|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poradżcie!!
Witajcie
Mam do Was mega prośbę! Mam 23 lata i chcialabym cos zmienic w swojej fryzurze lub/i makijazu. Chcialabym aby cos drgnelo poniewaz ciagle od wielu lat nosze ta sama fryzure a raczej jej brak ![]() Dolaczam zdjecia mam nadzieje ze w miare wyrazne (jedno troche przerobione i starsze to ostatnie). W tej chwili nie nosze okularow, wiec moze jakas wizualizajca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poradżcie!!
Nikt mi nie pomoze forumowiczki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ostatnie bardzo ładne! piękny kolor włosów - pomysl o grzywce.....tak dla odmiany fryzury, obetnij na równo jakies 10 cm i już bedzie inaczej. Zawsze mozesz nosic opaske lub zaczesywac ja na bok jesli nie bedzie Ci się podobac grzywka -ja tak robie ;p
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wlasnie sie zastanawialam nad grzywka ale mam dlugie wlosy i boje sie ze to bedzie niwypal i znow tyle czekac zeby odrosly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Grzywkę bym zrobiła, bardzo fajny pomysł, szkoda, że nie chcesz. Pod taki kolor soczewek spróbuj fioletowych cieni, zrezygnuj z ciemnej kreski na dole i to po wewnętrznej stronie bleee, po co sobie zmniejszasz ładne duże oczy. Próbowałaś innych kolorów soczewek? Bo widzę, że masz prawdopodobnie podkreślające naturalny kolor. Spróbowałabym migdałowe, brązowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wlasnie probowalam fioletowych cieni ale chyba nie umiem sie malowac nimi bo wygladalam jak bym miala podbite oczy;D brazowych kiedys probowalam ale raczej nie byly za fajne wiec wrocilam do tych. ciagle sie zastanawiam nad ta grzywka i nie wiem juz sama...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja też jestem za grzywką
![]() może zaryzykuj jakąś delikatną, na bok ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem grzywka nie jest konieczna, ale zdecydowanie lepiej Ci w przedziałku na bok, niż włosów upiętych do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dzieki za rady bardzo duzo mi uswiadamiaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wg mnie buzia dobrze prezentuje się aktualnie. Ja bym grzywki nie robila, ładne czoło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
wybierz się na darmowy makijaż, większość sklepów kosmetycznych (np. Inglot czasami Sephora lub Douglas) robi w dni powszednie. Jest to taka darmowa lekcja makijażu. Zobaczysz co ci zaproponują i czy dobrze się w tym czujesz, nie jesteś zobowiązana nic kupować jeśli nie jesteś do tego przekonana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Myślę, że to bardzo dobry pomysł, by wybrać się na taki próbny makijaż. Fachowiec doradzi Ci jak się malować, by podkreślić atuty i czego też stanowczo unikać. Polecam, bo sama korzystałam i byłam zdumiona jak wiele można się dowiedzieć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Z checia bym sie wybrala i to swietny pomysl tylko nie bardzo wiem gdzie sie dobywaja takie probne makijaze zeby sie przekonac. Mieszkam na Podkarpaciu, tutaj ciezko z tym wszystkim. Ale poszukam dzieki za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.