wiec znajomosc toczyla sie dalej, zaczelismy sie troche zblizac do siebie on czasem niby w zartach mowil do mnie moje kochanie moje słońce itp i ogolnie pisywalismy czasem a jakoś w grudniu padła od niego propozycja zeby pojsc na lyzwy ale nic poza tym, potem w styczniu pisal ze chcial do mnie zadzwonic w sylwestra ale nie mial numeru i potem znowu padlo od niego ze kiedys musimy pojsc na lyzwy razem i ja spytałam ze kiedy to on jakos zmienil temat a potem poszedl spac. jakies dwa tygodnie pozniej napisalam do niego to nie odpisał i nie wyświetlił nawet a po 5 dniach napisal jak mi mijaja ferie i spytal czy idziemy na te lyzwy i zgadalismy sie ze we wtorek (pisalismy w sobote) ale nie umowilismy sie na konkretna godzine bo myslalam ze szczegoly ustalimy dzien przed. mialam okropny stres przed wtorkiem zwlaszcza ze w poniedzialek w ogole sie nie odezwal az w koncu ja napisalam jak z tymi łyzwami to znowu nie odpisal nie wyswietil, nadszedl wtorek, cisza z jego strony i w końcu nie poszlismy, do konca ferii sie nie odzywal. w poniedzialek jak wrocilismy do szkoly zachowywal sie jakby nigdy nic a ja bylam dla niego dość oschła, we wtorek go ignorowalam az w koncu powiedzial ze chce ze mna porozmawiac chwile i zaczal mnie przytulac przepraszac ze nie wyszlo ze nie mogl bo mial jakies tam sprawy rodzinne i zebym juz nie byla obrazona i powiedzialam ze niech mu bedzie i on że jeszcze pójdziemy naprawdę i ja że już nigdzie z nim nie idę i on dalej coś mówił ze pójdziemy i był dzwonek więc musielismy juz isc, potem rozmawialam z nim w miarę normalnie
I w sumie nie wiem o co mu chodzi i czy z tego cokolwiek kiedykolwiek będzie..
magda212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-05, 18:59   #2
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Dot.: chłopak wysyła sprzeczne sygnały

Cytat:
Napisane przez magda212 Pokaż wiadomość
chodzę do liceum plastycznego, obecnie jestem w 2 klasie i jest pewien chłopak rok starszy z ktorym sie znam w sumie od 1 klasy i jakos tak na poczatku 2 klasy zaczął mi sie podobac. na pewno wpływ na to mialy kolezanki które twierdzily ze mu sie podobam (jedna była z nim na imprezie to mówił jej o mnie ze jestem fajna itd) i jakos sie toczyła ta znajomosc az jedna z kolezanek postanowila napisac mu na facebooku ze mi się podoba na co on ze nigdy nie myslal o mnie w ten sposob i ogolnie myslalam ze przez te kolezanke wszystko miedzy nami skonczone ale zachowywal sie normalnie wiec znajomosc toczyla sie dalej, zaczelismy sie troche zblizac do siebie on czasem niby w zartach mowil do mnie moje kochanie moje słońce itp i ogolnie pisywalismy czasem a jakoś w grudniu padła od niego propozycja zeby pojsc na lyzwy ale nic poza tym, potem w styczniu pisal ze chcial do mnie zadzwonic w sylwestra ale nie mial numeru i potem znowu padlo od niego ze kiedys musimy pojsc na lyzwy razem i ja spytałam ze kiedy to on jakos zmienil temat a potem poszedl spac. jakies dwa tygodnie pozniej napisalam do niego to nie odpisał i nie wyświetlił nawet a po 5 dniach napisal jak mi mijaja ferie i spytal czy idziemy na te lyzwy i zgadalismy sie ze we wtorek (pisalismy w sobote) ale nie umowilismy sie na konkretna godzine bo myslalam ze szczegoly ustalimy dzien przed. mialam okropny stres przed wtorkiem zwlaszcza ze w poniedzialek w ogole sie nie odezwal az w koncu ja napisalam jak z tymi łyzwami to znowu nie odpisal nie wyswietil, nadszedl wtorek, cisza z jego strony i w końcu nie poszlismy, do konca ferii sie nie odzywal. w poniedzialek jak wrocilismy do szkoly zachowywal sie jakby nigdy nic a ja bylam dla niego dość oschła, we wtorek go ignorowalam az w koncu powiedzial ze chce ze mna porozmawiac chwile i zaczal mnie przytulac przepraszac ze nie wyszlo ze nie mogl bo mial jakies tam sprawy rodzinne i zebym juz nie byla obrazona i powiedzialam ze niech mu bedzie i on że jeszcze pójdziemy naprawdę i ja że już nigdzie z nim nie idę i on dalej coś mówił ze pójdziemy i był dzwonek więc musielismy juz isc, potem rozmawialam z nim w miarę normalnie
I w sumie nie wiem o co mu chodzi i czy z tego cokolwiek kiedykolwiek będzie..
Może poczekaj trochę i zobaczysz czy on sam wyjdzie z inicjatywą i czy znowu nie zrobi tak samo ze spotkaniem. Narazie to wygląda na to, że on się tylko bawi Twoimi uczuciami i imponuje mu Twoje zainteresowanie i że tak zabiegasz o kontakt.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-05, 20:43   #3
lielalauva
Przyczajenie

tak faceci nie są jak kobiety, oni nie wedzą ze my odczuwamy kazy najmnijeszy gest, zmiane tonu głosu...mam ten sam problem i tez nie wie mjaka sobie poradzic, tym bardziej ze mam wrazenie ze jestemy oboje pod presja, bo kazdy mowi fajnie razem by wam bylo itp....
lielalauva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-05, 20:49   #4
rednails202
Raczkowanie

Nie przypominaj mu o tych łyżwach, ani w ogóle nie zabiegaj o żadne spotkania. Ochłoń troszkę, bo rzeczywiście chłopak jakiś niezdecydowany: mówi jedno, robi drugie... Nie cierpię takich niesłownych ludzi. Mógł przecież napisać, że nie może we wtorek ale nie, on olał Ciebie i Twój czas. (moim zdaniem te "sprawy rodzinne to ściema)
Ja bym sobie takiego chłopaka chyba całkiem odpuściła, bo on nie bierze Cię na poważnie.
A ta koleżanka też bardzo spoko swoją drogą.
rednails202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-05, 20:49   #5
chwast
Zakorzenienie

No nic młody jest, pierwsze doświadczenia, próbuje, analizuje, uczy się. Mnie by się nie chciało tracić czasu na takiego, ale to ja.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-06, 00:27   #6
uzunia
Wtajemniczenie

Mnie by się też nie chciało tracić czasu na takiego,bo on wyraźnie nie szanuje twojego czasu.
Następnym razem jak zaproponuje CI wyjście i nie poda daty to będzie dla Ciebie znak,ze nie ma wobec ciebie skonkretyzowanych planow i ze traktuje Cie jak kolezanke a jesli poda konkretny termin to chyba tez bym go potraktowala jak on Ciebie czyli odpisala za pare dni,ze nie moglam ale proponuje inny termin . Jesli w tym innym terminie sie stawi to jest jeszcze dla was szansa.

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości