|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Srebrne buty do slubu
Pomozcie
![]() Do slubu mam co prawda 11 miesiecy ale chodzac wczoraj po sklepach znalazlam butki marzen, tyle ze srebrne calutkie obsypane brokatem i do tego palskie balerinki ale kto powiedzial ze panna mloda ma isc do slubu na szpilach?Ja nie znosze obcasow a do tego mam chore kolano i nie bardzo moge ![]() Wypada?Srebrne butki nie beda sie gryzly z biala suknia?Do tego to balerinki o takim kroju ze pomniejszaja stope a ja na swoj wzrost i tak mam niewielka 37 przy 172 wzrostu. Poradzcie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Srebrne buty do slubu
co do tego czy plaskie moga byc ja tez chetnie uslysze bo ja w butach na obcasach nie chodze i przez czesc wesela moge byc w butach na malutkim obcasie ale potem tez chce miec plaskie i tez sie pytam czy to wypada ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
po dłuzszej zabawie w butach na obcasach strasznie bolą nogi, więc nikt na pewno nie będzie miał "ale" co do płaskich spodów, ale ja wiem, czy od początku imprezy? Zreszta pod suknią i tak wiele nie widać, a kamerzysta nie bedzie wam stóp kręcił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jasne ze wypada, przecież to Twój ślub i Ty chcesz miec piękne i wygodne butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
czemu ma nie wypadac
![]() buty tak samo jak reszta stroju, zależy od Ciebie i Twoich upodobań ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.