|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pieniadze na liceum zaoczne
Witajcie drogie Wizazanki! Mam nadzieje, ze ktoras z Was chociaz mnie nakieruje gdzie szukac pomocy. Mam 21 lat, meza i dziecko. Chcualabym teraz zrobic liceum zaoczne uzupelniajace i zdac mature, jednak mam problem z finansami, po oplaceniu mieszkania, rachunkow, zycia w sumie niewiele zostaje. Bardzo bym chciala skonczyc nauke, ale bylam juz z MOPSie (nie maja zadnej pomocy na ukonczenie nauki) i w UP (nie nalezy mi sie bo za dlugo jestem zarejestrowana) mieszkam w malym miasteczku i nie moge znalezc zadnej pracy dorywczej. Moze ktoras z Was orientuje z kad moglbym dostac jakies pieniadze na ten cel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pieniadze na liceum zaoczne
A nie możesz iść do darmowego? Nie masz żadnego publicznego CKU niedaleko? I jeszcze żak jest darmowy, z innymi prywatnymi nie wiem jak jest.
Czemu akurat płatne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Do cku mam ponad 100 km, do tej musze dojezdzac 'tylko' 60 km
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Jeżeli jesteś z Narola jak masz w nicku to przecież mogłabyś chodzić do szkoły w Tomaszowie Lubelskim do którego jest tylko ze 20km.
Jest w innym województwie ale jakie to ma znaczenie. Edytowane przez grubella Czas edycji: 2014-02-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W ktorej szkole w TL jest liceum dla doroslych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
W Mechaniku na ul. Żwirki i Wigury 7.To jest ulica między pocztą a stadionem.tel. 84 6659 015
Jest też chyba drugie na podbudowie szkoły zawodowej przy tej samej ulicy Żwirki i Wigury 3 tel. 84 6642001 Edytowane przez grubella Czas edycji: 2014-02-14 o 02:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Może się przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.