|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
bez zobowiązań?
co myślicie o związkach bez zobowiązań? mam na myśli spotykanie się po prostu na seks. Jestem po rozstaniu, spotykam się z byłym, ale wiem, że on nie jest tym jednym. Dla mnie pociąg fizyczny jest bardzo ważny, ponieważ już miałam sytuację, kiedy byłam z kimś, kto nie pociągał mnie fizycznie i nagle spotkałam kogoś, do kogo ten pociąg fizyczny był bardzo mocny. i tylko tyle. wtedy zrozumiałam, że nie mogę być z moim facetem. nie mogę, bo nagle spodoba mi się ktoś inny i wtedy ten związek nie ma sensu. Jest jeden facet, z którym chciałabym się spotykać, ale tylko dla seksu, choć bardzo dobrze się z nim dogaduję jednak wiem, że akurat ten związek nie ma sensu, chcę odpocząć od poważnych związków...
każdego dnia dotykam nieba! Edytowane przez suun Czas edycji: 2014-02-15 o 02:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: bez zobowiązań?
No to zrób to, o ile ten facet będzie chętny na taki układ. I o ile jesteś pewna, że się odnajdziesz w takiej relacji
![]() Nikogo tym nie krzywdzisz, nie ma w tym nic złego, także raczej nikt Cię nie potępi. Jedyne, co trzeba brać pod uwagę, to to, że jedna strona może się bardziej zaangażować. Rozważ to ryzyko i rób, co czujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
uwazam ze nie ma w tym nic zlego, jesli zadna ze stron nie ma nadziei na cos wiecej
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Na dole strony jest o tym wątek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=672006 Przed założeniem tematu, szuka się najpierw.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Może mam jakieś skrzywione albo niedzisiejsze podejście.
Układ bez zobowiązań jest spoko ale... Sam nie mógłbym po tym stworzyć relacji z osobą która w takim układzie była. Stokroć bardziej rozumiem osoby, które pod wpływem zauroczenia i alkoholu lądują z kimś w łóżku (chociaż bardzo żałuję takich epizodów). Umawianie się z rozmysłem na sam seks jest jednak dla mnie czymś niezrozumiałym. Jeśli nie czuję nic do tej osoby a pociąga mnie jedynie fizycznie to nie chcę się z nią dzielić tym, czym będę się dzielił w przyszłości z ukochaną osobą. Lepiej już samemu sobie ulżyć do wyobrażeń. : P Nie mam jednak nic do osób które w takich układach trwają. Po prostu mamy inne poglądy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Uważam, że należy użyć wyszukiwarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.