|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Taaakie usta...
Czy ktos z Was wie jak zrobic sobie takie usteczka?Byloby fajnie gdyby ktos podal jakies konkretne numery pomadek i blyszczykow!Ale bym sie ucieszyla!Pozdrawiam.Milo popatrzec na te panie,prawda?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Taaakie usta...
zalanczam jeszcze 2 zdjecia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Na tym pierwszym zdjęciu to chyba Blu Cantrell? Mi się zawsze jej makijaże podobały, a te usteczka... śliczne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Glam Shine to napewno odpada.Na tym zdjęciu na ustach nie ma żadnych połyskujących drobinek!One są błyszczace całkowicie-jak tafla wody.Natomiast taki efekt daja dwa błyszczyki,napewno jest to Guerlain-meteorities oraz błyszczyk Shiseido.Efekt jest (przynajmniej na moich ustach)dokładnie taki sam.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
z tego co wiem to Meteoryty sa dla mnie za drogie.Moze cos z nizszej polki by sie znalazlo?W kazdym razie dzieki.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
aby osiągnąć efekt jak na trzecim zdjęciu możesz spróbować Glam Shine'a nr 14
hehe nie musisz odrazu kupować, najlepiej najpierw sprawdź sobie w drogerii jak wygląda na Twoich ustach ten kolorek
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Salka napisał(a):
> Milo popatrzec na te panie,prawda? a ja wiem... 2 zdjęcie mi się nie podoba, takie ładne usta, a tak ukryte |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
TomekG napisał(a):
> > a ja wiem... 2 zdjęcie mi się nie podoba, takie ładne usta, a tak ukryte Witaj w klubie Tomku
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

hehe nie musisz odrazu kupować, najlepiej najpierw sprawdź sobie w drogerii jak wygląda na Twoich ustach ten kolorek