|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Testy prawo jazdy 2014
Dziewczyny chyba znalazłam coś ekstra! Wczoraj siedzę sobie i pstrykam w telefonie i coś mnie podkusiło, żeby poszukać czegoś na temat pytań testowych i co? znalazłam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Erudycja
|
Dot.: Testy prawo jazdy 2014
brzmi jak reklama... (zgłosić, czy nie zgłosić?)
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nie piszę reklam, bo nie mam takiej potrzeby, jeśli uważasz, że się to dziewczynom nie przyda to usuń, tylko myślałam, że na tej stronie możemy się dzielić i wymieniać różnymi informacjami. Ja na przykład nie wiem jak się przygotować do testów, bo wszystkie pytania są tajne, szukałam info na roznych forach, ale wrzucają jakieś pojedyncze pytania, więc jak [to] znalazłam postanowiłam wstawić, bo myślę, że takich jak ja jest więcej i może im się przydać. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Erudycja
|
nie jestem modem zeby usuwac
![]() i na szczescie dorobilam sie prawa jazdy na starych zasadach, nie zazdraszczam zdającym teraz.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
zazdroszczę.. ale kurcze, ja to mam jakiegoś niesamowitego pecha, jak zaczęłam pisać maturę to zmiany wprowadzili, jak prawko zdaje znowu zmiany - i to zawsze na gorsze! Poza tym ta baza pytań co była zanim wprowadzili zmiany, była chociaż do przyjęcia jakieś ludzkie pytania, a teraz? np. pytają o wymiary tablicy rejestracyjnej;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Erudycja
|
ale co zrobic? Za duzo osob zdawało wiec musieli cos zmienić. Gdybym wiedziala ze po osiągnięciu pelnoletniości bede musiala zdwac na nowych zasadach, pewnie postaralabym sie o prawko B1, pozniej juz nie zdaje sie teorii, tylko praktykę.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Wg mnie nowa teoria nie jest trudna i nie wiem o co to halo.
Przeczytac ksiazke "Kierowca doskonaly", przerobic pytania na forach, wlaczyc logiczne myslenie i nie spieszyc sie na egzaminie= zdane. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.