|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bratnie dusza-Bielsko Biała
Cześć dziewczyny.
Mam pewien problem, doskwiera mi samotność. Mam chłopaka, ale widujemy się tylko w weekendy. Chętnie poznałabym jakąś dziewczynę, z którą mogłabym pogadać, gdzieś wyjść, po prostu się zaprzyjaźnić. Nigdy nie myślałam, że dobrnę do takiego punktu życia, ale może napisanie wprost swoich oczekiwań to jedyny sposób. Jestem z Bielska Białej, mam 21 lat. Czy któraś z Was miałaby ochotę na poznanie się?
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bratnie dusza-Bielsko Biała
Cześć
wprawdzie jestem z Andrychowa, ale w Bielsku jestem codziennie, bo tu pracuję, więc gdybyś miała ochotę pogadać czy spotkać się to jestem jak najbardziej za poza tym mam bardzo podobnie jak Ty, mimo tego że również mam chłopaka to jednak czasami doskwiera mi samotność i niezrozumienie z jego strony..
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Bratnie dusza-Bielsko Biała
Hej, ja mam prawie 19 lat (w marcu), jestem z okolic, nie mam chlopaka ale chetnie sie zaprzyjaznie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

wprawdzie jestem z Andrychowa, ale w Bielsku jestem codziennie, bo tu pracuję, więc gdybyś miała ochotę pogadać czy spotkać się to jestem jak najbardziej za