![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Chamce Chanel eau Fraiche, TM Alien, JPG, Lancome, CK, minerały...Nie interesują mnie ubrania oraz kosmetyki Oriflame i Avon. Z avonu przygarne jedynie kremy do rak i stóp z serii Planet SPA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1Jesli masz mniej przekupek ode mnie wysyłasz jako pierwsza. 2. Perfumy wymieniam zazwyczaj za inne zapachy 3.Paczki wysyłam dobrze zabezpieczone, poleconym prio, tego samego wymagam od Ciebie ![]() 4. Bądź uczciwa ![]() niema dokładka rezweracja Wymienie: Dokładka The Body Shop, Tea Tree Oil, Toner (uzyty kilka razy, najchetniej za inny tonic) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...oil-toner.html Dokładka Kenzo, L’Eau 2 for Her EDT 50ml z niewielkim ubytkiem (tylko i wyłącznie za inny zapach) KWC Jimmy Choo edt 23-40ml mam kartonik Lily Lolo Flawless Matte 4-5g Błyszczyk Chanel kolorek 25 kod 1701 (uzyty kilka razy kolorek z prawej strony) Zegarek QUARTZ Super Star z cyrkonimi (delikatnie nadbity w lewym górnym rogu) ![]() ![]() Perfumy Eau de Lalique 90/100 ml KWC ![]() ![]() świetne KWC!!! Kolorówka - pomadka loreal seria dla brunetek jakies 75% (dla zainteresowanych zdjecie ) --> taka - rozjasniacz Elgon Blu Bleach 1 saszetka. LiLy LoLo: Popsicle Różności ****** Zegarek Figaro z kamyczkami NOWY! ****** ![]() ![]() ![]() ****** Lokówka do włosów Philips Expressions ****** ****** Prostownica do wlosów na pare Rowenta Ellite Model Look (uzyta 3 ray) ****** Buciki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196695 ****** Srebro Srebrne kolczyki z Granatem Nie ma : Pomadka Dior Addict Singuliere odcien 465 utytek jakies 20-30% mam kartonik TBS Mascara Super Volume Mascara niebieska - raz uzyta Pusty pojemniczek po podkładzie z zamykanym sitkiem Cień Lily Lolo Smoky Brown ubytek niewielki Cień Lily Lolo Gunmetal 1.8g ( ubytek widoczny na zdjeciu) baaardzo wydajny, śliczny kolorek ![]() mineralny róż Bare Minerals Pure Radiance0.57g ubytek 1/3 baaardzo wydajny śliczny kolorek ![]() Probki Lumiere - Light Medium Neutral - Luminesse - Medium Neutral - Luminesse - Light Medium Beige VV - Medium Beige 2.3 VV - Light Medium Beige - Cashmere Tusz Lancome Hypnose Doll Eyes czarny (uzyty 3 razy) - Revlon Color Stay 220 Natural Beige jakies 75% (cera tłusta) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Podklad EDM Fairly Light polowa biga - Bare Minerals Well Rested 3/4 pojemniczka na cienie wokol oczu Sample EDM - Golden Medium - semi matte - nowy - Light Almond- matte. jakies pol sloiczka - Winged Butter - orginal glo - raz testowane - NEUTRAL semi matte - raz pacniete wish Guerlain Terra Inca ![]() Dolce&Gabbana the one, ![]() Lily Lolo Blondie, China Doll ![]() - Barefaced Beauty Bigów Lumiere w odcieniach: - Light Medium Neutral VV - Medium Neutral VV Podkładu Blusche - Colombian, - Clinique, Anti Blemish Solutions, Liquid Makeup 02 - LOREAL DERMA GENESIS INTENSIVE - Clinique pore minimiser refining mask - tuszu do rzes - Krem pod oczy, przeciwzmarszczkowy i do twarzy Vichy Normaderm krem Vichy Normaderm żel do twarzy - Woda termalna Zapaszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Issey Miyake – L’Eau d’Issey Eau d’Ete 2011 - Michael Kors - Island - Issey Miyake, A Scent EDT [/CENTER] Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2014-05-02 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chamce Chanel eau Fraiche, TM Alien, JPG, Lancome, CK, minerały...
Zegarek Figaro z kamyczkami nowy Britney Spears Believe ok 25ml KWC - Podklad EDM Fairly Light Neutral - polowa biga Balerinki w grochy z CENTRO roz 38.5 NOWE Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-12-20 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
Kenzo Słonik jakies 23 ml - miszona Halle Berry 30 ml ubytek minimalny - leci do Jaspersen Halle Berry mleczko do ciala 150ml nowy. Hypnotic Poison Dior 50ml posiadam rowniez pusty flakonik 50ml Salvador Dali Eau de Rubylips 50ml nowe zafoliowane - cashmeree - EDM róż Wishing Well - BIG NOWY - malaMigotkAaa - Podklad Lily Lolo Popcorn zostało jakies 60-65% opakowania - Lumiere,formuła FF, kolor Medium Beige, zostało ok 70% duzego opakowania - Paletka cieni do powiek N*7 The Essentials Colletion Stone Hypo-allergic - limitowana edycja uzyte kilka razy - malaMigotkAaa - Mineralna pomadka E.l.f kolor Natural Nymph(cielista) miszona - Lily Lolo odcien popcorn uzyty z 6 razy. Pojemnosc poczatkowa 8g - Cien Lily Lolo uzyty raz Vanilla Shimmer - malaMigotkAaa - Zielony korektor Gosh uzyty 2 razy - DKNYNight 25ml - martasdz - Cacharel nie cale 15/30ml - martasdz - Guerlain AA Lilia Bella jakies 7ml - martasdz -.Brązer Benefit, Hoola - niestety podrobka - cashmeree - Viktor&Rolf Flowerbomb edt jakies 15ml - cashmeree -Lancome Miracle Forever 30ml / 50ml - Mała82 - L'Oreal True Match C1 ubytek jakies 50% - podkład GOSH X- CEPTIONAL WEAR odcien 11 Porcelain zostalo mniej niz polowa jakies 13-15ml / 35ml - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 163 BLUSH CARAT uzyty z 5 razy - Hypnotic Poison Dior jakies15ml (flakonik cieknie) - JPG Clasique X jakies 80ml tester -molziwe odlewki - CK One 40/50ml - Lancome Hypnose 13-15ml - YR Ming Shu 35ml ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-03-05 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- do wymiany mam tylko to co w wątku, a szczerze mówiąc to cenowo podkład (tyle ile go zostało) przekracza wartość perfum ck... pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktores lancome?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze chcialabys cos ode mnie za chanel chance au fraiche?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za chanel chance lub aliena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kurcze nic juz nie widze ale mam poza watkiem kolorowke np.pojedyncze cienie diora ,mini piatki,cienie ysl,clinique podwojne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
"kamyczek" to ten zapach:
http://www.fragrantica.com/perfume/W...nset-7607.html delikatnie słodki, świeży taki plażowy zapach, kojarzący się ze słońcem, całkiem niezły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niestety nic nie znalazlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tylko ck wpadło mi w oko...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej wc interesowałoby mnie chanel chance, JPG i loreal true match. Jeśli chodzi o perfumy interesują mnie też odlewki. Prosze o odp u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Milko przygarnęłabym chętnie twojego Poisona, z twojej wish mam miniaturkę 7,5 ml Tresor in love Lancome, krem do stóp Planet Spa z minerałami morza martwego i perfumetkę light blue została połowa z 8ml. ewentualnie zajrzyj do wątku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Na początku on jest taki bardziej kwiatowy a potem staje się bardziej słodki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Oj sprawdziłam, przepraszam mój błąd, nie wiem czemu myślałam że to in love
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A COCO to edp czy edt i jaka pojemnosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Każdy indywidualnie ocenia perfumki więc może poprostu spraedzisz gdzieś zapach i wtedy napiszesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A mogla bys mi powiedziec gdzie moge przetestowac ten zapach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nom raczej nic ciekawego nie mam, tylko próbki i odlewki:
VC&A, Oriens, 2 ml The Iceberg Fragrance, 2,5ml Lanvin - Eclat D'Arpege ok. 1,3 ml atom mam jeszcze miniaturkę D&G Dolce Vita połowa z 5ml Tak więc może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Oddam duzo za chance choc tresora nie mam
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.