|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
tabletki Angeliq
Witam
Czy któraś z Was stosowała tabletki w ramach HTZ - Angeliq? Interesują mnie objawy na początku ich zażywania. Zostały mi przepisane przez ginekologa po szczegółowych badaniach , by zmniejszyć objawy towarzyszące menopauzie.. Biorę od tygodnia i... objawy zamiast ustępować - nasiliły się. A może jestem zbyt niecierpliwa? Może zaczną działać po jakimś czasie? Jak to było u Was? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki Angeliq
Mam 44 lata, od paru lat klimakterium. od 1,5 miesiąca biorę Klinomyn i przytyłam 6 kilo, to pewnie woda... Muszę zmienić tabsy, ale na jakie? Niby Angeliq opisany jest ok, ale jakoś mało osób się o nim wypowiada... Naczytałam się o wszystkich hormonach, nie ma jednego który nie zatrzymuje wody i nie powoduje tego rodzaju "tycia". Co robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki Angeliq
Decyzja będzie należeć do Ciebie i do Twojego lekarza.
Rzeczywiście niewiele się pisze i mówi o tych tabletkach. Powiem tak: biorę je już trzeci rok i czuję się ok. Myślę, że nie powodują tycia. Jeśli miałam jakieś "wahnięcia" wagi w górę albo w dół - to była to tylko i wyłącznie moja "zasługa" ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.