|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Loreal Serum Re-Activant - Serum reaktywujące rzęsy
Czy ktoś stosował tą nowość co wyprodukowała firma Loreal "Loreal Serum Re-Activant" Serum reaktywujące rzęsy ?
Według producenta: Serum do pielęgnacji rzęs o innowacyjnej formule, opartej na koncentracie składników czynnych stosowanych do tej pory w pielęgnacji włosów: argininie, prowitaminie B, serynie i kwasie glutaminowym. To unikalne połączenie ma za zadanie reaktywować 'śpiące' rzęsy, wzmocnić je, odbudować i zmniejszyć ich wypadanie. W rezultacie, po cztrerech tygodniach regularnego stosowania, rzęsy stają się dłuższe, gęstsze, mocniejsze i mniej podatne na wypadanie przy demakijażu. Tu mam link do produktu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...jace-rzesy.htm W sklepie kosztuje ok. 60 zł, a na Allegro razem z przesyłką to koszt ok. 43 zł. Ale cena jest i tak spora ![]() Czy warto to kupić czy jest dobre i skuteczne? Może ktoś stosował to cudo i może podzielic się swoimi opiniami na temat tego serum
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Loreal Serum Re-Activant - Serum reaktywujące rzęsy
Cytat:
Sama wkleilas linka do KWC ![]() Przeczytaj sobie opinie i zadecyduj. Po co ten watek?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Liczyłam też, że może jakaś profesjonalna wizażystka wypowie się na temat tego serum, czy faktycznie możę dawać one takie efekty jakie podaje producent
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
ja używam od ok. miesiąca ale aby coś powiedzieć, czy daje efekty musi troszkę upłynąć czasu ok.2-3mies. ale mam wrażenie, że daje rezultaty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, jakoś nie widziałam tego serum na Allegro, a też jestem ciekawa rezultatów - na KWC kosmetyk ma na razie mało opinii.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item892889884_...acja_rzes.html http://www.allegro.pl/item894119089_...um_nowosc.html Ja dzisiaj postanowiłam kupić ten produkt przez Allegro. Co ma być to będzie ![]() I tak wolę wydać 40 zł niż 60 zł w sklepie Mało opini bo pewnie mało osób posiada serum gdyż jest dosyć drogie ;/ Oby warte było swojej ceny
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
ja na Allegro widziałam, w Naturze również ale kupiłam w Rossmanie zaraz jak wszedł na rynek nasz od razu każdy go kupował
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam te serum za 30 zł. Myślicie, że to oryginał?
![]() http://allegro.pl/item898370573_l_oreal_ser um_re_activant_cils_serum _reaktywuj.html |
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma żadnej informacji odnośnie z kąd pochodzi serum hmmm |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłam owe serum do rzes i faktycznie daje efekty, moje rzesy byly troche wyniszczone zlym przedluzaniem rzes
po miesiacu stosowania serum zauwazylam ze mam wiecej rzes i moje jakos nie wypadaja tak czesto, naprawde polecam. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
no ja właśnie zdecydowałam się go zakupić i samej przekonać i jestem bardzo zadowolona. Na razie stosuję go dopiero dwa tygodnie, ale już widzę poprawę. Moje rzęsy stały się przede wszystkim mocniejsze i nie wypadają
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Ja zauwazylam, ze moje rzeski zaczely mi rosnac nawet ponad gorna linia rzes
chyba szukaja sobie nowego miejsca
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
witam ja mam go juz 2 opakowanie wlasnie je zaczelam
kupilam SALE !!! pierwsze opakowanie ... to hmmm ja jestem bardzo zadowolona ale ...nosilam czesto sztuczne rzesy .. i ciezko mi powiedziec czy bardzo mi moje urosly ...ale na pewno nie wypadaly tak .. sa mocniejsze co ja widze gdy przy demakijazu sciagali mi te sztuczne rzesy moich nie wyrywaly az tak duzo jak wczesniej ... teraz mam przerwe w makijazach pokazowych i moge sprawdzic czy na bank dziala tak jak to obiecuja ....trzeba przyznac ze napewno poprawia nasza kondycje |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Moje rzęsy po serum Beauty Lash są super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

po miesiacu stosowania serum zauwazylam ze mam wiecej rzes i moje jakos nie wypadaja tak czesto, naprawde polecam. Pozdrawiam