![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prośba o wypełnienie ankiety - zbiorczy!
Hej! Studiuję dietetykę i właśnie jestem w trakcie przeprowadzania kwestionariusza do pracy licencjackiej. W związku z powyższym bardzo proszę o pomoc!
![]() ![]() ![]() http://moje-ankiety. pl/respond-53273.html (po przekopiowaniu adresu proszę usunąć odstęp przed "pl") |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysoki cholesterol - ankieta! Proszę o pomoc :)
Wypełniłam.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wypełnione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wypełnienie ankiety - prośba o pomoc :)
Drogie Wizażystki!
Jestem studentką dietetyki. Piszę pracę magisterską na tematy związane z hiperlipidemią (wysokim stężeniem cholesterolu całkowitego, wysokim stężeniem cholesterolu frakcji LDL, wysokim stężeniem triglicerydów oraz niskim stężeniem cholesterolu frakcji HDL). Bardzo bym prosiła o wypełnienie 15-minutowej ankiety na temat żywienia w tej chorobie. Będę wam za to bardzo wdzięczna! ![]() moje-ankiety./respond-53437.html (po słowie "ankiety" trzeba wpisać "pl") Pozdrawiam Dietetyczka ![]() Edytowane przez mrija Czas edycji: 2013-10-23 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wypełnienie ankiety - prośba o pomoc :)
podbijam
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Na końcu można podać swojego maila, bardzo chętnie udzielę odpowiedzi na pytania dotyczące diety w hipercholesterolemii, hipertriglicerydemii, odchudzającej, w cukrzycy i o jakiej tylko będziecie chciały porozmawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
CHCIALAM WZIASC UDZIAL W ANKIECIE ALE JA NIGDY NIE MIALAM ROBIONYCH TAKICH BADAŃ BO choć miałam otyłość a teraz lekką nadwagę nigdy nie miałam problemu ze zdrowiem, cholesterolem i tak dalej ;D a tam nie ma takiej opcji jak np "nie wiem" lub "nie robilam badań" wiec nie jestem w stanie odpowiedziec ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No właśnie to celowy zabieg - bo to tylko o tą konkretną grupę pacjentów chodzi, czyli tych, co mają wysoki cholesterol czy trójglicerydy
![]() Niemniej jednak - dziękuję za chęci! Dla mnie to i tak wiele znaczy, że ktoś tam mimo wszystko wchodzi i zagląda, bo ciężko jest uzbierać 200 respondentów :P Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
migrena ankieta
Witam
Mam prośbę do osób cierpiących na migrenę o wypełnienie ankiety. Pisze prace magisterską na temat wpływu migreny na jakość życia osób cierpiących na migrenowe bóle głowy. Będę bardzo wdzięczna za poświecenie kilku minut na wypełnienie poniższej ankiety moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-54442.html w miejsce czaszek należy wpisać ankiety . pl (bez spacji) nalezy wykasowac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dot.: migrena ankieta
ja chetnie pomoge ale nie potrafie wywalic czaszek - ups
uff, o ja nie gramotna, załapałam - udało sie, wypelnione ![]() Edytowane przez tecra13 Czas edycji: 2013-11-23 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja bym chętnie pomogła, ale jestem jeszcze bardziej niegramotna, nie umiem sobie z tymi czaszkami poradzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Skopiować i wkleić bez spacji przed .pl
![]() moje-ankiety .pl/respond-54442.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
otyłość brzuszna-ankieta
Witam!
Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc w przeprowadzeniu badań, których celem jest ocena nawyków żywieniowych i stylu życia wśród chorych z otyłością brzuszną. Badania mają charakter anonimowy, a uzyskane wyniki badań będą poddane analizie zbiorczej i wykorzystane do napisania pracy dyplomowej. Oto link do ankiety: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5795409 ( niestety, gdy chciałam wkleić bezpośredni link to wyskakiwał jakiś błąd..) Z góry dziękuję za pomoc ![]() Edytowane przez karla1992 Czas edycji: 2013-12-27 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
ankieta na temat produktów zbożowych - proszę o POMOC!!!
Witam,
Jestem studentką dietetyki na SGGW proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety do pracy magisterskiej http://www. ankietka. pl/ankieta/131478/kwestionariusz-do-badania-opinii-na-temat-produktowzbozowych-oraz-ich-spozycia.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
produkty zbożowe - ankieta
Witam,
Jestem studentką dietetyki na SGGW proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety do pracy magisterskiej link normalnie nie działa trzeba usunąć odstęp między www a ankietka oraz ankietka i pl http://www. ankietka. pl/ankieta/131478/kwestionariusz-do-badania-opinii-na-temat-produktowzbozowych-oraz-ich-spozycia.html Dzieki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dot.: produkty zbożowe - ankieta
Wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dot.: ankieta na temat produktów zbożowych - proszę o POMOC!!!
Wypełniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Twoja ankieta jest wadliwie zbudowana
W pytaniach 10 i 21 nie można zostawić nie zaznaczonych odpowiedzi, co jest bez sensu - przecież można nie chorować na żadnąz wymienionych chorób, ani nie uważac, że zboża zapobiegają wymienionym chorobom. W ogóle ankieta jest tendencyjna i przez to nie fair. Są ludzie, którzy w ogóle nie jedzą mąki pszennej ani żytniej, bo nie chcą albo im nie wolno. Już nie wspominając o wpływie zbóż na zdrowie... Nawet jeśli ktoś uważa, że są ogólnie zdrowe, to nie znaczy że zapobiegają jakimś chorobom.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Nigdzie nie mówi się też o szkodliwości nadmiaru błonnika - a ja mam wśród znajomych przykład tego, jak to "zdrowa" dieta PRAWDOPODOBNIE (bo oczywiście pewności nie mamy czy to na pewno dieta) doprowadziła do nowotworu jelita grubego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No więc nie wiem czy te głupie odpowiedzi to w celu sprawdzenia wiedzy ankietowanego czy taka kryptoreklama... przecież części osób bardzo duża ilość błonnika po prostu wywołuje nieprzyjemne sensacje, wzdęcia, biegunki. Szczególnie taki ostry błonnik jak otręby. Niektórzy naprawdę lepiej się czują na białym pszennym pieczywie niż ciężej strawnym żytnim pełnoziarnistym. To nie znaczy, że są idiotami albo łakomczuchami, tylko nawet lekarze przy pewnych dolegliwościach zalecają delikatne pieczywo.
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny podbijam!
Bardzo proszę osoby z wysokim cholesterolem o uzupełnienie ankietki, ze względu na to, że mam mało respondentów ![]() Będę Wam winna piwo:P ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Prośba o wypełnienie ankiety
Dzień dobry drogie wizażystki!
Po pierwsze, bardzo przepraszam za niepokojenie, ale sprawa jest dla mnie bardzo ważna. Jeśli uznacie ten wpis za spam, proszę go zignorować lub usunąć. Chciałabym serdecznie poprosić o wypełnienie krótkiej ankiety. Na wstępie chciałabym też zaznaczyć, że nie prowadzę akcji marketingowej. Przeprowadzam badanie, w którym szczególnie cenne są dla opinie osób z cukrzycą oraz rodziców takich osób. Badanie trwa niecałe 10 minut, jest anonimowe, dotyczy diety tych osób, a jego wyniki będą opracowywane zbiorczo, bez możliwości identyfikacji osób wypełniających. Jeśli znacie kogoś, kto mógłby mi pomóc, to proszę o podesłanie mu tej ankiety. Zapraszam do udziału w badaniu, proszę kliknąć na link: LINK: https://cawi.epanel.pl/e5f61905095a0...a7f0d1f5dbc.pg Dziękuję za udział i poświęcony czas! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prośba o wypełnienie ankiety
moje odpowiedzi już poszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć!
Jestem studentką II roku studiów II stopnia na kierunku fizjoterapia na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i piszę pracę magisterską na temat diety i aktywności fizycznej u kobiet z zespołem policystycznych jajników. Jest to praca badawcza ankietowa. Zapraszam kobiety z Zespołem Policystycznych Jajników do wypełnienia krótkiej ankiety składającej się z 18 pytań . Z góry bardzo Wam dziękuję za poświęcony czas! ! W adresie między ankiety a .pl jest spacja, inaczej link nie chciał się dodać http://moje-ankiety .pl/respond-57981.html PS - nie wiem czy w dobrym miejscu na forum umieściłam tę ankietę, jesli nie to przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|