|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Star-Crossed - nowy serialHej dziewczyny, ostatnio natknęłam się na nowy serial młodzieżowy, który zaintrygował mnie tematyką! Star-Crossed to jednym słowem współczesne Roswell . Fabuła: Kiedy Emery (Aimee Teegarden) miała 6 lat, do jej miasta przylecieli kosmici. W obawie przed obcą rasą, ludzie zdecydowali się wymordować nowych przybyszy zwanych Atrianami. Podczas wojny jeden z kosmitów - Roman (Matt Lanter) - ukrywał się w szopie za domem Emery. Dziewczyna pomagała mu przetrwać. Sześciolatkowie zakochali się w sobie, jednak ich radość nie trwa długo, gdyż Atrianie porwali Romana. Emery przez całe życie sądziła, że tego dnia jej przyjaciel stracił życie. Minęło 10 lat, a obca rasa osiedliła się na Ziemi, jednak jedynym miejscem, gdzie mogli żyć był "Sektor", na który zamieszkiwali tylko Atranie. Grupa kosmitów zdecydowała się wziąć udział w eksperymencie, który miał na celu integrację ziemian z kosmitami. Pierwszego dnia w szkole Emery odkrywa, że Roman nie zginął tamtej nocy. Ich dawne uczucie ponownie wiążę tych dwoje. źródło filmweb Obecnie dostępne są zaledwie trzy odcinki. s01e03 Our Toil Shall Strive to Mend s01e02 These Violent Delights Have Violent Ends s01e01 Pilot Sama, co do serialu, nie mam jeszcze wyrobionego zdania. Daje mu szansę, zobaczymy jak to się potoczy. Jak myślicie, rokuje? Oglądałyście? Strona fanpage link
|
|
|
|
|
#2 |
|
Chimay
|
Dot.: Star-Crossed - nowy serial
Widziałam trzy odcinki i daję sobie spokój, bo rokować to to na pewno nie rokuje. CW uwielbia romantyczne wątki w serialach, a to jest tego serialu największa bolączka, bo chemii w głównym trójkącie nie ma za grosz.
PS Patrząc na oglądalność i tak szans na kontynuację nie ma, więc jak ktoś nie lubi urwanych historii, niech siebie z góry odpuści oglądanie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.