|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zadzwonić do niego?
posprzeczałam się ostatnio z moim facetem,ale z ostatniej rozmowy wynikało że wszystko jest już w porządku, lecz on nie odpisuje mi (od dzisiejszego ranka) na smsa, co mam robić czekać aż to on się odezwie czy wydzwaniać do niego do skutku (tzn. kilka razy w ciągu dnia np. jutro. Dodam że on niedługo (w następnym tyg.) wyjeżdża za granicę a ja chciałabym go jeszcze zobaczyć zanim wyjedzie.
Wydarłam się na niego ponieważ poświęca mi za mało czasu a poza tym coś mi się wkręciło że może spotyka się z kimś innym, na szczęście okazało się że to nie prawda (dodam że takie jazdy mam przez tabletki anty). Po kłótni chciał na drugi dzień przyjechać ale ja nie miałam czasu (chociaż powiedział że tak i tak przyjedzie - ale oczywiście nie przyjechał) |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zadzwonić do niego?
Cytat:
Spokojnie, to że ci nie odpisuje, nie musi oznaczać, że nie chce rozmawiać - może padła mu bateria, nie ma przy sobie telefonu, no cokolwiek. Nie wydzwaniaj, nie świruj - ja osobiście nie znoszę takiego natręctwa i nie wyobrażam sobie, żeby mój tż mnie tak telefonicznie napastował, bo nie odpisałam mu na smsa. Do jego wyjazdu jest przecież trochę czasu - jeśli będzie chciał się pożegnać, to na pewno się odezwie. Jeśli nie - najwyższy czas się zastanowić nad tym związkiem. No i popracuj nad komunikacją - darciem się niczego nie osiągniesz, nawet jeśli miałabyś rację. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli facet nie odzywałby się w ogóle, a do jego wyjazdu pozostał dzień-dwa, wówczas bym zadzwoniła i się dowiedziała o co chodzi.
Na razie nie panikuj, tak jak pisała dialectic_chaos, mógł mu telefon paść, lub po prostu nie wziął go z domu. ![]() Trochę więcej luzu.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma nic gorszego niż wydzwanianie "do skutku"
Błagam, nie rób tego. Poczekaj cierpliwie i tyle, innej rady nie ma.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
taaa, 'takie jazdy' przez tabletki.
Chcesz to dzwon, nie chcesz nie dzwon. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do faceta nie dzwoń napastliwie. Zadzowniłabym raz, ewentualnie później ponowiła na wieczór
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
dzwoniłam wczoraj nie odebrał dzisiaj to samo już sama nie wiem co mam o tym myśleć...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Ja się na niego darłaś to mu się nie dziwię. Ze swoim chłopakiem kłóciłam się na różnych płaszczyznach, ale nawet podniesionego tonu głosu nie bo - bo choć ja jestem ekstrawertyczna i chętnie wyładowuję emocje, bo mnie o uspokaja, to od tego mam koleżanki. Szanowałam to, że mój facet nie znosi krzyku, awantur, bo nie wie co robić z moimi emocjami. Jak się złościsz na faceta to opowiedz o tym koleżankom, a z chłopem na spokojnie gadaj, bo Ci ucieknie.
A na ten moment poczekaj jeszcze chwilę. Dużo zależy od tego jak to typ osobowości jeśli raczej introwertyk to będziesz czekała dłużej, bo mu uraziłaś ego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

Błagam, nie rób tego. Poczekaj cierpliwie i tyle, innej rady nie ma.