|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zrobiłam mu scenę zazdrości
Jakiś tydzień temu wydarłam się na mojego faceta i oskarżyłam o to że bardzo możliwe że mnie zdradza i że już mu na mnie nie zależy, wszystko dlatego że podwoził jakieś koleżanki na imprezę, sam mi o tym powiedział. W czasie tej rozmowy wszystko mi wyjaśnił i było git. Ja powiedziałam, że nie podoba mi się że on spędza tyle czasu ze znajomymi , a on że mogłabym częściej do niego pisać i molestować go telefonami. Gdy zadzwoniłam do niego dwa dni później i on wspomniał coś o tym, że sobie dziwne akcje wkręcam wybuchłam jeszcze raz z pretensjami o to samo. Podczas tej rozmowy, mówił żebym sobie przestała wkręcać takie akcje i że przyjedzie na drugi dzień to pogadamy, mimo że ja cały cza mówiłam, że nie mam czasu i jestem bardzo zajęta. Nie dość, że wtedy nie przyjechał to od tej pory się do mnie nie odzywa, a mojego piątkowego i sobotniego tel. nawet nie odebrał. Co o tym myślicie? Co mam robić, w tej sytuacji? Czy to możliwe, że on po tej akcji ma mnie już dosyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zrobiłam mu scenę zazdrości
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jeśli Twoje obawy są spowodowane tylko tym jednym incydentem, to chyba trochę przesadzasz.
Ale domyślam się, że to nie pierwsza sytuacja, w której przyszła Ci do głowy zdrada.. . Może Ty trochę przesadzasz, a i on nie zachowuje się "wzorowo" i stąd ten konflikt. Ale może masz dobre przeczucie... ;/ To, że nie przyjechał i że się nie odzywa, a do tego ignoruje Twoje telefony jest niepokojące... . ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Tak mówiłam, że jestem bardzo zajęta ale on powiedział, że tak czy siak przyjedzie. Zapytał się czy jak przyjedzie to będziemy mogli pogadac , ja sie zgodziłam, wiec myślałam że w ten dzień przyjedzie.
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeśli mu nie ufasz, to nie wiem, czy jest sens bycia w takim związku (jeśli tak, to musielibyście popracować nad relacją). Wyjeżdża za granicę i NIE WIESZ czy się zobaczycie przed wyjazdem? Nie wiesz, czy plany są aktualne?
Jak Ty chcesz zaczynasz nowe życie, do tego w innym kraju, z kimś, komu nie ufasz i z kim nie potrafisz się dogadać? Kiepsko to wygląda. Przemyśl całą relację, związek, swoje nastawienie do niego, swoje oczekiwania i to, co on Ci daje. Ta afera ze zdradą to chyba czubek góry lodowej... . Edytowane przez elsene Czas edycji: 2014-02-23 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, możliwe że ma cię dość, ja też bym pewnie miała dość, gdyby mi się taki histeryk trafił. BTW - po co zakładać drugi wątek prawie o tym samym? Po połączeniu informacji z obydwu wątków wychodzi jedno - jesteś przewrażliwiona, zwalasz to na tabletki, żądasz, żeby facet był na każde twoje zawołanie - o co tu chodzi? ![]() Skoro podwiezienie koleżanek na imprezę to taki straszny problem, to czy to znaczy że on czymś zawiódł twoje zaufanie? Że tak szalejesz? Zdradzał cię? Okłamywał? Bo reakcje masz wyjątkowo przesadzone. Co robić? - Nic. A przynajmniej nie narzucać się mu. Skoro się nie odzywa, to oznacza, że nie chce kontaktu, więc go nie zmuszaj, nawet jeśli to będzie oznaczało, że go nie zobaczysz przed wyjazdem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
On czym się zajmuje? Pracuje, studiuje? Zanim go poznałaś nie wiedziałaś, że ma takie czy inne zajęcia? Skoro sama twierdzisz, że niczym nie zawinił, to nie odwracaj kota ogonem, tylko z nim rzeczowo porozmawiaj o tym, jakie masz oczekiwania. Tylko bez krzyków! Ile macie lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
To skoro zawsze taki był, a ty takich cech nie tolerujesz, to po jakiego grzyba z nim jesteś? Raczej małe prawdopodobieństwo, że się zmieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Ty tak... poważnie? Biedny chłopak. 1. Co jest złego w podwożeniu koleżanek na imprezę? Mój facet spotyka się z kim chce i kiedy chce, ja to samo. Ma ochotę na piwo z koleżankami/kolegami - niech idzie, ja mam ochotę na spotkanie z moimi - to też idę. Często chodzimy też razem, jednak błagam, dla samego ,,zdrowia" związku nie można przesadzać z tą nierozłącznością! 2. Cytat:
3. A kto by nie miał? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Kiedyś, jak jeszcze mi aż tak nie zależało i nie traktowałam tego związku poważnie nie przeszkadzała mi to, ale z czasem kiedy się zaangażowałam zaczęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i musisz się nauczyć rozmawiać, bo robieniem scen i krzykami nie załatwia się spraw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro nie przyjechał, nie odbiera telefonu z piątku i soboty [podejrzewam że dzwoniłaś tylko dwa razy] to może sama do niego pojedź? Dlaczego tylko on ma pokazać że jemu zależy, skoro Ty tego nie robisz?
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Poczekaj jakieś dwa trzy dni i daj mu wszystko przemyśleć i poukładać sobie w głowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ojeju, kochana, dlaczego Ty tak na wszystko reagujesz wybuchowo? To związek, nie małżeństwo. Nic dziwnego, ze facet potrzebuje znajomych (Nawet koleżanki, tak!) i bycia trochę samemu. Spróbujcie się dogadywać bez zbędnych kłótni bo skoro tak jest już teraz - to co będzie kiedyś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Szczerze to nie wiem o co chodzi prócz tego, że zatruwasz życie facetowi takimi wybuchami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ale w czym problem? Gdybym usłyszał podobne słowa od dziewczyny to bym ją zostawił i poszukał kogoś ciekawszego...Facet ma cierpliwość...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie masz innych powodów, oprócz jednej podwózki to moim zdaniem sama sobie wymyślasz problemy. Czekaj na odzew...
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.