|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Miesiączka
Witam, od miesiaca spoznia mi sie okres. Nie jestem w ciazy, bo to pewne. Ostatni raz kontakt z narzadami plciowymi plci meskiej mialam wtedy, kiedy mialam okres (a wiadomo,ze wtedy w ciaze sie nie zajdzie) , bylo to rekodzielo, wiec nie ma innej opcji. Zreszta jestem dziewica. Czesto mialam tak, ale teraz jakis taki niepokoj. Nie wiem, czy to przez stres, watpie, ale martwie sie troche,ze cos jest nie tak. Jak myslicie od czego to moze byc? Dodam, ze mam grudkowate piersi w dotyku i codziennie czuje sie jakbym miala dostac okres, a go nie dostaje.. Wiekszego sluzu nie mialam od paru dni, czyli norma jak przed okresem, nie ma uplawow..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miesiączka
przeraża mnie świadomość a raczej nieświadomość wielu osób.
podczas miesiączki można zajść w ciążę. jeśli jesteś dziewicą to oczywiście nie.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
w kazdym razie, nie bylo kontaktu takiego, zebym mogla zajsc w ciaze, wiec jakis pomysl?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pytania na temat cyklu się powtarzają co mnie nie dziwi w dzisiejszych czasach . Ja nie chce się powtarzać zapraszam tu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45024801
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podczas miesiączki można zajść w ciążę. Nie, jeśli nie uprawiałaś seksu nie jesteś w ciąży- plemniki nie mają magicznej zdolności migracji przez skórę...
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Brak miesiączki mogą spowodować choroby (polipy w pochwie, cysty na jajnikach itd.), gwałtowne odchudzanie itp. Jeśli czujesz jakby powinien już być to pewnie będzie, kup w ziołowym kwiat malwy i wypij wywar, mojej koleżance pomógł jak jej się spóźniaj i chodziła napompowana jak boja.
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
pomysł taki że już dawno powinnaś być u ginekologa a nie pytać na forum.
![]() |
#8 |
Wizażowy Kot Igor
|
Owszem, mamy pomysł genialny w swej prostocie:
w poniedziałek zarejestruj się do lekarza ginekologa. Korsarko, pamiętaj, że w czasie miesiaczki zajście w ciążę JEST możliwe. To tak na przyszłość ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.