|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wakacje z nurkowaniem
.
Edytowane przez onomatopejka Czas edycji: 2015-07-09 o 12:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wakacje - prezent
Myślę, że za tą kwotę znajdziesz już coś fajnego
co do miejsca to może zastanów się jak Twoja mama chciałaby spędzić ten czas, czy na leżakowaniu na plaży, czy może chciałaby coś pozwiedzać i wtedy zacznij szukać oferty Majorka to chyba bardziej dla imprezowiczki, Sardynia bardziej mnie przekonuje na taki wyjazd termin to też ważna sprawa, wiadomo w sezonie będzie najdrożej
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez onomatopejka Czas edycji: 2015-05-16 o 17:36 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez onomatopejka Czas edycji: 2015-05-16 o 17:37 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam Majorkę. Bylam w Calla de Millor. Spokojnie,bez imprez,dużo starszych osób właśnie dlatego że nie jest to absolutnie miejsce imprezowe.
Plaże piaszczyste. Morze piekne,przejrzyste. Można sobie wyskoczyć na całodniową wycieczkę po wyspie. Sporo Polaków
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2015-01-28 o 21:23 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do biur to nie wiem, czy oszcządzałabym na nich. Sprawdzone to TUI, Neckermann, Itaka i Rainbow Tours. Generalnie zawsze organizuję wczasy we własnym zakresie, raz tylko byłam przez biuro w Bułgarii, to było Rainbow Tours. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez onomatopejka Czas edycji: 2015-05-16 o 17:36 |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Nie mozna powiedziec, ze Chorwacja to kamieniste plaże - przeciez to zalezy od czesci kraju
ja wylegiwalam sie na piaszczystej plazy wlasnie w Chorwacji. Ciepło i niezbyt drogo, to moze Włochy? A mama ma leciec sama?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

co do miejsca to może zastanów się jak Twoja mama chciałaby spędzić ten czas, czy na leżakowaniu na plaży, czy może chciałaby coś pozwiedzać i wtedy zacznij szukać oferty
Myślę, że mama będzie preferowała leżakowanie na plaży, a zwiedzanie w jakimś mniejszym stopniu. Dlatego też szczególnie zależy mi na ładnych plażach z czystą wodą. Bułgarię także rozważałam, o Tunezji czytałam, że plaże nie są zbyt ładne, ale nie wiem czy to prawda. Faktycznie, muszę też myśleć pod takim kątem, by miejsce to nie było typowo imprezowe.