|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odejście na emeryturę
Witam,
Odchodzę w tym roku na emeryturę. Mam w planie poczęstunek w postaci ciasta i cukierków. Czy powinnam także kupić jakiś prezent dla szefa/szefowej, typu wino, czekoladki, jako podziękowanie za lata współpracy? Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odejście na emeryturę
Ostatnio w firmie w której pracuję, na emeryturę odchodziła jedna z pracownic, z najdłuższym stażem pracy. Nie kupowała żadnych prezentów dla szefowej, zorganizowała zwykły poczęstunek, pozegnala sie z kazdym tak samo ciepło i miło. W koncu z szefową wspolpracowala tak jak i z nami, a szefowa z jej zatrudniania miał niemałe korzysci, zresztą obustronne. Dlatego zdecydowała tylko o poczęstunku. W sumie, ja bym chyba zrobiła tak samo, w koncu wszyscy są tak samo waznymi wspolpracownikami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Myślę, że poczęstunek to dobry pomysł. Jeśli uważasz, że chcesz w jakiś sposób podziękować pracodawcom za lata pracy to prezent na pewno będzie miłym gestem z Twojej strony. U mnie w pracy jest jednak odwrotnie. To pracodawca podarował koleżankom, które odchodziły na emeryturę prezent w postaci biżuterii.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z tym prezentem to raczej powinno być odwrotnie . A co do poczęstunku to jak najbardziej ,warto zostawić po sobie dobre wspomnienia .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.