Powiększanie biustu w Lublinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-23, 12:07   #1
Lolitaa
Raczkowanie

Powiększanie biustu w Lublinie

Czy któraś z was powiększała biust w Lublinie? I u kogo? Jesteście zadowolone z efektu. Znacie chirurga Wojciecha Chromińskiego? jakie macie o nim opinie? Błagam poradźcie. Chcę mieć chociaż rozmiar A !!!
Lolitaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-03, 10:20   #2
annaxxxxx
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie biustu w Lublinie

Cytat:
Napisane przez Lolitaa Pokaż wiadomość
Czy któraś z was powiększała biust w Lublinie? I u kogo? Jesteście zadowolone z efektu. Znacie chirurga Wojciecha Chromińskiego? jakie macie o nim opinie? Błagam poradźcie. Chcę mieć chociaż rozmiar A !!!
-jak sie udal zabieg? moja znajoma tez u niego robila (((((((((((((
jak chcesz szczegoly-napisz
annaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-03, 12:22   #3
Lolitaa
Raczkowanie

Znakomicie! już prawie 6 tyg od zabiegu minęło. Teraz mam rozmiar C. A ta znajoma skąd jest i jakie miała wkładki? Ja 300 i 325 cc mentor hp okrągłe
Stary 2007-11-03, 22:41   #4
annaxxxxx
Raczkowanie

no to ciesz się dziewczyno ciesz!! moje 2 znajome spod noża p. Wojciecha Chromińskiego niezadowolone -piersi asymetryczne, różnie położone, jedna ma wielkie implanty-jedna pierś wyżej o jakieś 1/3 !! dramat! druga mniejsze,ale też nierówne; a czy rowek masz na środku? tu w obu przypadkach przesunięty! przyjżyj się uważniej czy wszystko równe?? te różnice mogą wyjść po dłuższym czasie np.3m-ce -obserwuj i śmiało zasuwaj do doktora, ale pewnie usłyszysz,że to standard -zdarza się i nie kwapi się do korekty, ba -udaje,że problemu nie ma, a on przecież nie chirurg plastyk!! ja też chce robić piersi,ale na pewno nie u niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Stary 2007-11-03, 22:54   #5
annaxxxxx
Raczkowanie

a czy dr Chromiński wyznaczył Ci termin jakiejś kontrolnej wizyty po 3m-cach oprócz tej do zdjęcia szwów? powinna taka być żeby zobaczyć efekt po całkowitym zniknięciu opuchlizny-wtedy widać ewentualne defekty
Stary 2007-11-04, 10:42   #6
Lolitaa
Raczkowanie

Moje są od siebie trochę za daleko(ale to wina mojej budowy, wcześniej też tak miałam, także rowka praktycznie nie mam) no i jeszcze się do siebie w 100% nie upoodobniły. Ale daję im czas bo piersi układają się do 6 miesięcy. ja też znam kilka dziewczyn które u niego robiły i są zadowolone. Ja po operacji byłam w rozpaczy bo były strasznie spuchnięte, nierówne i pod szyją. Myślałam że za wysoko mi je włożył. Pojechałam do niego, ale uspokajał że to się wszystko zmieni i miał rację, ale powiedział że jak po miesiącu nadal będą nieładne to zrobi poprawkę. Na początku jedna była wyżej, ale teraz równo opadają.Jak widać ile przypadków tyle opinii i historii. Ja w każdym razie się cieszę że u mnie wszystko poszło dobrze.
Mam się zjawić przed świętami, ale jak będzie ok to chyba odwołam tę wizytę.
Stary 2007-11-04, 10:50   #7
annaxxxxx
Raczkowanie

jak to nie masz rowka?? między piersiami nie masz odtępu? a piszesz, że są szeroko rozstawione -czyli ten "rowek" powinien być też szeroki!! ja widziłam jeszcze jedną pacjentkę p.W.Chromińskiego -też miała bardzo szerokie rozsawienie piersi i b.duży odstp między piersiami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 10:52   #8
Lolitaa
Raczkowanie

Rowek jest ale wlasnie taki szeroki. Spycham je do siebie i myślę że się zbliżą. Zresztą staram się nie czepiać szczegółów i tak jestem zadowolona.
Wejdz tu www.beautywpolsce.com tu jest najlepsze forum o operacjach plastycznych. Są tu zdjęcia moich piersi i innych dziewczyn zadowolonycyh z powiększania u niego.
Stary 2007-11-04, 11:07   #9
annaxxxxx
Raczkowanie

a jak ja znajdę Twoje piersi tam? ok, wejdę, poogląda, ale Tobie radzę nie odwoływać tej wizyty -nawet jak jest ok -lepiej sprawdzić póki "świeże" , później pozoste już tylko operacja korekcyjna, o ile lekarz weźmie odpowiedzialnoć i się nie wycofa, bo u jednej nie chciał zrobić -pewnie po tym incydencie inaczej teraz podchodzi, skoro sam proponuje korektę; a swoją drogą ciekawe czy gdybyś chciała to zrobiłby ją czy raczej to pusta deklaracja? ale nie ma co -skoro jesteś zadowolona -fantastycznie!!
Stary 2007-11-04, 11:22   #10
annaxxxxx
Raczkowanie

a spychanie piersi do środka po 1,5 mesiąca też już nie spowoduje zmniejszenia odstępu -będzie co najwyżej taki jak na początku tylko nieco jeszcze rozszerzony -piersi samoistnie chcą uciekać na boki -jedynie możesz je "zablokować", żeby dalej nie uciekały; po 3 m-cach sama zobaczysz,że są dalej; tak miałaś kieszenie wycięte i implanty nie przesuną się do środka,bo nie ma na tam nie miejsca; na tym etapie można jedynie ew. w dół nieco jeśli są na nierównej wysokości i to nie zawsze wychodzi; na forum wizaż są pokazane piersi z tym problemem-tam na szczęście chirurdzy raczej nie zawodzą i chcą poprawiać
Stary 2007-11-04, 15:04   #11
Lolitaa
Raczkowanie

Daj mi swoj adres mailowy to coś Ci wyślę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 16:58   #12
annaxxxxx
Raczkowanie

moj mail: ola.lala@gazeta.pl
Stary 2007-11-04, 23:42   #13
ghostdog
Raczkowanie

Czesc dziewczyny...a czy czasem Chrominski to nie lekarz medycyny a nie ma specjalnosci chirurga plastyka??? Czesto przebywam na forum beautywpolsce i tak gdzies to ostatnio wyczytalam...wiec moze warto sprawdzic....ja sama jestem spod noza Latkowskiego...i wiem ze spychanie piersi do srodka za duzo nie pomoze ...efekt zalezy duzo od implanta i wyjsciowki...
ghostdog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-05, 09:16   #14
Lolitaa
Raczkowanie

To prawda, że nie ma specjalności. jednak ja się zdałam na jego doświadczenie.

Annaxxx wysłałam Ci maila z linkiem do wątku w którym dziewczyny opisują przebieg operacji, rekonwalescencji i co najważniejsze efektu po operacji u Chromińskiego
Stary 2007-11-05, 21:26   #15
annaxxxxx
Raczkowanie

Wojciech Chromiński to chirurg ogólny -nie ma specjalizacji z chirurgii plastycznej, ani też nawet jej nie rozpoczął -dlatego nie figuruje jako plastyk!!!
Stary 2007-11-05, 21:31   #16
annaxxxxx
Raczkowanie

efekt zależy tylko od prawidłoo wyciętych kieszeni na implanty -a wielkość i rozmieszczenie tych kieszeni zleży od wielkości -szer. i dł. implantów; rozstawienie ich to już sprawa chirurga-zależy od upodobń i budowy, i ew. preferencji pacjentki; tylko,że przy nieprawidłowo wykonanym zabiegu -czasem te implanty uciekają sobie..... dlatego ważny stnik i bandaż; ale jak źle coś wycięte-mimo tego i tak ułożą się jak chcą
Stary 2007-11-06, 10:56   #17
ghostdog
Raczkowanie

Taaak...racja Aniu ale tez jak implant bedzie mial wysoka projekcje a klatka bedzie nalezala do szerszych to te piersi beda wciaz mialy duzy rowek miedzy soba....ale...jedno ale ...do pol roku piersi sie ukladaja-z najwieksza zauwazalna roznica, po tym czasie mozna dopiero naprawde ocenic prace lekarza...a co do poprawki? Hmmm...jedna osoba na beautywpolsce juz poprawiala...nie u Chrominskiego...ale jezeli jest sie niezadowolona z piersi i faktycznie zle wygladaja...to coz innego pozostaje? Pozdrawiam...
Stary 2007-11-06, 15:45   #18
annaxxxxx
Raczkowanie

ghostdog - Chromiński nie robi poprawek!!! jak się nie uda -odsyła do plastyka!! przerażające!!!!!
Stary 2007-11-06, 15:54   #19
annaxxxxx
Raczkowanie

lolita-weszłam na tę stonę -b.dziękuję; zdjęcia obejrzałam -i wiesz, że mnie przeraziły!!!!! ja od wczoraj o nich myślę.... poważnie!! ale życzę Ci jak najlepiej -może rzeczywście po czasie dłuższym te piersi będą ok -oby.... skoro jesteś zadowolona -to najważniejsze! ale widziałam wiele piersi zaraz po zabiegu, ale nigdy takich..... i mam też prośbę ogromną do Ciebie- staraj się oceniać obiektywnie -po to jest to forum -niech euforia z posiadania piersi w ogóle - nie przysłania realnej oceny; trzymam kciuki za Ciebie, a mnie pozostaje szukać innego chirurga - oj na pewno ze pecjalizacją plastyczną!! buziaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-06, 16:09   #20
annaxxxxx
Raczkowanie

ghostdog -o Twoim plastyku dr Łątkowskim -słyszałam same pozytywy -napisz szczerze -czy jesteś zadowolona z efektu? czy wszystko równo wyszło? czy piersi równej wielkości, na tej samej wysokości? czy brodawki w jedne linii?? generalnie-czy symetrycznie? proszę o opinię, bo naprawdę pilnie poszukuję super chiurga plastycznego! no i co ważne -czy słyszałaś, że nawet jak a nóż coś mu nie wyjdzie -podejmuje się korekty i nie pozostawia pacjentke samej sobie (jak to czyni p.Chromiński) ps. chyba założ nowy temat -tu o Chromińskim wątek-więc nie będę rozwijać się na temat innych-a o Chromińskim pisać więcej nie chcę....
Stary 2007-11-07, 13:03   #21
ghostdog
Raczkowanie

Tak Anna -Latkowski podejmuje sie poprawek...i nawet takich ktore nie zawsze sa z jego winy(np zdeformowanie implantu od zbyt szybkiego noszenia stanikow z fizbinami)...jest super doktorkiem z masa lat doswiadczenia...moja operacja byla poprawkowa tez ale natury...u mnie Latkowski wyrownal piersi ktore byly baaaardzo niesymetryczne...mam dwa inne implanty 250cc okragly - 355cc anatom i jstem super zadowolona...lale zanim poddalam sie operacji to siedzialam na forum o operacjach plastycznych dzien w dzien hehehe..podam Ci linka
http://www.beautywpolsce.com/forum/index.php
Jest to forum w 80% o operacjach plastycznych i bardzo duzo jest o biuscie plus opinie pooperacyjne i galeria....musisz sie zalogowac i czekac na linka w mailu...
Jak mowilam o poprawce to mialam na mysli ze kilka dziewczyn poprawialo piersi ale u innego chirurga...oj ciezka jest to decyzja....trzymaj sie dzielnie,moni
Stary 2007-11-17, 21:07   #22
annaxxxxx
Raczkowanie

Ghostolog-dzięki za to forum-doskonałe, ale jeszcze ktoś mi podesłał namiary na inne-też świetne forum o operacjach plastycznych - http://xn--twojeciao-xub.pl/
Stary 2008-08-20, 21:24   #23
AURI26
Przyczajenie

Hej dziewczyny. Ja robiłam sobie operacje u Chromińskiego w 2003 roku i jestem bardzo zadowolona. Przed zabiegiem oglądałam kilka dziewczyn,które wyszły z pod jego rąk i też wyglądają świetnie. Szczerze mówiąc w przyszłym roku zamierzam ponownie powiększyc sobie biust i raczej udam się do Chromińskiego po raz drugi. Naprawde czuję sie świetnie i za każdym razem kiedy mam dekolt przyciąga to wzrok zazdrosnych kobiet choc biust wygląda naturalnie. Pozdrawiam
AURI26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 22:20   #24
Kikiki
Raczkowanie

Auri jakie wkladki bralas?
Kikiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 17:57   #25
AURI26
Przyczajenie

HEJ! KIKIKI
Ja mam 300 firmy Mentor
Stary 2008-08-24, 18:08   #26
Kikiki
Raczkowanie

A jaki mialas stan wyjsciowy? Ile mialas cm pod biustem i w biuscie i ile Ci przybyło? Jesteś w 100 % zadowolona? Nie masz żadnych zastrzeżeń? Wszystko idalnie wyszło? I jeszcze ile masz wzrostu? jesteś szczupła? Bo 300 cc to dość małe wkładki. Okrągłe czy anatomy? Ale wypytuje wiem. Ale mnie to interesuje bardzo.
Kikiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 19:51   #27
AURI26
Przyczajenie

Ja nie miałam wcześniej biustu wcale. Pod biustem miałam i mam 75cm w biście teraz ok 90cm, Jestem zachwycona a nie zadowolona to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. To nieprawda, że operacje nie leczą z kompleksów itd. moje życie się zmieniło, jestem bardziej pewna siebie i czuję się prawdziwą kobietą. Mam 178cm wzrostu i jestem szczupła. 300-setki to sa najczęsciej stosowane wkładki choc w przyszłym roku chcę zmienic na 375 wkładki mam okrągłe.
Stary 2008-12-07, 09:09   #28
zoltacytryna
Raczkowanie

czy moglybyscie podac ceny operacji i telefon do chrominskiego ?
zoltacytryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 12:01   #29
Antonina7
Przyczajenie

Tak , bardzo proszę jeszcze kobietki o pare danych , jeśli któraś operowała piersi u Chromińskiego . Wiem ,że nie ma specjalizacji z chir. plast.
ale proszę o opinie . Znam jedna osobę , która była operowana u niego , ale to dla mnie za mało . Mieszkam niedaleko Lublina , byłoby mi wygodniej jeździc na kontrolę . Dzięki mz góry )
Antonina7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 21:33   #30
AURI26
Przyczajenie

Ja jestem zadowolona operował mnie w 2003 r i nic jak dotąd się nie dzieje nawet myślałam aby jeszcze raz to zrobić bo mam między B a C a chciałabym mieć między C a D. Ale chyba poczekam aż urodzę dziecko bo tak planuje w przyszłym roku lub za dwa. Chromiński nie należy do najsympatyczniejszych ale jest tańszy niż Kulczycki choć i tak drogi. Teraz to koszt ok 10 tys. minimum, ale cóż. Nie należy do najtroskliwszych i wiarygodnych lekarzy ale ma pojęcie. Operował też moje koleżanki i one również są zadowolone.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości