|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakie dodatki do tej sukni?
Hej,
Proszę o pomoc w doborze dodatków do tej sukni. Zdjecia: 2 i 3 - ja w sukni jeszcze w salonie 4 - zdjecie katalogowe 1 - buty, które kupiłam, ale mam wąskie stopy i mi się zsuwają ![]() 5 - myślę zeby takie bolerko-koszulke tylko z krótkim rękawem założyć pod suknię do kościoła zeby nie było tak goło 6 i 7 - podobają mi się takie fryzury tylko zastanawiam się czy będą pasowały do tej sukni lepiej bardziej klasycznego, gładkiego koka? Mam włosy do połowy pleców. Do tego jaki bukiet? Co z biżuterią żeby nie przesadzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie dodatki do tej sukni?
Ta fryzura nie pasuje do sukni, jest zbyt "swobodna" moim zdaniem. Dodatki radziłabym takie jak modelka na zdjęciu katalogowym - kolczyki i bransoletka, z naszyjnika bym zrezygnowała, by nie przesadzić, bo gorset jest bardzo strojny. Bukiet zwarty, w formie kuli, może tradycyjne czerwone róże? https://www.google.pl/search?q=bukie...5%BCe&tbm=isch
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ta suknia jest okropna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli buty Ci spadają to radzę zmienić,bo będą Cię tylko denerwować,bolerko też bym zmieniła ale to już rzecz gustu ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
anna_belle, a masz pomysl na jakies inne bolerko? ze wzgledu na ten gorset to niewiele do niego pasuje. najchetniej to bym poszla bez, ale do kosciola to chyba nie wypada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ze względu na bogatą górę na pewno żadnej biżu na szyję - celowałabym w grzebyk do włosów z podobnymi zdobieniami jak na gorsecie i gładko spięty kok, niski.
Co do kwiatów to pasują mi tu jakieś pastelowe kolory ![]() Aha i gładkie bolerko, które pokazałaś to jak najbardziej trafiony pomysł ![]() Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ciężko mi tak określić "na oko" myślałam o jakimś gładkim(bo w tym przypadku koronkowe się nie będzie raczej nadawać)krótkim żakieciku albo idź w tym które wybrałaś,bo inne ciężko Ci będzie dobrać.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A może coś takiego jak w załączniku
![]() Zgadzam się z mojakaren co do fryzury ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
o czymś takim jak ma księżna myślałam tylko z jakiegoś innego materiału.Chociaż to też zależy w jaki miesiąc będziesz brać ślub, bo jak w zimie to i takie ze zdj mogłoby fajnie wyglądać
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
podpisuję się pod tym co napisała mojakaren
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem pokazane fryzury nie pasują, są zbyt 'luźne'.
A ja zastanowiłabym się jednak nad naszyjnikiem; być może wersja "na bogato" będzie równie dobrze wyglądać. To koszulkowe bolerko wcale mi się nie podoba, chyba jednak zdecydowałabym się na żakiet. Na bukiet może to irysy, kalie, storczyki, frezję? Wybierałabym "zimne" kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Suknia ma bardzo strojny gorset, więc nie przesadzałabym z biżuterią. Myślę, że najbardziej pasowałby taki książęcy look - fryzura - gładki klasyczny kok, (ewentualnie mała tiara lub błyszcząca spinka) i/lub na szyi delikatna krótka kolia (jak na zdjęciu).
Oczywiście to Ty musisz się w tym dobrze czuć, ale fajnie jak dodatki są w jednym klimacie - a suknia ewidentnie jest 'glam' ![]() Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rzeczywiscie zdecyduje sie chyba na jakiegos gladkiego koka jednak nie wiem tylko co wymyslic na ramiona. ślub jest w lipcu wiec wszelkie sweterki/futerka odpadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hmm a może jakiś lekki szal sobie zarzucisz tylko do kościoła?
chociaż nie wiem jak to będzie wyglądać z welonem...
Edytowane przez anna_belle Czas edycji: 2014-03-06 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Do kościoła zrezygnowałabym wtedy z welonu (została przy błyszczącej spince lub opasce). Jeśli bardzo chciałabyś rzucać welonem (ja będę bukietem) to juz po wyjsciu z koscioła i na sali jak zdejmiesz pelerynkę to możesz doczepić welon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Fryzura katalogowa fajnie prezentuje się z tą suknią, także gładki kok będzie jak najbardziej OK
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witam nie wiem czy moge tutaj pytać... Zamówiłam suknie ale kompletnie nie wiem jakie dodatki do niej wybrać, jaką bizuterię i co na ramiona bo ślub będzie pod koniec września. Jak myślicie jaki bukiet pasuje do takiej sukienki gdzie gorset jest z piór?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Sukienka sama w sobie jest bardzo bardzo 'stroja' więc nie przesadzałabym z dodatkami - właściwie to w ogóle bym ich nie dokładała. Ponieważ pióra dodają objętości, to dla przeciw wagi sugeruje prostą, gładką fryzurę, może być jakiś delikatny diadem, może gładka biała opaska albo z delikatnymi 'świecidełkami'. Skromne krótkie kolczyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.