|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Paznokieć nie odrasta prawidłowo
Hej
![]() Mam problem z paznokciem u lewej ręki. Jakiś czas temu w środkowy palec ugryzł mnie pies. Paznokieć pękł mi poziomo na " mięsku" , podeszła mi tam krew. Obcięłam ten paznokieć i zaczęłam go po troszku wycinać razem z tym "mięskiem" aby nie dopuścić do tego by paznokieć zszedł. Gdy już pozbyłam się tego pęknięcia to mój paznokieć miał ok 4 mm długości. Teraz zaczyna rosnąć już biały paznokieć który nie przylega do palca no i problem w tym że ten który jest na "mięsku" jest o jakieś 3 mm krótszy niż u prawej ręki. Nie wiem czy mnie zrozumieliście. Dodaje fotki palca u prawej i lewej ręki. Edytowane przez Eweeleeczeek Czas edycji: 2014-02-10 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paznokieć nie odrasta prawidłowo
wydaje mi się, że na to potrzeba czasu. On sam będzie się przesuwał w strone końca palca, ważne jest tylko żeby zawsze był troche dłuższy, bo teraz jest obcięty na 0 dobrze zeby miał tak 2 mm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.