|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak wygląda życie w domu samotnej matki?
Witam,
Czy jest tu ktoś kto przebywał w domu samotnej matki? Jak wygląda życie w takim miejscu? Czy są domy samotnej matki nie prowadzone przez zakonnice i nie mające nic wspólnego z kościołem? Proszę o pomoc.
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak wygląda życie w domu samotnej matki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wizażowy Kot Igor
|
Tak, są. Wpisz w googleL świecki dom samotnej matki adresy.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Poznałam raz dziewczynę która mieszkała w takim domu gdy urodziła synka w wieku 17 lat. On akurat był prowadzony przez zakonnice, ale wspomina pobyt w nim bardzo miło. Były dla niej uprzejme, potrafiły jej wysłuchać, nie narzucały zdania. Dziewczyna jest zdeklarowaną ateistką i nigdy nie próbowały jej na siłę nawracać- ot, podrzucały jej jakieś książki do poczytania i tyle.
Najmilej wspomina kontakt z innymi matkami, podobno mocno się wszystkie wspierały i bardzo pomogło jej to, że nie jest jedyna na świecie z takimi problemami. Zajmowały się jej synkiem, gdy ona chodziła do szkoły i pracy. Napewno też była to miła odmiana po piekle jakie urządziła jej własna matka i jej mężczyzna. Niestety ale nie wiem jak dokładnie wyglądało życie tam, ale w jej przypadku chyba całkiem dobrze bo ma miłe wspomnienia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.