|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Utrata faceta :(
Dziewczyny , wlaśnie chwile temu dowiedziałam sie ze facet mojej przyjaciółki popełnil samobójstwo.... byl to tez moj kolega z pracy
![]() co robic ? jak z nia rozmawiac? jak zadzownila( ja juz wiedzialam chwile predzej , nie wiedzialam jak je powiedziec) , tylko plakala , i ja tez zaczelam ![]() wiem to nie łatwe, ale jak ugryźc te sytuacje ? Zabił sie , nie prze zdziewczyne ze tak powiem , a z innych powodow ![]() Co radzicie ? Dziś ja mam nocke , nie moge do niej iśc , ale jutro , jak to ugryźć co robic ![]()
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 Edytowane przez messaa Czas edycji: 2014-02-23 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Utrata faceta :(
Facet Twojej dziewczyny?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Albo, że dziewczyna stała się lesbijką, a wcześniej miała faceta i to on się zabił.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45296311]Facet Twojej dziewczyny?
![]() ![]() EEE LOL . Pisane na szybkiego *FACET mojej przyjaciolki czlowiek chce szybko i dobrze a wychodzi jak zwykle ![]()
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A co ciebie to obchodzi? Takie to dziwne w epoce smartfonow?
![]() Poza tym nie ma jeszcze 22 a dziewczyna moze byc jeszcze w domu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Diablica z Tasmanii Czas edycji: 2014-02-23 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Szalony Kapelusznik
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
w pracy , pracuje w hotelu , sa komputery , tablety , laptopy . witamy w XXI wieku .
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Hotele pracuja 24 h . ktos musi robic od 19 do 7 rano .
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ogólnie brawo, że wszystkie się rzuciłyście z pomocą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Teraz to raczej zrobić niczego nie możesz... Po prostu bądź, gdy będzie potrzebowała towarzystwa. Nie musisz niczego mówić, czasem lepiej być przy i milczeć, niż rzucać jakieś słowa na siłę.
Dużo zależeć będzie od tego jak Twoja przyjaciółka będzie to znosić... i reagować adekwatnie do jej potrzeb i zachowania. Może po prostu zapewnij ją, że gdy tylko zechce, to może zawsze liczyć na Twoje towarzystwo, aby nie czuła się sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Musisz zadbać o podstawowe sprawy - żeby zjadła coś ciepłego, ewentualnie ogarnąc mieszkanie, a tak to po prostu być przy niej. Nie musisz nawet nic mówic, wystarczy ze przytulisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Powiem z własnego doświadczenia po samobójstwie rodzica potrzebowałam się wypłakać, ryczeć, krzyczeć. Jedz do niej, nie wypytuj o szczegóły,jak będzie chciała rozmawiać to sama zacznie, po prostu jedz i bądź przy niej i podawaj chusteczki. Zabierz ze sobą coś na uspokojenie, jakieś tabletki ziołowe uspokajające, może przyjaciółka będzie chciała napić się wina, bo pewnie ma mega problemy z zaśnięciem więc coś to może jej pomóc. Możesz też jej pomóc w takich sprawach jak np usuniecie jego numeru z telefonu, informowanie znajomych itp takie rzeczy które jej sprawią ból a które trzeba zrobić, ja nawet do takich głupot kogoś potrzebowałam.
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Kochana,
Powiem Ci z własnego doświadczenia. Po śmierci mojego chłopaka był to najgorszy czas jaki tylko mógł być. Chciałam popłakac i poprzeżywać na swój sposób więc to robiłam. Jednak narobiłam trochę głupot bo nie mówiłam o tym przyjaciołom. Dlatego ważne abyś po prostu przy niej była, wysłuchiwała i pozwoliła na załamanie tyle ile chce. Z czasem jakoś to będzie. Chociaż wydaje się niemożliwe. Mam nadzieje, że jakoś sobie poradzicie. Ważne, że macie siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Po prostu badz z nia teraz. Nie trzeba nic mowic, sama Twoja obecnosc obok bedzie dla niej dobra, jesli bedzie chciala to bedzie mowila, nie musisz nic doradzac, bo nawet w takiej sytuacji nie ma zadnej rady, tylko badz i sluchaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wspieraj ją jak tylko możesz
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej 4 lata temu tak około chłopak mojej siostry popełnił samobójstwo byli ze sobą 3 lata i planowali ślub nawet pamiętam datę kiedy to zrobił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.