|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
W lutym poszukuję Idylle Guerlain i La Vie est Belle
Szukam tych dwóch zapachów - jakoś mnie naszło ;-) Poproszę o konkretne propozycje wymiany - nie oferuję chwilowo nic spoza poniższej listy, więc proszę o wpisy jedynie w przypadku posiadania Idylle (rozważę każdą wersję a najchętniej Duet Rose Patchouli
![]() ![]() Na wymianę: Chanel Allure, EDP, 30/100 ml Joop Le Bain, EDP, 40 ml, nowe Prada L’Eau Ambree, EDP, 28/30 ml Armani Prive Eau de Jade, refill, EDP, 45/50 ml Kenzo Jungle Elephant, EDP, 42/50 ml Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe zafoliowane Korres, Heliotrope, Ylang Ylang, Citron, EDT, 45/50 ml Thierry Mugler Innocent, EDP, 24/25 ml Van Cleef & Arpels, Birmane, EDP, 22/50 ml Dita Von Teese, EDP, 40 ml, nowe Dita Von Teese Erotique, EDP, 20 ml, nowe Jacomo For Her, EDP, 90/100 ml Cartier Delices Eau Fruitee,EDT, 48/50 ml Boss Deep Red, EDP, 33/90 ml Ungaro Apparition, EDP, 28/30 ml Tokyo Milk Eden, By Margot Elena, 28/29 ml UWAGA! Ze względu na mój stały pobyt za granicą i jedynie sporadyczne wizyty w Polsce poproszę Cię o wysłanie jako pierwszej, żebym mogła odebrać przesyłkę jeszcze podczas pobytu w Polsce a nie czekać przez kilka miesięcy - najbliższy pobyt 28go lutego (zazwyczaj jestem dwa – trzy dni) i wysłać Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W lutym poszukuję Idylle Guerlain i La Vie est Belle
Wersję Legere musiałabym przetestować; Idylle EDT jak najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, to napisz proszę jaka pojemność obu zapachów. Rozumiem, że będę się musiała zdecydować, który wolę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
LVEB sporo za dużo a Idylle troszkę za mało ;-) Daj mi czas na przetestowanie wersji Legere - dzisiaj u mnie sklepy zamknięte, więc dam znać w poniedziałek/wtorek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nisiu,
Legere nie zachwyca, ale testy były pobieżne. Może Idylle plus 5 ml odlewka Lveb do dalszych testów? ;-) Ale tylko, gdyby udało Ci się jutro/pojutrze wysłać, zgodnie z moim pierwszym postem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.