|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
płatki pod oczy frownies-nasze doświadczenia?
witajcie,
własnie pierwszy raz skorzystałam z tego czegoś, płatkow frownies i chociaz faktycznie ewidentnie jest efekt, to znaczy po jedenj nocy zmarszki pod oczami wygladziły sie (zadez krem na razie tak nie zadzialałam a uzywam serum z vit c rano i Ysthela wieczorem na buzke i pod oczka)to jednak mam wiele pytan i moze razem uda nam sie wyjasnic kilke kwestii: 1. ciezko było je sciagnąc, w instrukcji oisza ze nalez na kilka sekund przyłozyc mokry reczni i płatki odejda- ja jednak czułam jakbym miała cos przyklejonego i troszke musiaałm se na siłowac, boje sie ze to naciagnanie i siłowanie sie tylko pogorsze skóre w długim dystansie czasu, jak to sciagacie. 2. czy uzywacie to pod krem, zgodnie z instrukcja nalezaoby umys i osuszyc twarz, ale mi jakos ciezko zrezygnowac z mojego kremu, 3.biorac pod uwage ze efekt, jak narzie (p jednej jedynej nocy) mnie pozytywnie zaskoczył- moze dlatego ze mam wylaczie zmarszki mimiczne i zadnych innych, to jednak nie nie wyobrazam sobie stosowac tego codziennie, 4. Kusi ale jakos jednoczesnie odpycha, podzielcie sie swoimi dosiadczeniami moze jest tu wiecej fanatyczek bezzmarszkowych oczek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: płatki pod oczy frownies-nasze doświadczenia?
używam tylko tych na czoło. żeby lekko rano zeszły płucze dłuższą chwilę twarz ciepłą wodą. naklejam po chłonięciu się kremu. efekty bardzo zadowalające
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: płatki pod oczy frownies-nasze doświadczenia?
Cytat:
UMA, a gdzie kupiłas te płatki pod oczy????
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.