![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Powiększanie biustu w Lublinie
Czy któraś z was powiększała biust w Lublinie? I u kogo? Jesteście zadowolone z efektu. Znacie chirurga Wojciecha Chromińskiego? jakie macie o nim opinie? Błagam poradźcie. Chcę mieć chociaż rozmiar A
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie biustu w Lublinie
Cytat:
![]() jak chcesz szczegoly-napisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Znakomicie! już prawie 6 tyg od zabiegu minęło. Teraz mam rozmiar C. A ta znajoma skąd jest i jakie miała wkładki? Ja 300 i 325 cc mentor hp okrągłe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no to ciesz się dziewczyno ciesz!! moje 2 znajome spod noża p. Wojciecha Chromińskiego niezadowolone -piersi asymetryczne, różnie położone, jedna ma wielkie implanty-jedna pierś wyżej o jakieś 1/3 !! dramat! druga mniejsze,ale też nierówne; a czy rowek masz na środku? tu w obu przypadkach przesunięty! przyjżyj się uważniej czy wszystko równe?? te różnice mogą wyjść po dłuższym czasie np.3m-ce -obserwuj i śmiało zasuwaj do doktora, ale pewnie usłyszysz,że to standard -zdarza się i nie kwapi się do korekty, ba -udaje,że problemu nie ma, a on przecież nie chirurg plastyk!! ja też chce robić piersi,ale na pewno nie u niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a czy dr Chromiński wyznaczył Ci termin jakiejś kontrolnej wizyty po 3m-cach oprócz tej do zdjęcia szwów? powinna taka być żeby zobaczyć efekt po całkowitym zniknięciu opuchlizny-wtedy widać ewentualne defekty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moje są od siebie trochę za daleko(ale to wina mojej budowy, wcześniej też tak miałam, także rowka praktycznie nie mam) no i jeszcze się do siebie w 100% nie upoodobniły. Ale daję im czas bo piersi układają się do 6 miesięcy. ja też znam kilka dziewczyn które u niego robiły i są zadowolone. Ja po operacji byłam w rozpaczy bo były strasznie spuchnięte, nierówne i pod szyją. Myślałam że za wysoko mi je włożył. Pojechałam do niego, ale uspokajał że to się wszystko zmieni i miał rację, ale powiedział że jak po miesiącu nadal będą nieładne to zrobi poprawkę. Na początku jedna była wyżej, ale teraz równo opadają.Jak widać ile przypadków tyle opinii i historii. Ja w każdym razie się cieszę że u mnie wszystko poszło dobrze.
Mam się zjawić przed świętami, ale jak będzie ok to chyba odwołam tę wizytę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jak to nie masz rowka?? między piersiami nie masz odtępu? a piszesz, że są szeroko rozstawione -czyli ten "rowek" powinien być też szeroki!! ja widziłam jeszcze jedną pacjentkę p.W.Chromińskiego -też miała bardzo szerokie rozsawienie piersi i b.duży odstp między piersiami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Rowek jest ale wlasnie taki szeroki. Spycham je do siebie i myślę że się zbliżą. Zresztą staram się nie czepiać szczegółów i tak jestem zadowolona.
![]() Wejdz tu www.beautywpolsce.com tu jest najlepsze forum o operacjach plastycznych. Są tu zdjęcia moich piersi i innych dziewczyn zadowolonycyh z powiększania u niego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a jak ja znajdę Twoje piersi tam? ok, wejdę, poogląda, ale Tobie radzę nie odwoływać tej wizyty -nawet jak jest ok -lepiej sprawdzić póki "świeże" , później pozoste już tylko operacja korekcyjna, o ile lekarz weźmie odpowiedzialnoć i się nie wycofa, bo u jednej nie chciał zrobić -pewnie po tym incydencie inaczej teraz podchodzi, skoro sam proponuje korektę; a swoją drogą ciekawe czy gdybyś chciała to zrobiłby ją czy raczej to pusta deklaracja? ale nie ma co -skoro jesteś zadowolona -fantastycznie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a spychanie piersi do środka po 1,5 mesiąca też już nie spowoduje zmniejszenia odstępu -będzie co najwyżej taki jak na początku tylko nieco jeszcze rozszerzony -piersi samoistnie chcą uciekać na boki -jedynie możesz je "zablokować", żeby dalej nie uciekały; po 3 m-cach sama zobaczysz,że są dalej; tak miałaś kieszenie wycięte i implanty nie przesuną się do środka,bo nie ma na tam nie miejsca; na tym etapie można jedynie ew. w dół nieco jeśli są na nierównej wysokości i to nie zawsze wychodzi; na forum wizaż są pokazane piersi z tym problemem-tam na szczęście chirurdzy raczej nie zawodzą i chcą poprawiać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Daj mi swoj adres mailowy to coś Ci wyślę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
moj mail: ola.lala@gazeta.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny...a czy czasem Chrominski to nie lekarz medycyny a nie ma specjalnosci chirurga plastyka??? Czesto przebywam na forum beautywpolsce i tak gdzies to ostatnio wyczytalam...wiec moze warto sprawdzic....ja sama jestem spod noza Latkowskiego...i wiem ze spychanie piersi do srodka za duzo nie pomoze ...efekt zalezy duzo od implanta i wyjsciowki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
To prawda, że nie ma specjalności. jednak ja się zdałam na jego doświadczenie.
Annaxxx wysłałam Ci maila z linkiem do wątku w którym dziewczyny opisują przebieg operacji, rekonwalescencji i co najważniejsze efektu po operacji u Chromińskiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wojciech Chromiński to chirurg ogólny -nie ma specjalizacji z chirurgii plastycznej, ani też nawet jej nie rozpoczął -dlatego nie figuruje jako plastyk!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
efekt zależy tylko od prawidłoo wyciętych kieszeni na implanty -a wielkość i rozmieszczenie tych kieszeni zleży od wielkości -szer. i dł. implantów; rozstawienie ich to już sprawa chirurga-zależy od upodobń i budowy, i ew. preferencji pacjentki; tylko,że przy nieprawidłowo wykonanym zabiegu -czasem te implanty uciekają sobie..... dlatego ważny stnik i bandaż; ale jak źle coś wycięte-mimo tego i tak ułożą się jak chcą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Taaak...racja Aniu ale tez jak implant bedzie mial wysoka projekcje a klatka bedzie nalezala do szerszych to te piersi beda wciaz mialy duzy rowek miedzy soba....ale...jedno ale ...do pol roku piersi sie ukladaja-z najwieksza zauwazalna roznica, po tym czasie mozna dopiero naprawde ocenic prace lekarza...a co do poprawki? Hmmm...jedna osoba na beautywpolsce juz poprawiala...nie u Chrominskiego...ale jezeli jest sie niezadowolona z piersi i faktycznie zle wygladaja...to coz innego pozostaje? Pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ghostdog - Chromiński nie robi poprawek!!! jak się nie uda -odsyła do plastyka!! przerażające!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
lolita-weszłam na tę stonę -b.dziękuję; zdjęcia obejrzałam -i wiesz, że mnie przeraziły!!!!! ja od wczoraj o nich myślę.... poważnie!! ale życzę Ci jak najlepiej -może rzeczywście po czasie dłuższym te piersi będą ok -oby.... skoro jesteś zadowolona -to najważniejsze! ale widziałam wiele piersi zaraz po zabiegu, ale nigdy takich..... i mam też prośbę ogromną do Ciebie- staraj się oceniać obiektywnie -po to jest to forum -niech euforia z posiadania piersi w ogóle - nie przysłania realnej oceny; trzymam kciuki za Ciebie, a mnie pozostaje szukać innego chirurga - oj na pewno ze pecjalizacją plastyczną!! buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ghostdog -o Twoim plastyku dr Łątkowskim -słyszałam same pozytywy -napisz szczerze -czy jesteś zadowolona z efektu? czy wszystko równo wyszło? czy piersi równej wielkości, na tej samej wysokości? czy brodawki w jedne linii?? generalnie-czy symetrycznie? proszę o opinię, bo naprawdę pilnie poszukuję super chiurga plastycznego! no i co ważne -czy słyszałaś, że nawet jak a nóż coś mu nie wyjdzie -podejmuje się korekty i nie pozostawia pacjentke samej sobie (jak to czyni p.Chromiński) ps. chyba założ nowy temat -tu o Chromińskim wątek-więc nie będę rozwijać się na temat innych-a o Chromińskim pisać więcej nie chcę....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Tak Anna -
![]() http://www.beautywpolsce.com/forum/index.php Jest to forum w 80% o operacjach plastycznych i bardzo duzo jest o biuscie plus opinie pooperacyjne i galeria....musisz sie zalogowac i czekac na linka w mailu... Jak mowilam o poprawce to mialam na mysli ze kilka dziewczyn poprawialo piersi ale u innego chirurga...oj ciezka jest to decyzja....trzymaj sie dzielnie,moni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ghostolog-dzięki za to forum-doskonałe, ale jeszcze ktoś mi podesłał namiary na inne-też świetne forum o operacjach plastycznych - http://xn--twojeciao-xub.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Ja robiłam sobie operacje u Chromińskiego w 2003 roku i jestem bardzo zadowolona. Przed zabiegiem oglądałam kilka dziewczyn,które wyszły z pod jego rąk i też wyglądają świetnie. Szczerze mówiąc w przyszłym roku zamierzam ponownie powiększyc sobie biust i raczej udam się do Chromińskiego po raz drugi. Naprawde czuję sie świetnie i za każdym razem kiedy mam dekolt przyciąga to wzrok zazdrosnych kobiet choc biust wygląda naturalnie. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Auri jakie wkladki bralas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
HEJ! KIKIKI
Ja mam 300 firmy Mentor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
A jaki mialas stan wyjsciowy? Ile mialas cm pod biustem i w biuscie i ile Ci przybyło? Jesteś w 100 % zadowolona? Nie masz żadnych zastrzeżeń? Wszystko idalnie wyszło? I jeszcze ile masz wzrostu? jesteś szczupła? Bo 300 cc to dość małe wkładki. Okrągłe czy anatomy? Ale wypytuje wiem. Ale mnie to interesuje bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Ja nie miałam wcześniej biustu wcale. Pod biustem miałam i mam 75cm w biście teraz ok 90cm, Jestem zachwycona a nie zadowolona to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. To nieprawda, że operacje nie leczą z kompleksów itd. moje życie się zmieniło, jestem bardziej pewna siebie i czuję się prawdziwą kobietą. Mam 178cm wzrostu i jestem szczupła. 300-setki to sa najczęsciej stosowane wkładki choc w przyszłym roku chcę zmienic na 375 wkładki mam okrągłe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
czy moglybyscie podac ceny operacji i telefon do chrominskiego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Tak , bardzo proszę jeszcze kobietki o pare danych , jeśli któraś operowała piersi u Chromińskiego . Wiem ,że nie ma specjalizacji z chir. plast.
ale proszę o opinie . Znam jedna osobę , która była operowana u niego , ale to dla mnie za mało . Mieszkam niedaleko Lublina , byłoby mi wygodniej jeździc na kontrolę . Dzięki mz góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zadowolona operował mnie w 2003 r i nic jak dotąd się nie dzieje nawet myślałam aby jeszcze raz to zrobić bo mam między B a C a chciałabym mieć między C a D. Ale chyba poczekam aż urodzę dziecko bo tak planuje w przyszłym roku lub za dwa. Chromiński nie należy do najsympatyczniejszych ale jest tańszy niż Kulczycki choć i tak drogi. Teraz to koszt ok 10 tys. minimum, ale cóż. Nie należy do najtroskliwszych i wiarygodnych lekarzy ale ma pojęcie. Operował też moje koleżanki i one również są zadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.