![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kasjer/sprzedawca/ praca w sklepie
SPRZEDAWCA PRODUKTÓW FINANSOWYCH
Zakres zadań: sprzedaż produktów finansowych (kredyty ratalne, pożyczki) profesjonalna obsługa Klientów obsługa kasy fiskalnej Od kandydatów oczekujemy: pozytywnego nastawienia na Klienta umiejętności obsługi komputera mile widziana umiejętność obsługi kasy fiskalnej, doświadczenie na stanowisku sprzedawcy lub znajomość branży RTV lub AGD Wszystkim pracownikom gwarantujemy: szybki rozwój i ścieżkę kariery bogaty pakiet szkoleniowy z zakresu technik sprzedaży i obsługi Klienta stałe wynagrodzenie oraz premię uzależnioną od osiąganych wyników Czy któraś z Was wie na czym może polegać ta praca?? jutro mam u nich rozmowe w sprawie pracy, ale podchodzi mi to pod akwizycje troszke.. Czy ktos spotkal sie z taka praca i wyjasni mi mniej wiecej na czym to polega?
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprzedawca produktów finansowych
nikt nic nie napisze??
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że praca taka polegać będzie na tym, że będziesz sobie siedzieć przy stoliczku oznaczonym jako "usługi finansowe" lub coś w tym rodzaju, i jak klient będzie chciał kupić sprzęt na raty, to Ty będziesz się zajmowała wszystkimi formalnościami. Wg mnie to żadna akwizycja, tylko praca w sklepie (rozumiem, że ten obrazek wkleiłaś nieprzypadkowo - tam właśnie oferują pracę?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po chwili namysłu tez tak pomyślałam, ostatnio rodzice brali w Euro Agd telewizor na raty i właśnie młoda dziewczyna się tym zajmowała.. Sporządzała umowę, telefonowała do Banku.
A obrazek nie przypadkowo-dokładnie, ta praca jest w Euro AGD.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny!!!
Jestem już po sesji... zaczynają się wakacje i ... PRACA... wysłałam swoje CV do jednej z Koszalińskich drogerii. po kilku dniach otrzymałam telefon ![]() Niestety mam pewne obawy ![]() Jakich zwrotów powinnam unikać a jakie są mile odbierane przez klientów? (wiem, że np pytanie "w czym mogę pomóc -kategorycznie odada") Jakim zwrotem można je zastąpić? czy praca z kasą fiskalną przysparza wam czasami problemów? cz jest t dziecinnie prosta "zabaweczka"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SUPER sprzedawca jak nim zostać?
jest taka książka 'zostań super sprzedawcą' Briana Tracy.
ogólnie nie narzucaj się od razu, ale jak ktoś rozgląda się za sprzedawcą to wtedy podejdz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
sorry. do usuniecia
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obsługi kasy fiskalnej trzeba się po prostu nauczyć, strasznie trudne to nie jest, ale musiałby Ci ktoś wszystko pokazać i pilnowac, jak to robisz. Z czasem nabiera się wprawy.
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o kasę fiskalna to jest jak najbardziej do ogarnięcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zalezy czy to sklep samoobsługowy czy towar bedzie za ladą
![]() Często na rozmowach kwalifikacyjnych pytają się jak 'zagadac' klienta. Zwrot 'w czym mogę pomoc' odpada ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Sprzedawca z działu samoobsługowego w IKEA. ktoś tam pracuje ?
Własnie znalazlam ogłoszenie że takowego chą sprzedawcę przyjąć. Jak wygląda ta praca? Czy przyjmuja studentów, czy raczej wykwalifikowane osoby? ja bardzo lubię aranzowac wnetrza itp. bardzo chcialabym w ikea pracowac.
pozdrawiam
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Elwirka-Elmirka :D
|
![]()
Szukałam i nie znalazłam takiego wątku.Jeżeli gdzieś taki jest, proszę o link.
Od tygodnia pracuję w sklepie u sąsiadki. Sprzedaję słodycze, papierosy, artykuły spożywcze i piwo (mam ukończone 21 lat). Potrzebuję wszelkich informacji na temat, co muszę załatwić, aby być 'legalnym' sprzedawcą. Tzn: wiem, że muszę mieć aktualną książeczkę z sanepidu (miałam 3 lata temu, bo byłam na żywieniu). A jak to jest ze składkami ZUS? Jakie powinnam mieć przygotowane dokumenty? Mieszkam z sąsiadką w jednym bloku i przychodzę do sklepu ' na telefon'. Czy muszę pracować np. pełne 4 lub 8 godzin? Proszę o odpowiedzi lub o jakieś linki, bo ciężko mi cokolwiek znaleźć... Z góry dzięki ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza praca-sprzedawca: co powinnam wiedzieć? PILNE!
A masz jakąś umowę w ogóle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
najpierw się zajmij umową
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Na umowie jest liczba godzin jakie musisz wypracowac tygodniowo - mozesz miec takze umowe na godziny - tzn, ze ja godzine pracy przysluguje ci tyle a tyle - zus i skladki powinien odprowadzac pracodawca. musisz miec badania lekarskie o zdolnosci do pracy w tym sanepidu jesli pracujesz z zywnoscia no i to wsio
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Dzięki wielkie
![]() A czy wie ktoś może z Was czy 1/2 etatu wlicza się do emerytury i czy bym miała za to ubezpieczenie? ( Dzięki za odpowiedzi, nie mam nawet kiedy usiąść i coś poszukać ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
SPRZEDAWCA - DIVERSE - Wynagrodzenie 3000 zl.
........
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2013-02-28 o 09:24 Powód: fałszywe ogłoszenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPRZEDAWCA - DIVERSE - Wynagrodzenie 3000 zl.
dlaczego Diverse ma adres w Wirtualnej Polsce?
zarobki 3 tys i elastyczny czas pracy?
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po za tym marka mi znana, ale szkoda, żę nie macie polskiej strony. Gdzie w Polsce znajdują sie sklepy Diverse?
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2010-03-15 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
słucham??
to niemożliwe moja kolezanka pracuje w sklepie diverse juz od ok. 2lat i zarabia najnizsza krajowa ;];];] ale co innego mowiac, znam dziewczyne ktora pracuje w klepie levi's i poporstu tam zapie***** zeby miec utarg co najmniej 2000zł dziennie bo inaczej ją zwolnią z pracy ;/;/ to wtedy sie zgodze ze zarobi od 2tys. w górę ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Mów mi Rosia :)
|
Nawiasem byłam parę miesięcy temu na rozmowie w diversie (Warszawa). Ile zaproponowali osobie z doświadczeniem w sprzedaży i obsłudze klienta? 7,5zł na godzinę. Hm... Dziwne ogłoszenie.
Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2010-03-15 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogłoszenie fakt dziwne, aż nierealne.
![]() |
![]() |
#24 |
Mów mi Rosia :)
|
mi proponowali na rękę, ale po rozmowie z pracownikami (cichaczem oczywiście), dowiedziałam się, że albo mnie kierownik polubił (!), albo chciał tylko zachęcić. Bo zwykle 7,5zł to kwota brutto.
Zresztą tak jest w 90% sklepów w centrach handlowych. Pracują tam głównie studenci, a niestety podejście pracodawcy do studenta zwykle jest... jakie jest ![]() Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2010-03-15 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
haha dobre
![]() ![]() ![]() Ech ![]() Edytowane przez Estella Czas edycji: 2013-02-28 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
wydaje mi się że jak dla studenta to praca jest dobra, ale na dłuższą metę więcej można zarobić gdziekolwiek indziej.. z resztą sami poczytajcie tutaj www.go work.pl/opinie_czytaj,12186
Edytowane przez inri Czas edycji: 2013-07-31 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Praca sprzedawca Niemcy
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Kasjer/sprzedawca-opinie
Czy jest ktoś kto traktuje ten zawód poważnie? Skoro kazdy moze pracowac w markecie jesli ma chceci i jest komunikatywny, energiczny to czy z tym zawodem można łączyć przyszłość? Chyba lepiej zrobić porządny zawód nauczyć się rzeczy biurowych albo medycznych i rozwijac się w tym kierunku. Nie sądzę żeby ktoś chciał zostać sprzedawca zrobił technikum hadlowe i chciał pracować tak do konca zycia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#30 | |
Work, work, work
|
Dot.: Kasjer/sprzedawca-opinie
Cytat:
![]() U mnie większość na studiach studentów czy to na dziennych czy zaocznych dorabiała sobie jako sprzedawcy w sklepie/lodziarni/cukierni czy w telemarketingu. Oczywiście była to praca dorywcza na czas studiów, problemu z ułożenie grafika nie było i pogodzenie tego z nauką.
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.