|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie mam ochoty na Tż, pocałunki, dotyk to normalne?
Witam, długo się zastanawiałam czy napisać. Mam 19lat Tż też ma 19lat, jestem dziewicą on prawiczkiem (nie wiem czy to ma coś na rzeczy ale wolę napisać) jesteśmy razem od ponad pół roku, kocham go, świetnie się z nim dogaduje, jest moim pierwszym chłopakiem. No ale, nie mam ochoty w ogóle na "figle" z nim, nawet jakoś całowania unikam, nie wiem czemu. Jakoś w ogóle jak chodzi bez koszulki albo coś, próbuje mnie"rozgrzać" to nic, zupełnie. Kocham go, ale chciałabym coś poczuć, nie wiem sama co robić, nie mam doświadczeniach w sprawach damsko-męskich. Liczę na waszą pomoc, tylko bez żartów i bez tekstów pogadaj z nim, wiem że muszę z nim pogadać ale najpierw chciałabym się dowiedzieć jak to z waszej strony wygląda, może któraś tak miała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie mam ochoty na Tż, pocałunki, dotyk to normalne?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może zwyczajnie nie jesteś na to gotowa! Niepotrzebnie się tym martwisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja po prostu musiałam poczekać na tego jedynego - z którym tak samo pragnę rozmawiać, jak i... No wiadomo ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie jesteś beznadziejna, nie możesz poradzić nic na to, że on Cię nie pociąga fizycznie. Zrozumiesz to, gdy poznasz kogoś, od czyjego dotyku całe Twoje ciało przeszyje prąd. I zapytasz - gdzie ty się podziewałeś przez całe moje życie? ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. Edytowane przez KuQ Czas edycji: 2013-06-30 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tylko się teraz podłamałam, nie mogę z nim teraz zerwać, wiem że pewnie mnie wyśmiejecie ale nie mogę, sytuacja temu nie sprzyja, i nie chce z nim zrywać, myślałam że jakoś ta "chemia" się pojawi. No cóż zostawie to losowi, zobaczymy jak to wszystko będzie się rozwijać.
KuQ dziękuję Ci bardzo za Twoją pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Może to nie ten facet? Pomyślałaś o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jeśli nie chcesz - nie musisz. Możesz poczekać i zobaczyć, jak sytuacja się rozwinie
![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Nie wyobrażam sobie być z facetem, któryu mnie nie "rajcuje". To przecież zasadnicz różnica między przyjaźnią a miłością. Ty jesteś w przyjaźni z tym facetem. Możesz udawać, że jest inaczej, ale taka prawda. Chcesz nigdy w życiu nie poznać, jak to jest, jak facet cię podnieca? Ten nie podnieca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-07-02 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Dla mnie erotyka to nieodłączna część miłości, nie rozumiem, jak można być z kimś, kogo sie nie pożąda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Brak ochoty na sex można jeszcze wytłumaczyć na wiele sposobów ale ogólna niechęć do jakiejkolwiek bliskości fizycznej jest już mocno niepokojąca. Kiedy mój ex przestał mnie pociągać wkońcu doprowadziło to do rozstania i zresztą bardzo dobrze bo teraz dopiero wiem co to prawdziwy związek
![]() Tak jak napisała Kaguya - nie wyobrażam sobie miłości bez fizycznego porządania i chęci bycia blisko drugiej osoby. Być może jesteś do niego tylko przywiązana ale nie to nie miłość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Kocham go, na początku gdy nasza przyjaźń się przeradzała w zakochanie, normalnie czułam jak serce mi stawalo jak mnie dotykał itp. Kocham go, umiem to odróżnić. Uwielbiam się z nim przytulać, lubie jak mnie dotyka no ale niektóre miejsca. To bardziej przeze mnie bo mam fobie na swoim punkcie, czuje się strasznie nieatrakcyjnie. No ale jakoś pocałunki z "językiem" no nie przepadam za tym. Wole drobne pocałunki. Jakoś nie ciągnie mnie do seksu, ale wcześniej miałam fazę że chciałam i to bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Czyli rozumiem że coś się zmieniło? Jeśli wcześniej miałaś ochotę a bliskość a teraz ta ochota zmalała to może on już Cię tak bardzo nie pociąga? Pomyśl o tym. Mi to cały czas wygląda na przyzwyczajenie
![]() Jest jeszcze sprawa Twojej pewności siebie - to też może być powód dla którego nie możesz się odprężyć i pozwolić sobie na czerpanie przyjemności z dotyku i pocałunków. Próbowałaś pieszczot przy zgaszonym świetle? Wtedy nie musisz myśleć o tym jak wyglądasz ![]() To o czym pisały inne użytkowniczki czyli powolne docieranie się nie ma u Ciebie miejsca bo jak sama mówisz zrobiłaś krok do tyłu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a może zwyczajnie przestał o siebie dbać?
ja miałam taki etap w związku, że zauważyłam, że jemu zaczęło wisiec jak ja go widzę i postrzegam itd. i też wszystko we mnie umarło. Powiedziałam mu, że już mnie nie pociąga, że nie wiem co się stało, ale wydaje mi się, że przestał o siebie dbać. No i co? Zaczął ćwiczyć, zawsze chodzi wypachniony perfumami, które uwielbiam i które kojarzą mi się z bezpieczeństwem, zaczął zwracać większą uwagę na swój strój. I wszystko we mnie jakby odżyło na nowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez emadzj Czas edycji: 2015-07-28 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja chyba nie byłam w takiej sytuacji. Jasne nie zawsze mam ochotę na seks, ale mój Tż mnie kręci na maksa.
Ale może straciłaś nim zainteresowanie po tym jak zaczął tak nalegać na seks? Zazwyczaj jak ktoś nie jest na to gotowy, a czuje przymus to dziala to w odwrotną stronę.
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Proces wypalania to długi proces, nie zachodzi z dnia na dzień. Dziś umieram z pragnienia jutro jestem jak królowa śniegu. Ty się raczej zraziłaś lub zniechęciłaś do bliskości, najpewniej z powodu jego pretensji.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Też tak miałam. Później okazało się, że pomyliłam miłość z przyjaźnią, a mój już dawno były nazwał mnie "największym złem, jakie go w życiu spotkało"...
Ale teraz mam swojego, kochanego i to caaaaałkowicie inna bajka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
....
Edytowane przez emadzj Czas edycji: 2015-07-28 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytując... ''To bardziej przeze mnie bo mam fobie na swoim punkcie, czuje się strasznie nieatrakcyjnie. No ale jakoś pocałunki z "językiem" no nie przepadam za tym. Wole drobne pocałunki.'' <- myślę, że to Twój zasadniczy problem. Masz fobię na swoim punkcie przez co czujesz się nieatrakcyjna i unikasz wszelkich kontaktów intymnych... musisz zmienić podejście do siebie i się zaakceptować ![]() ![]() ![]() ![]()
''Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' Zapuszczam naturalne włosy ;p Wprowadzam wiele zmian! Edytowane przez Sapphiere_Alice Czas edycji: 2014-02-13 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Moze po prostu traktujesz go jak kumpla? Ja mam kumpla ktorego "kocham" (cudzyslow jest celowy) jak brata i naprawde w ogole mnie nie pociaga, mimo ze potrafie z nim gadac godzinami, wie o mnie prawie wszystko, chce dla niego jak najlepiej (ba, nawet dziewczyny mu szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja tez tak nigdy nie mialam , na poczatku facet bardzo mnie pociagal nigdy nie bylo odwrotnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.