|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
do "aparatek" z białegostoku!!
witajcie!zdecydowalam sie na zalozenie aparatu i zastanawiam sie jakiego specjaliste polecacie?poza tym napiszcie jakie sa obecnie ceny bo jako mloda mam nie ukrywam ze zalezy mi na niezbyt wysokich
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: do "aparatek" z białegostoku!!
Zapraszam do aparatowego wątku. Tam wszystkiego się dowiesz. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332427 Radzę także poczytać OrtoFaq.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
OrtoFaq juz przegladalam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najtanszy jest aparat ruchomy. Mialam taki i moja kolezanka. Nie pamietam nazwy ulicy, na ktorej jest przychodnia, ale moge wytlumaczyc, gdzie to. Jak masz skrzyzowanie kolo hotelu Golabiewski, to jest ulica (chyba wraszawska) naprzeciw hotelu. Idziesz w dol i po lewej masz przychodnie. Tylko ja ten aparat robilam trzy lata temu, ale sadze, ze ta ortodontka tam pracuje. Zaplacilam za gore i dol 1400zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
kochana ja chodzę do dr Barbary Urban na Żeromskiego 5, no i jestem bardzo zadowolona efektami mam aparat dopiero 2 miesiące a już widać efekty i to kolosalne w wątku zbiorczym o aparat na 70 stronie możesz zobaczyć moje zdjecia z przed i po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Chaos_Girl juz kiedys nosilam taki ruchomy(a w zasadzie udawalam ze nosze i teraz sa tego efekty:/) i chyba juz jestem za stara na cos takiego
![]() hotgirl a mozesz mi powiedziec jak ceny i jak wygladala pierwsza wizyta?czy trzeba isc ze zdjeciem i takie tam ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kiedys chodzilam do takiej dentystki i ona mowila o swojej pacjentce, babce po 50tce, ktora sobie takim aparatem zabki wyprostowala. Ja nosilam go w wieku 25 lat. Jesli masz wiecej jak 50, to moze rzezcywiscie za pozno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
W pomorskim ceny są takie: 1500-1600 zł za jeden łuk aparatu metalowego stałego, 2200-2400 zł za jeden łuk aparatu kryształowego przeźroczystego kosmetycznego stałego. kontrola co ok. 5 tyg. od 50 do 70 zł. dane są bardzo świeże.
na pierwszej wizycie może być różnie, może trzeba będzie iść do dentysty, może coś wyrwać, może tylko z orto pogadacie, może już zrobi wyciski, może już zapisze na zakładanie aparatu. to sprawa indywidualna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Chaos_Girl no to mnie zaskoczylas!!nie wiedzialam ze w takim wieku tez mozna nosic ruchomy...
50 jeszcze nie mam ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ciotka mojej kolezanki, to jej znajoma, wiec moge sie dowiedziec. Jutro to zrobie i napisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
becia23, pierwsza wizyta wygląda tak że orto ogląda twoje ząbki itd. robi od razu wyciski i zdjęcie rtg(chyba że masz swoje) lub umawia się na najbliższy termin. Na kolejnej wizycie omawia plan leczenia itd.
Koszty są następujące: 1500zł - jeden łuk metalowy 2500zł - jeden łuk kosmetyczny 2500zł- jeden łuk Damon(ja mam taki) -wizyta - 100 zł -pierwsza konsultacyjna bezpłatna szczerzę polecam tą orto bo zna się na rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja chodzę do Pani Szarmach.
Zdecydowałam się na aparat Damon 3, cena za jeden łuk :2000zł. Cena wizyty: 100zł. Wizyty mam co 2- 2,5 miesiąca. Jestem baaaaaardzo zadowolona. tu jest moja mała "galeria":http://aparatki123.p2a.pl/viewtopic.php?pid=8217#p8217 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
becia23 ten gabinet jest zdaje sie na Warszawskiej 57, ale nazwiska tej babki nie znam niestety. Z tym, ze gabinet ortodontyczny jest jeden tylko.
U tej Szarmach bylam, ale jak mi powiedziala, ze cale leczenie bedzie mnie kosztowalo 6tys zl, to zwatpilam. Ale slyszalam o niej bardzo dobre opinie i, ze jest znana w Europie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny!jutro dzwonie i zalatwiam konsultacje(tam gdzie uda mi sie najwczesniej)napalilam sie tak na proste zabki ze chyba zrobie wszystko zeby to osiagnac
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
w takim razie czekamy na zdanie nam relacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Cześć Aparatki
![]() mam pytanie gdzie i za ile zrobię zdjęcie szczęki bez skierowania?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
.....
Edytowane przez who cares Czas edycji: 2014-03-08 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.