Alior Sync - wasze opinie - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-11-16, 16:59   #1
Ilena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 646

Alior Sync - wasze opinie

Zastanawiam siê nad zmian± banku. Najciekawsza oferta jak± znalaz³am to Alior Sync. Du¿o kupujê na allegro wiêc pomy¶la³am ¿e fajna jest ta opcja 5% zwrotu. Do tego nie ma op³at za prowadzenie konta nie to co w PKO BP . Na pewno kto¶ z was ma tam konto. W internecie jest wiele opinii negatywnych, a tak¿e pozytywnych.

Je¿eli macie tam konto to proszê o opinie i odczucia.

Pocz±tkowo to by by³o moje drugie konto bo g³ównego nie mogê jeszcze zamkn±æ przez pó³ roku. ¦wiêta id± i p³acenie za pomoc± tego konta na allegro by³o by przyjemne Nigdy nic nie zyska³am za nic w banku.

Mam obawy bo istnieje to od czerwca bodaj¿e i czyta³am, ¿e technicznie jest jeszcze bardzo niedopracowane.
Ilena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-16, 17:02   #2
crippled
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 829
Dot.: Alior Sync - wasze opinie

Cytat:
Napisane przez Ilena Poka¿ wiadomo¶æ
Zastanawiam siê nad zmian± banku. Najciekawsza oferta jak± znalaz³am to Alior Sync. Du¿o kupujê na allegro wiêc pomy¶la³am ¿e fajna jest ta opcja 5% zwrotu. Do tego nie ma op³at za prowadzenie konta nie to co w PKO BP . Na pewno kto¶ z was ma tam konto. W internecie jest wiele opinii negatywnych, a tak¿e pozytywnych.
Tego ju¿ chyba nie ma (albo jest przy jakich¶ okre¶lonych comiesiêcznych wp³ywach), bo wprowadzili jakie¶ zmiany
Stary 2012-11-16, 17:10   #3
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
"Z us³ugi cash-back, polegaj±cej na zwrocie 5% warto¶ci zakupów internetowych, wy³±czone zosta³y: kody MCC: 4111, 6012, 6211, 6051, 4829". Co to oznacza? Ano, ¿e nie bêdzie ju¿ mo¿na korzystaæ ze zwrotu 5% warto¶ci zakupów za "us³ugi transportowe", "zakupy w instytucjach finansowych" i "zakupy u brokerów ubezpieczeniowych", nie bêdzie te¿ premii za "internetowe przekazy pieniê¿ne".
Allegro nie zosta³o wycofane ju¿ siê o tym naczyta³am, a tak¿e jest limit dla klienta okre¶lany tego zwrotu. Zawsze co¶ na +. Wprowadzili ograniczenia, ¿eby wy³apaæ oszustów. Chyba zwyk³emu cz³owiekowi co robi kilka zakupów z Allegro miesiêcznie nie zrobi± te zmiany zbytnio ró¿nicy.

Cytat:
od 1 stycznia 2013, aby dostaæ te 5% za zakupy w sieci poprzez "P³acê z Alior Sync" albo p³atno¶ci przez internet (MOTEC) wykonane kart±, bêdzie trzeba spe³niæ przynajmniej jeden z czterech warunków:
1. Na konto klienta w Alior Sync co miesi±c bêdzie wp³ywaæ wynagrodzenie od pracodawcy b±d¼ stypendium z uczelni
LUB
2. ¦rednie miesiêczne saldo na rachunku oszczêdno¶ciowo-rozliczeniowym klienta w Alior Sync bêdzie wynosiæ minimum 1 500 z³,
LUB
3. £±czne ¶rednie saldo miesiêczne na lokatach terminowych (w tym na lokacie negocjowanej, standardowej, rekomendacyjnej oraz na lokacie z dop³atami „¶winka skarbonka”), rachunku oszczêdno¶ciowo-rozliczeniowym i rachunku oszczêdno¶ciowym klienta bêdzie wynosiæ minimum 10 000 z³,
LUB
4. £±czne ¶rednie saldo miesiêczne zad³u¿enia w ramach posiadanych przez klienta rachunków kart kredytowych, po¿yczki i limitu odnawialnego bêdzie wynosiæ minimum 3 000 z³.
A masz racjê znalaz³am co¶ takiego. Czyli kolejny sposób aby alior sync sta³ siê naszym g³ównym kontem.

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-11-16 o 17:29
Stary 2012-11-16, 20:31   #4
hanusia505
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 015

Od stycznia beda nowe zasady cashbacku. Zeby nadal dostawac 5% trzeba dostawac pensje lub stypendium co miesiac na to konto albo miec saldo konta nie mniej niz 1500zl.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzêtach!
klik
hanusia505 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-16, 20:53   #5
pinaplesss
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 306

Konto mam od lipca i jak na razie nie zauwa¿y³am minusów, a wrêcz przeciwnie.
Szybko za³o¿y³am konto, bo wystarczy³ elektroniczny wniosek, na którym poda³am dane konta jakie posiadam w innym banku. Na tej podstawie otworzyli mi r-k w Alior Sync, bez dodatkowych formalno¶ci, nic nie podpisywa³am. Kartê do bankomatu dosta³am ju¿ po kilku dniach. Zwyk³a bankomatowa (mastercard), a u¿ywam jej wszêdzie: zakupy zagraniczne, kupowa³am bilet samolotowy, p³acê zbli¿eniowo.
Wyp³acam pieni±dze we wszystkich bankomatach za free. Nie ma op³at za kartê i konto. Zawsze dostajê (do 15-stego dnia miesi±ca) cashback 5% za transakcje robione kart± on-line i p³acê z Alior Sync. Parê groszy wpada miesiêcznie jako odsetki.
Bardzo podoba mi siê kontakt z bankiem, bo w ka¿dej chwili mo¿na po³±czyæ siê z pracownikiem przez czat, rozmowê audio lub video. Odpowiadaj± na ka¿de pytanie. Ze 3-4 razy ³±czy³am siê z nimi przez czat, zawsze byli pomocni (i przesadnie mili).
Jak na razie jestem b. zadowolona. Oby trzymali poziom.
Mam te¿ konto w PKO BP i wkurza mnie, ¿e kasuj± 8,90 z³ miesiêcznie + op³aty za kartê i pewnie inne, których nie zauwa¿am. Ostatnio wyp³aci³am w ma³ej placówce pko bp pieni±dze z karty Sync, w kasie, a nie w bankomacie, bo tam go nie by³o. Bardzo uprzejma Pani, powiedzia³a, ¿e nie ma problemu, wyp³aci³a pieni±¿ki, a za kilka dni na wyci±gu zobaczy³am, ¿e za t± transakcjê zap³aci³am 10z³!!! Rozbój w bia³y dzieñ. Nawet nie poinformowa³a mnie, ¿e skasuje mi taka prowizjê. A ja nie zapyta³am, bo mi siê spieszy³o i mysla³am, ¿e to bêdzie max. 5 z³, jak to bywa w bankach. No tak siê wkurzy³am na pko bp i rozwa¿am jego zamkniêcie. Póki co jestem ostro¿na, bo Sync to m³ody bank i nie wiem czy siê nie zmieni, wiêc trzymam te pko bp (mam od wielu lat), ale ju¿ nie jest moim g³ównym bankiem.
Aha, mam podpiety paypal pod Sync i jest te¿ tam opcja szybkiego do³adowania paypala, co te¿ jest na +.
Je¿eli robisz du¿o zakupów on-line czy allegro, to za³ó¿ sobie konto w Alior Sync. Nic za to nie p³acisz, a dostaniesz cashback.
Te¿ siê naczytalam o tych technicznych problemach, ale to chyba jakie¶ bzdury, a mo¿e wpisy konkurencji, bo aktywacja konta internetowego i karty by³a banalna, polega³a na wpisaniu kodu, który dosta³am na telefon przy pierwszym logowaniu, czy jakos tak, ju¿ dokladnie nie pamiêtam.

Edytowane przez pinaplesss
Czas edycji: 2012-11-16 o 20:55
pinaplesss jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-16, 21:25   #6
Ilena
Zakorzenienie

bardzo Ci dziêkujê za odpowied¼
jak siê wypowiadaj± wiza¿anki to od razu wiadomo, ¿e to nie jest kto¶ podstawiony chocia¿

niestety ja jak tylko bêdê ju¿ mia³a mo¿liwo¶æ to zamykam PKO BP bo to jaka¶ pora¿ka
Stary 2012-11-17, 12:44   #7
arrinerek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 206

Mo¿esz sobie za³o¿yæ tak na próbê, w koñcu to chyba nic nie kosztuje a zobaczysz jak to dzia³a. Ja osobi¶cie mam "normalny" Alior i nie narzekam. Czasami tylko trochê zamula (wolno siê ³aduj± zak³adki itp.) no i czêsto robi± jakie¶ konserwacje i wtedy nie dzia³a (w godzinach pó¼no wieczorno-nocnych).
arrinerek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-17, 14:59   #8
pinaplesss
Zadomowienie

Przypomnia³o mi sie dodatkowo, ¿e Sync daje 10 darmowych przelewów natychmiastowych (pieni±dze sa w innym banku po minucie). Zapyta³am w Pko Bp o tak± mo¿liwo¶æ, to Pani siê skrzywi³a i powiedzia³a, ¿e to kosztuje 40z³. Ludzie za mn± w kolejce ¶miali siê... szok!
Stary 2012-11-17, 16:14   #9
crippled
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 829

Cytat:
Napisane przez pinaplesss Poka¿ wiadomo¶æ
Przypomnia³o mi sie dodatkowo, ¿e Sync daje 10 darmowych przelewów natychmiastowych (pieni±dze sa w innym banku po minucie). Zapyta³am w Pko Bp o tak± mo¿liwo¶æ, to Pani siê skrzywi³a i powiedzia³a, ¿e to kosztuje 40z³. Ludzie za mn± w kolejce ¶miali siê... szok!
mam za³o¿one konto w Sync (i kartê) ale nie u¿ywa³am go jeszcze w ogóle...
Ty siê dobrze orientujesz to na pewno mi pomo¿esz Jak siê tam wp³aca pieni±dze na konto? Bankomaty maj± za friko a wp³atomaty ? Kiedy¶ gdzie¶ przeczyta³am, ¿e za wp³acenie kasy na w³asne konto pobieraj± op³atê co moim zdaniem by³oby co najmniej dziwne
Stary 2012-11-17, 16:58   #10
rousse
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 6 498

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Poka¿ wiadomo¶æ
Od stycznia beda nowe zasady cashbacku. Zeby nadal dostawac 5% trzeba dostawac pensje lub stypendium co miesiac na to konto albo miec saldo konta nie mniej niz 1500zl.
mozna siê by³o domy¶laæ, ¿e kiedy juz zdobêd± klientów to cashback zlikwiduj±. Ja mam to konto jako dodatkowe, do zakupów, g³ówne mam inne i nie zamierzam zmieniaæ wszêdzie numeru konta. Pewnie przestanê z ich konta korzystaæ/zlikwidujê bo po co mi ono

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez crippled Poka¿ wiadomo¶æ
Ty siê dobrze orientujesz to na pewno mi pomo¿esz Jak siê tam wp³aca pieni±dze na konto? Bankomaty maj± za friko a wp³atomaty ? Kiedy¶ gdzie¶ przeczyta³am, ¿e za wp³acenie kasy na w³asne konto pobieraj± op³atê co moim zdaniem by³oby co najmniej dziwne
Mo¿esz w oddziale alioru , ale musisz mieæ numer konta przy sobie .
rousse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-17, 17:07   #11
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crippled Poka¿ wiadomo¶æ
Mieszkam w ma³ym mie¶cie i u mnie nie ma wp³atomatów. Po prostu dostajê wynagrodzenie na konto i dodatkowo dodajê ¶rodki z innego w³asnego konta czy przez paypal. Kiedy¶ w korespondencji od Sync dosta³am maila, ¿e na pro¶bê klientów wp³atomaty s± ju¿ za darmo.
Ale jak to jest w praktyce, to Ci nie powiem, bo nie próbowa³am.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez rousse Poka¿ wiadomo¶æ
mozna siê by³o domy¶laæ, ¿e kiedy juz zdobêd± klientów to cashback zlikwiduj±. Ja mam to konto jako dodatkowe, do zakupów, g³ówne mam inne i nie zamierzam zmieniaæ wszêdzie numeru konta. Pewnie przestanê z ich konta korzystaæ/zlikwidujê bo po co mi ono
Nie koniecznie zlikwiduj±. Ja my¶lê, ¿e banki bêd± co rusz wymy¶laæ co¶ nowego co zachêci do korzystania z ich us³ug, zmusza ich do tego sytuacja na rynku, co dla nas jest na +. Mieszka³am d³ugo za granic± i tam nie do pomy¶lenia by³y op³aty za konto, wyp³aty z bankomatów czy przelewy... A u nas w niektórych bankach nadal kasuj± za to kosmiczne op³aty, a ludzie potulnie p³ac±. Dla mnie to nie do pomy¶lenia.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-18, 20:13   #12
Ilena
Zakorzenienie

No i za³o¿y³am konto. Zobaczymy jak bêdzie. Zawsze mo¿na zamkn±æ.
Stary 2013-03-29, 13:43   #13
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TvvinShadow Poka¿ wiadomo¶æ
Spore ograniczenie cashbacku:

Od 1 czerwca bêdzie trzeba przelewaæ wynagrodzenie na konto, a do tego cashback obni¿aj± do max 50 z³ miesiêcznie (wcze¶niej 1250z³) i zaledwie 200 z³ rocznie (wcze¶niej bez limitu)!
Fakt, psuj± siê...
 07.06.2012
Stary 2013-04-01, 10:30   #14
GhostInTheFog
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 018
GG do GhostInTheFog

Czy która¶ z Was siê orientuje czy w AS mo¿na otworzyæ co¶ na wzór mbankowego emaxa czy emaxa plusa?
Mam na my¶li jakie¶ oprocentowane konto.
Stary 2013-04-01, 10:47   #15
titina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 399

Cytat:
Napisane przez arrinerek Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿esz sobie za³o¿yæ tak na próbê, w koñcu to chyba nic nie kosztuje a zobaczysz jak to dzia³a. Ja osobi¶cie mam "normalny" Alior i nie narzekam. Czasami tylko trochê zamula (wolno siê ³aduj± zak³adki itp.) no i czêsto robi± jakie¶ konserwacje i wtedy nie dzia³a (w godzinach pó¼no wieczorno-nocnych).
A ja narzekam. Nagle moje bezp³atne konto zamieni³o siê w p³atne 8 z³ za prowadzenie Podziêkowa³am im i przenios³am siê do mBanku.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-03, 09:51   #16
bura kocurka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 749

Cytat:
Napisane przez titina Poka¿ wiadomo¶æ
A ja narzekam. Nagle moje bezp³atne konto zamieni³o siê w p³atne 8 z³ za prowadzenie Podziêkowa³am im i przenios³am siê do mBanku.
Widzê, ¿e nie tylko mnie tak cichaczem skasowali Po¿egna³am siê z nimi oburzona...te¿ prawda, ¿e po prostu zapomnia³am zlikwidowaæ tego rachunku i nie pamiêta³am ju¿ nawet has³a, ¿eby siê zalogowaæ i zobaczyæ, ¿e mi op³aty tam naliczaj±.
A zabawne by³o to, ¿e pan w oddziale nie móg³ przez 40 minut znale¼æ odpowiedniego zapisu w regulaminie, który by mówi³ o tych op³atach (postanowi³am ich zmêczyæ zanim siê mnie pozbêd± )

Mimo to te¿ my¶la³am o tym Alior Syncu, w³a¶nie do zakupów...ale zmartwi³y mnie te ograniczenia w cashbacku - teraz to siê ma³o op³aca (chocia¿ od mBanku zasadniczo nie dostajê nic, fajnie by by³o cokolwiek dostaæ ).

Teraz na grouponie znów jest oferta: http://www.groupon.pl/deals/special/..._0_0_93&a=1661

bura kocurka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-10, 14:01   #17
Anka234
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

Czy to konto jest nadal darmowe i dzia³a bez ¿adnych haczyków?

Jak dzia³a wam ten zwrot 5%? Tutaj znalaz³am informacje, ¿e teraz trzeba mieæ min. saldo:
http://www.forum-bankowe.pl/tematy3/...yce-vt5911.htm
http://www.banki-opinie.info/alior-sync-f5/

Czy to prawda?

Edytowane przez Anka234
Czas edycji: 2013-04-16 o 09:52
Anka234 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-10, 19:06   #18
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anka234 Poka¿ wiadomo¶æ
Czy to konto jest nadal darmowe i dzia³a bez ¿adnych haczyków?

Jak dzia³a wam ten zwrot 5%? Tutaj znalaz³am informacje, ¿e teraz trzeba mieæ min. saldo:
http://www.forum-bankowe.pl/tematy3/...yce-vt5911.htm

Czy to prawda?
Teraz trzeba mieæ saldo 1500zl przez 14dni lub musi wp³ywaæ wynagrodzenie/stypendium, ale innych nowych oplat nie wprowadzili.
 07.06.2012
Stary 2013-04-10, 19:20   #19
Marudna Krolewna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 614
Alior Sync - wasze opinie

Ja mam konto w AS i to co serio przeszka to fakt, ¿e ich strona nie dzia³a pod Safari i specjalnie musia³am firefoxa ¶ci±gaæ tylko do obs³ugi tego jedynego konta..
Marudna Krolewna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 19:13   #20
Ilena
Zakorzenienie

A ja po takim czasie jestem bardzo zadowolona z tego banku. Jestem du¿o bardziej zadowolona ni¿ z PKO BP gdzie lokaty s± aktualnie ¶mieszne. Do tego cieszy mnie zwrot oko³o 20 z³ miesiêcznie za zakupy przez internet.

Mia³am te¿ okazjê rozmawiaæ przez czat z tymi z pomocy i to równie¿ bardzo sprawnie mi posz³o

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest za darmo. W PKO BP mia³am za wszystko op³aty.
Stary 2013-04-17, 08:38   #21
seawhispeer
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

Witam Was,
zastanawiam sie nad tym kontem, dwie dziewczyny powyzej pisaly o miesiecznej oplacie 8 zl za prowadzenie?
Chcialam dopytac moze dziewczyny sie odezwa czy aby na pewno bylo to przy koncie Alior Sync czy przy koncie w Alior Banku?
W regulaminie konta Alior Sync nie ma zadnej informacji o oplacie 8 zl za prowadzenie konta (jest natomiast przy zwyklym koncie Alior jesli z niego nie korzystamy). Sama juz glupieje, bo pisalyscie ze ta oplata wprowadzona "po cichu", wiec moze faktycznie nie ma jej w regulaminie.
Moze dziewczyny majace konto Alior Sync moglyby sie odniesc do tego.
Pozdrawiam serdecznie
seawhispeer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-17, 09:43   #22
Ilena
Zakorzenienie

One mówi³y o Alior Banku. Jestem w Alior Sync ju¿ jaki¶ czas i do tej pory wszystko mam za 0 z³

bardzo mi siê podoba, ¿e nie ma tutaj wymagañ co do tego ¿eby by³o za 0 z³, w PKO BP trzeba mieæ comiesiêczne wp³aty 1500 z³

za darmo s± te¿:
- przelewy
- przelewy natychmiastowe
- wyp³aty ze wszytskich bankomatów

dodatkowo atrakcyjne lokaty i zwrot 5% za zakupy

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2013-04-17 o 09:53
Stary 2013-04-17, 12:27   #23
seawhispeer
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

Bardzo Ci dziêkujê za odpowied¼
seawhispeer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-07, 09:33   #24
RobCrane
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Alior Sync to dziadostwo i nieprofesjonalizm . Podczas wykonywania przelewu nast±pi³a pomy³ka w numerze konta . Zamiast z³otówkowego pojawi³o siê konto walutowe , nistety w ¿adnym potwierdzeniu przelewu nie by³o nawet zaj±kniêcia ¿e ¶rodki przelane zostan± przewalutowane ( oczywi¶cie po bardzo niekorzystnym kursie ) .
Proces reklamacyjny na dzieñ dzisiejszy trwa ( pomimo ponagleñ z mojej strony ) 68 dni ,chocia¿ w regulaminie maj± napisane 30 dni . Pomimo mojej skargi na tak d³ugi czas postêpowania reklamacyjnego po prostu mnie zbywaj± pisz±c ¿e sprawa trafi³a do odpowiedniej komórki która siê tym zajmuje.
Jeszcze nigdy nie mia³em do czynienia z tak nieprofesjonalnym podej¶ciem do klienta
ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORZYSTANIE Z TEGO BANKU !!!!!
RobCrane jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-07, 12:01   #25
Delli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 401

A ja polecam!!!
Wczoraj zrezygnowa³am z ING (tzn z karty, zostawi³am konto internetowe), brali mi ok9z³ miesiêcznie.
Stary 2013-08-23, 15:04   #26
paczusia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 424

podbijam watek,bo mam kilka pytañ,
pytan zupelnego laika dodam,wiec z gory prosze o wyrozumialo¶c:

1. nie ma koniecznosci regularnej wplaty na konto? tzn moge sobie zalozyc i niech sobie bêdzie nawet kilka miesiecy bez zadnego wplywu i nadal bedzie darmowe?
2. czy "bankomaty darmowe w ca³ej Polsce" oznaczaja w praktyce ,¿e mogê sobie wyplacic pieni±dze z konta aliosync powiedzmy z bankomatu PKO?
3. czy jesli polacze konto z paypalem to placac za zakupy ze stanow bede musiala jakos doplacic za transakcjê?

jeszcze pewnie cos sobie przypomnê ,ale na razie tyle ,bede niezmiernie wdziêczna za kazda odpowiedz.

paczusia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-23, 15:10   #27
Whim
...

Wiadomo¶ci: 4 993

Cytat:
Napisane przez paczusia Poka¿ wiadomo¶æ

1. nie ma koniecznosci regularnej wplaty na konto? tzn moge sobie zalozyc i niech sobie bêdzie nawet kilka miesiecy bez zadnego wplywu i nadal bedzie darmowe?
2. czy "bankomaty darmowe w ca³ej Polsce" oznaczaja w praktyce ,¿e mogê sobie wyplacic pieni±dze z konta aliosync powiedzmy z bankomatu PKO?
3. czy jesli polacze konto z paypalem to placac za zakupy ze stanow bede musiala jakos doplacic za transakcjê?

jeszcze pewnie cos sobie przypomnê ,ale na razie tyle ,bede niezmiernie wdziêczna za kazda odpowiedz.
1. Nie ma obowi±zku regularnych wp³at. Za³o¿ysz konto to bêdzie aktywne i darmowe.
2. Tak.
3. Tutaj nie pomogê, bo nie wiem jak to jest dok³adnie z PayPalem, ale za przelewy w obcej walucie nie ma dodatkowych op³at.
Wyp³aca³am z bankomatów/p³aci³am kart± w dolarach, euro i forintach wêgierskich i nie pobierali ¿adnej prowizji za transakcjê,

Whim jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-23, 15:12   #28
paczusia
Raczkowanie

bardzo ci dziekujê za pomoc

Stary 2013-08-24, 00:15   #29
hanusia505
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 015

Cytat:
Napisane przez paczusia Poka¿ wiadomo¶æ

ad 3 - nie ma prowizji za zakupy na ebayu itd. Ostatecznie placi sie jednak nieco wiecej, poniewaz Paypal liczy troszke wyzszy kurs przeliczajac zlotowki na USD.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzêtach!
klik
hanusia505 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-24, 09:03   #30
paczusia
Raczkowanie

dziekujê hanusiu505

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-07 01:16:58

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.