|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zdjęcie dyplomowe.
Proszę o pomoc, w przyszłym tygodniu wybieram się do fotografa żeby zrobić zdjęcie do dyplomu. Wiem że jest ono bardzo ważne, ale nie wiem co założyć. czy postawić na klasykę, żakiet itp czy może jakąś luźną koszulową bluzkę? Z tego co pamiętam tło jest błękitne. Ja jestem brunetką o jasnej karnacji. Bardzo proszę o rady i z góry przepraszam jeśłi wątek w złym miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdjęcie dyplomowe.
Jeśli masz taką możliwość weź 2-3 rzeczy na zmianę i niech fotograf w każdej z nich zrobi Ci zdjęcie i wspólnie ocenicie w czym lepiej
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli to zdjęcie dyplomowe to postaw na klasykę, wg mnie zdjęcia w dokumentach powinny być adekwatne do dokumentu.
Np. zdjęcia do dyplomu magisterskiego nie robimy w koszulce na ramiączkach ![]() A tak przy okazji koleżance kiedyś ktoś doradził by do zdjęcia między innymi indeksu ubrała się w jak najbardziej odważne kolorystyczne ubrania jakie ma, założyła żółtą koszulę i niebieską marynarkę do dziś mówi że to największy błąd jaki kiedy kol wiek popełniła ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Jeśli to zdjęcie dyplomowe to postaw na klasykę, wg mnie zdjęcia w dokumentach powinny być adekwatne do dokumentu. Np. zdjęcia do dyplomu magisterskiego nie robimy w koszulce na ramiączkach ![]() A tak przy okazji koleżance kiedyś ktoś doradził by do zdjęcia między innymi indeksu ubrała się w jak najbardziej odważne kolorystyczne ubrania jakie ma, założyła żółtą koszulę i niebieską marynarkę do dziś mówi że to największy błąd jaki kiedy kol wiek popełniła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
akurat dyplom to mało się liczy. i tak pokazujesz go w większości już wtedy, kiedy decyzja o zatrudnieniu Cię zapadła. Zresztą za 20 lat dzisiejsze ciuchy i tak będą pewnie przedmiotem żartów (tak jak dziś marynarki z lat 80-tych
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Na prawdę ten temat jest powodem założenia nowego wątku ....
![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do tych krzykliwych kolorów itp, zamierzam postawić na raczej kontrastowe kolory. Wezme ze sobą jakąś spokojną koszulę i klasyczną marynarkę + coś białego. Dzięki za porady ![]() Edytowane przez malinowa_mamba91 Czas edycji: 2014-03-24 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.