Wybory...Polityka...Wybor y - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-22, 15:46   #1
slodkokwasny
BAN stały

Wybory...Polityka...Wybor y

W przyszłym roku będą wybory do parlamentu, w obecnym do europarlamentu. Nie iść, źle, poprzez swój głos kształtujemy politykę swoją przyszłość w kraju. Iść, na kogo głosować??? Marginalne partie odpadają typu solidarna polska, gowiny itd, za bardzo związane z KK i klerem, nie podoba mi się jak poprzez wpływ kleru będą nam ingerować w nasze intymne sprawy typy aborcja, antykoncepcja, in vitro, o tym powinien decydować każdy indywidualnie poprzez swoje sumienie, anie narzucać nam coś od góry, nie wspomnę już o finansowaniu KK z budżetu państwa-wyrzucane pieniądze w błoto. dalej....PSL partia rolnicza, nie mam nic wspólnego z rolnictwem więc odpada, żadnego interesu oddając głos na tą partię nie widzę. SLD rządziła już, skończyła fatalnie, korupcje ułaskawienia "swoich" skazanych prawomocnym wyrokiem-magdalenka, dla mnie zwykła organizacja przestępcza. Twoj ruch czy mój ruch-Palikot dla mnie cyrk na kółka fajnie popatrzec w cyrku, ale nie aby PAN/PANI gordzka decydowała o kształcie Polski w przyszlość. PIS i PO, czy naprawdę dalej pozostaję wybór pomiędzy tymi partiami?? PO jak rządzi każdy widzi, najdroższe autostrady i stadiony w Europie gdzie siła robocza przy budowie była 4 krotnie tańsza-wniosek nasuwa się sam, oszukańcze przetargi. PIS kojarzy mi się z uczciwością ale jak pomyślę że Antek Macierewicz byłby wicepremierem to hm, on za normalny dla mnie nie jest, także za bardzo podatna na wpływy KK. Więc na kogo oddać swój głos?? Trudna decyzja, jak wy to widzicie?
slodkokwasny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 15:59   #2
milionmalychkawalkow
Zadomowienie

Dot.: Wybory...Polityka...Wybor y

masz jeszcze zielonych

IG
👊 🔥♀ 💥 ✊
intersekcjonalizm | siostrzaństwo | moc kobiet
g i r l o n f i r e
milionmalychkawalkow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 16:04   #3
penelp
Raczkowanie

Każdy ma swoje poglądy więc pytanie na kogo oddać głos skierowane do osób które zupełnie Cię nie znają wydaje się bezsensowne. Nie wybieraj mniejszego zła, nie porzucaj głosu na małą partię tylko dlatego, że jest nisko w sondażach - takie moje rady, do tego, że aborcja nie jest sprawą moralności nie będę Cię przekonywał.
penelp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 16:15   #4
adriatyk
Raczkowanie

Są różne alternatywy... jedną z nich, która może cię zainteresuje, to Partia Libertariańska (właśnie kończy się jej rejestracja, w obecnych wyborach do europarlamentu startuje w koalicji z Demokracją Bezpośrednią) - jedyna w pełni, prawdziwie wolnościowa partia w Polsce (zarówno w sprawach obyczajowych jak i gospodarczych).

Strona www - http://partialibertarianska.org/
Fanpage - https://www.facebook.com/partialibertarianska

Edytowane przez adriatyk
Czas edycji: 2014-03-22 o 16:17
adriatyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 16:19   #5
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez slodkokwasny Pokaż wiadomość
W przyszłym roku będą wybory do parlamentu, w obecnym do europarlamentu. Nie iść, źle, poprzez swój głos kształtujemy politykę swoją przyszłość w kraju. Iść, na kogo głosować??? Marginalne partie odpadają typu solidarna polska, gowiny itd, za bardzo związane z KK i klerem, nie podoba mi się jak poprzez wpływ kleru będą nam ingerować w nasze intymne sprawy typy aborcja, antykoncepcja, in vitro, o tym powinien decydować każdy indywidualnie poprzez swoje sumienie, anie narzucać nam coś od góry, nie wspomnę już o finansowaniu KK z budżetu państwa-wyrzucane pieniądze w błoto. dalej....PSL partia rolnicza, nie mam nic wspólnego z rolnictwem więc odpada, żadnego interesu oddając głos na tą partię nie widzę. SLD rządziła już, skończyła fatalnie, korupcje ułaskawienia "swoich" skazanych prawomocnym wyrokiem-magdalenka, dla mnie zwykła organizacja przestępcza. Twoj ruch czy mój ruch-Palikot dla mnie cyrk na kółka fajnie popatrzec w cyrku, ale nie aby PAN/PANI gordzka decydowała o kształcie Polski w przyszlość. PIS i PO, czy naprawdę dalej pozostaję wybór pomiędzy tymi partiami?? PO jak rządzi każdy widzi, najdroższe autostrady i stadiony w Europie gdzie siła robocza przy budowie była 4 krotnie tańsza-wniosek nasuwa się sam, oszukańcze przetargi. PIS kojarzy mi się z uczciwością ale jak pomyślę że Antek Macierewicz byłby wicepremierem to hm, on za normalny dla mnie nie jest, także za bardzo podatna na wpływy KK. Więc na kogo oddać swój głos?? Trudna decyzja, jak wy to widzicie?
Odpowiem muzycznie, za wielkimi literatury:

https://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths

https://www.youtube.com/watch?v=3t80Ueio9Kk

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 16:22   #6
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodkokwasny Pokaż wiadomość
PIS kojarzy mi się z uczciwością ale jak pomyślę że Antek Macierewicz byłby wicepremierem to hm, on za normalny dla mnie nie jest, także za bardzo podatna na wpływy KK. Więc na kogo oddać swój głos?? Trudna decyzja, jak wy to widzicie?
haha hasła PiSu owszem nawiązują do uczciwości, szkoda że sama partia jest z nią na bakier (choćby sprawa Hofmana na kilometr śmierdzi przekrętem), szczególnie odpadki po PiSie z Solidarnej Polski jak jeden zacny obrońca TV Trwam, wielki wróg pedałów który korzystał z usług prostytutek i kochanek które opłacał z państwowych pieniędzy i to wszystko w czasie gdy żona w ciąży a on głosił hasła że rodzina jest najważniejsza, nie ma to jak uczciwość moralna, a do tego uczciwy Kurski którego nazywać można piratem drogowym, bo tylu wpadek to chyba żaden parlamentarzysta nie miał co on i do tego wiecznie zasłaniający się legitymacją...

PO to banda złodziei, już szykują się na olimpiadę gdzie znowu przekręt będzie gonił przekręt.

choćbym chciał to nie mam na kogo zagłosować, a na byle kogo głosu swojego nie oddam, więc bardzo możliwe że na wybory po prostu nie pójdę.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 16:29   #7
slodkokwasny
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
haha hasła PiSu owszem nawiązują do uczciwości, szkoda że sama partia jest z nią na bakier (choćby sprawa Hofmana na kilometr śmierdzi przekrętem), szczególnie odpadki po PiSie z Solidarnej Polski jak jeden zacny obrońca TV Trwam, wielki wróg pedałów który korzystał z usług prostytutek i kochanek które opłacał z państwowych pieniędzy i to wszystko w czasie gdy żona w ciąży a on głosił hasła że rodzina jest najważniejsza, nie ma to jak uczciwość moralna, a do tego uczciwy Kurski którego nazywać można piratem drogowym, bo tylu wpadek to chyba żaden parlamentarzysta nie miał co on i do tego wiecznie zasłaniający się legitymacją...

PO to banda złodziei, już szykują się na olimpiadę gdzie znowu przekręt będzie gonił przekręt.

choćbym chciał to nie mam na kogo zagłosować, a na byle kogo głosu swojego nie oddam, więc bardzo możliwe że na wybory po prostu nie pójdę.
Właśnie takie odpowiedzi mnie interesują, na kogo głosujecie, i jakie macie argumenty, często można uzyskać jakieś ciekawe informację które pozwolą podjąć decyzję.
slodkokwasny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 16:58   #8
JanePanzram
Zakorzenienie

ja to w tej sprawie to leżę i kwiczę

-na PiS nie, zaraz po wyborach zacznie się Wielkie Poszukiwanie Winnych. Ja pamiętam okres rządów PiS - codziennie wojna o pietruszkę w tv, codziennie "jesteśmy atakowani przez tego i owego". To na pewno pojawi się znowu. Nałożone zostaną niezliczone nowe uprawnienia i certyfikaty do wyrobienia dla przedsiębiorców, co tylko bardziej przydusi gospodarkę
-PO na betonowe NIE - straciłam całe zaufanie do nich po tym jak podwyższyli stawkę VAT, a każde kolejne ich poczynania tylko mnie utwierdzały w zdecydowanym, stalowym NIE; już wolę na PiS zagłosować niż na nich - a na PiS nie zagłosuję na pewno; zero wizji, trwanie; zniszczą ten kraj, doprowadzą do ruiny - a niczego dobrego nie zrobią
-na SLD nie - bo Miller, a on już pokazał co potrafi
-na Palikota nie - bo to pajac, inteligentny, ale pajac, nie ma żadnego projektu dla gospodarki i nigdy go nie miał; po happeningu z zakonnicami i przebranym księdzem ta partia kojarzy mi się z debilnymi wyskokami
-na PSL - no własnie; to na nich głosowałam w poprzednich wyborach - wtedy też nie wiedziałam na kogo głosować, a skoro chciałam głosować, to wybrałam ich, jako najmniejsze zło (to był typowy wybór "nie wiem na kogo głosować, byleby PiS nie rządził, a przy głosie na tę partię jest szansa ich wyrugować") już więcej tego nie powtórzę
-na temat innych partii niewiele wiem, ale pewnie teraz zagłosuję na jakąś egzotyczną partię

ja jestem na takim etapie, że bym zagłosowała i na kogoś, z kim się w zupełności nie zgadzam, ale żebym była przekonana, ze on zadziała na dobro kraju

EDIT: jestem w stu procentach przekonana, ze sukces Palikota w poprzednich wyborach to była zasługa podobnych do mnie: nie chcieli ani PiS ani PO, a tu nowa partia, a on tak do rzeczy mówi przed wyborami... to był też zapewne wyraz protestu przeciw partiom rządzącym; Palikot ich nieźle wyrolował, teraz nie sądzę, by miał tyle głosów

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2014-03-22 o 17:48
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 17:51   #9
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Chyba zatrolluję i oddam głos na Korwina Krula. Zobaczenie go jak z mównicy PE mówi że UE to gorsi faszyści niż hitlerowskie Niemcy jest bardzo kuszące
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 17:59   #10
JanePanzram
Zakorzenienie

ehehe, będzie rządził PiS (bo na to się zapowiada), a jeszcze na mównicy K*rwin - to byłby cirque de soleil już, świat a ludzie by nie widzieli takich przypałów dla mediów smakowity kąsek, a dla Polaków tragerdyja w stu aktach

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2014-03-22 o 18:00
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 18:07   #11
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
ehehe, będzie rządził PiS (bo na to się zapowiada), a jeszcze na mównicy K*rwin - to byłby cirque de soleil już, świat a ludzie by nie widzieli takich przypałów dla mediów smakowity kąsek, a dla Polaków tragerdyja w stu aktach

Jakby Polacy przestali się przejmować tym co o nich mówi zagramanica toby lepiej na tym wyszli. Olać i robić swoje, a nie snuć wielogodzinne dysputy o tym co jakiś John z GB o nas myśli.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 20:13   #12
MeredithGrey
Zadomowienie

ja tez coraz częściej mysle o zagłosowaniu na JKM.
Ostatnio głosowałam na Palikota.
Moje poglądy są takie, ze jak najbardziej liberatrianski ustroj powinien panować, podoba mi się, że jkm jest za nieobowiązkowym ubezpieczeniem, za niskim podatkiem (teoretycznie)
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 20:42   #13
Figula94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MeredithGrey Pokaż wiadomość
ja tez coraz częściej mysle o zagłosowaniu na JKM.
Ostatnio głosowałam na Palikota.
Moje poglądy są takie, ze jak najbardziej liberatrianski ustroj powinien panować, podoba mi się, że jkm jest za nieobowiązkowym ubezpieczeniem, za niskim podatkiem (teoretycznie)
Ja właśnie chyba też bym jego wybrała, bo ma kilka ciekawych pomysłów i głupie jest to, że ciągle te same partie są wybierane (coś trzeba zmienić), choć niektóre jego wypowiedzi są tak przeraźliwie głupie...
Figula94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 20:48   #14
adriatyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Figula94 Pokaż wiadomość
Ja właśnie chyba też bym jego wybrała, bo ma kilka ciekawych pomysłów i głupie jest to, że ciągle te same partie są wybierane (coś trzeba zmienić), choć niektóre jego wypowiedzi są tak przeraźliwie głupie...
Dlatego właśnie warto wybrać równie wolnościową gospodarczo, ale wolną od tych "niektórych wypowiedzi" alternatywę - Partię Libertariańską (patrz mój post wyżej ).

Edytowane przez adriatyk
Czas edycji: 2014-03-22 o 20:50
Stary 2014-03-22, 21:09   #15
milionmalychkawalkow
Zadomowienie

Dlaczego autor tematu dostał bana?

IG
👊 🔥♀ 💥 ✊
intersekcjonalizm | siostrzaństwo | moc kobiet
g i r l o n f i r e
milionmalychkawalkow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 21:18   #16
201702060922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adriatyk Pokaż wiadomość
Dlatego właśnie warto wybrać równie wolnościową gospodarczo, ale wolną od tych "niektórych wypowiedzi" alternatywę - Partię Libertariańską (patrz mój post wyżej ).
Zajrzałam na ich stronę i faktycznie wydają się dosyć ciekawą opcją.
Z tych popularnych partii to naprawdę nie ma na kogo głosować. A chętnie wybrałabym się na wybory, bo to byłby mój pierwszy raz, odkąd mogę głosować .
201702060922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-22, 21:34   #17
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
ja to w tej sprawie to leżę i kwiczę

-na PiS nie, zaraz po wyborach zacznie się Wielkie Poszukiwanie Winnych. Ja pamiętam okres rządów PiS - codziennie wojna o pietruszkę w tv, codziennie "jesteśmy atakowani przez tego i owego". To na pewno pojawi się znowu. Nałożone zostaną niezliczone nowe uprawnienia i certyfikaty do wyrobienia dla przedsiębiorców, co tylko bardziej przydusi gospodarkę
-PO na betonowe NIE - straciłam całe zaufanie do nich po tym jak podwyższyli stawkę VAT, a każde kolejne ich poczynania tylko mnie utwierdzały w zdecydowanym, stalowym NIE; już wolę na PiS zagłosować niż na nich - a na PiS nie zagłosuję na pewno; zero wizji, trwanie; zniszczą ten kraj, doprowadzą do ruiny - a niczego dobrego nie zrobią
-na SLD nie - bo Miller, a on już pokazał co potrafi
-na Palikota nie - bo to pajac, inteligentny, ale pajac, nie ma żadnego projektu dla gospodarki i nigdy go nie miał; po happeningu z zakonnicami i przebranym księdzem ta partia kojarzy mi się z debilnymi wyskokami
-na PSL - no własnie; to na nich głosowałam w poprzednich wyborach - wtedy też nie wiedziałam na kogo głosować, a skoro chciałam głosować, to wybrałam ich, jako najmniejsze zło (to był typowy wybór "nie wiem na kogo głosować, byleby PiS nie rządził, a przy głosie na tę partię jest szansa ich wyrugować") już więcej tego nie powtórzę
-na temat innych partii niewiele wiem, ale pewnie teraz zagłosuję na jakąś egzotyczną partię

ja jestem na takim etapie, że bym zagłosowała i na kogoś, z kim się w zupełności nie zgadzam, ale żebym była przekonana, ze on zadziała na dobro kraju

EDIT: jestem w stu procentach przekonana, ze sukces Palikota w poprzednich wyborach to była zasługa podobnych do mnie: nie chcieli ani PiS ani PO, a tu nowa partia, a on tak do rzeczy mówi przed wyborami... to był też zapewne wyraz protestu przeciw partiom rządzącym; Palikot ich nieźle wyrolował, teraz nie sądzę, by miał tyle głosów
Mam w 100000% takie samo zdanie jak Ty, to samo chciałam napisać.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez milionmalychkawalkow Pokaż wiadomość
Dlaczego autor tematu dostał bana?
Też jestem ciekawa.

Przeczytałam założenia tej Partii Libertariańskiej i choc z wiekszoscia sie zgadzam, to niektore sa dla mnie totalnie nie do zaakceptowania, wiec kolejna partia do odstrzalu.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-03-22 o 22:56
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 00:12   #18
chwast
Zakorzenienie

Ja nie głosuję bo wybory w naszym kraju to fikcja - i tak będzie po lub pis obojętnie ilu w internecie by nie gadało, że na kogo innego. Mam gdzieś takie coś i już o tym nie myślę
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 13:36   #19
Figula94
Zadomowienie

Cytat:
W takim razie rzucę okiem i chętnie im pomogę. A w sumie to nawet przekażę dalej, do pewnych osób, które też mnie zachęcały do głosowania na JKM.

Edytowane przez Figula94
Czas edycji: 2014-03-23 o 13:38
Figula94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 15:28   #20
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figula94 Pokaż wiadomość
W takim razie rzucę okiem i chętnie im pomogę. A w sumie to nawet przekażę dalej, do pewnych osób, które też mnie zachęcały do głosowania na JKM.

ta wypowiedź mówi wszystko o tym kretynie...porównanie kretyńskie po prostu, ale jak większość jego wypowiedzi bo chyba nikt inteligentny takiego porównania by nie zrobił.

tu link do całości, żeby nie było że wyrwane z kontekstu

ciekawe czy sam by chciał być w takim obozie zamiast pracować na umowie śmieciowej.

Edytowane przez dominikmeller25
Czas edycji: 2014-03-23 o 15:30
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 16:51   #21
penelp
Raczkowanie

Żeby zrozumieć tą wypowiedź JKM trzeba naprawdę siedzieć w tematyce tej partii. Nie chodziło mu o to, że ludziom w obozach było dobrze, chodziło tylko o to, że jeżeli ludzie nie chcą to nie powinni obowiązkowo opłacać składek, możliwość wyboru czy chcą się np ubezpieczać prywatnie za swoje pieniądze czy przez ZUS. Niestety dzięki takim kontrowersyjnym i niepotrzebnym, niezrozumianym wypowiedziom poparcie mu spada :P
penelp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 17:09   #22
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Są różne alternatywy... jedną z nich, która może cię zainteresuje, to Partia Libertariańska (właśnie kończy się jej rejestracja, w obecnych wyborach do europarlamentu startuje w koalicji z Demokracją Bezpośrednią) - jedyna w pełni, prawdziwie wolnościowa partia w Polsce (zarówno w sprawach obyczajowych jak i gospodarczych).

Strona www - http://partialibertarianska.org/
Fanpage - https://www.facebook.com/partialibertarianska
Brzmi jak reklama

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Chyba zatrolluję i oddam głos na Korwina Krula. Zobaczenie go jak z mównicy PE mówi że UE to gorsi faszyści niż hitlerowskie Niemcy jest bardzo kuszące
Chciałabym to zobaczyć
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 17:38   #23
Imperialista
BAN stały

Cytat:
W KRUSie jesteś ubezpieczona, że głosowałaś na PSLowską mafię? Dla mnie na dzień dzisiejszy PSL to największe zło - jest to partia bez większych ambicji politycznych, której jedynym zadaniem jest obrona przywilejów (nie praw!) pewnej grupy społeczeństwa.

Cytat:
Palikot ostro się przejedzie, bo wielu ludzi zniechęcił do siebie cyklem Biedroń&Grodzka show. No i do tego przepychanki z SLD i feministkami.

Ja mam dylemat, bo waham się między narodowcami a Korwinem-Mikke. Szkoda, że prawica na prawo od PiSu nie stworzyła jednej listy, bo na pewno weszliby do europarlamentu.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 23:07   #24
adriatyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Brzmi jak reklama
Trochę tak - ale po prostu wydaje mi się, że warto pokazywać tę alternatywę, o której ciągle jeszcze nie wszyscy słyszeli.

Nawet ten wątek pokazuje, że wielu osobom brakuje w Polsce partii stricte wolnościowej gospodarczo - a jednocześnie z powodu, hmmm... powiedzmy "kwestii smaku" nigdy nie zagłosują na Korwina (co sprawia, że K-M tyleż osób przyciąga do "sprawy"... co odstrasza). Chęć przezwyciężenia tego problemu była właśnie jedną z przesłanek do założenia Partii Libertariańskiej - chodzi o stworzenie szansy na oddanie głosu wszystkim, którym bliskie jest marzenie o wolnym społeczeństwie.
Stary 2014-03-24, 14:17   #25
kennedy
Zakorzenienie

az sobie poczytam o PL
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości