|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
Zarejestrowany: 2014-02
Wiadomości: 432
|
Jakie dobrać wino?
Znacie się? Może ktoś pracuje w sklepie winiarskim? Potrawa to pieczona polędwiczka wieprzowa, w sosie anyżowym i buraczanym Kus Kus. Jakie winko będzie do tego pasowało? Trochę pomieszczane składniki... Niby do czerwonego mięsa powinnam dobrać wino lekkie, czerwone, ale jakoś... No sama nie wiem - pozostałe produkty mnie zastanawiają...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Jakie dobrać wino?
Cytat:
KLIK
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2014-07
Wiadomości: 967
|
Dot.: Jakie dobrać wino?
Ja bym polecil jakies czerwone wytrawne lub leciutkawo slodkawe (do anyzu pasuja) ale z wloch np. Chianti albo z Montepulciano d'Abruzzo.
Kiedys sie winami interesowalem teraz tylko whisky ![]() Edytowane przez a3389c1658f289371e9f53ba70ebd6b73c85f48f Czas edycji: 2014-11-06 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|



Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.