|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sony Xperia X10 mini pro :)
Hej
![]() Myślę o zakupie nowego telefonu ![]() ![]() I własnie mam do Was pytanko ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sony Xperia X10 mini pro :)
X10 mini pro to już stosunkowo stary telefon. Jeśli bardzo zależy Ci na telefonie tego typu, to już lepiej SK17i Mini pro. To dwa zupełnie rożne telefony
![]() Po Mini Pro przesiadłam się na Xperię M i mimo niechęci do telefonów dotykowych bardzo miło mnie zaskoczył. Szczególnie, że na włączonym trybie Stamina trzyma to na baterii 5-6 dni. Mini pro trzymała 2-3 przy mniejszym użytkowaniu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Daj znać czego oczekujesz od telefonu i na jakich parametrach Tobie najbardziej zależy to coś pomyślimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
X10 Mini Pro to super telefonik dla dziewczyny, bardzo ładny i kompaktowy, szybki i przyjemny w użytkowaniu ale tak jak wspomniał axn22 lepiej rozglądać się za odmianą Mini Pro, bez X10 w nazwie. Problem w tym, że ciężko już kupić taki telefon nowy, a na pewno ciężko będzie kupić go nowego w rozsądnej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jeśli chcesz jakiś nowszy telefon zaawansowany technologicznie to polecam LG L5. Telefon bardzo stylowy, idealny dla dziewczyny. Kilka najważniejszych parametrów tego telefonu to Andriod 4.0 z możliwościa aktualizacji oraz bardzo czytelny 4 calowy ekran LCD.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jejku ile odpowiedzi
![]() ![]() chciałabym jakiś mały telefon, który robi ładne zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() żeby był taki babski telefon ![]() ![]() przedział cenowy tak do 450 zł ![]() Edytowane przez zakochanaLili Czas edycji: 2014-03-17 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.