|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niezaliczenie seminarium licencjackiego
Hej Dziewczyny, może któraś z Was się orientuje, co dzieje się gdy nie zaliczy się seminarium licencjackiego, które ( przynajmniej u mnie na uczelni) jest do zaliczenia na II roku? Ktoś miał taką sytuację?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezaliczenie seminarium licencjackiego
Cytat:
a) każda uczelnia rządzi się własnymi prawami b) podejrzewam, że jeśli wystarczy ci ectsów to cie puszczą warunkowo a w przyszlym roku zapłacisz za to seminarium. c) jakim cudem nie zaliczylas seminarium?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Trzeba robić wszystko żeby zaliczyć, bo wtedy chyba Ci zostaje powtarzanie semestru. Ale to nie są normalne zajęcia, promotor powinien iść na rękę. Spróbuj się z nim jakoś dogadać, kombinuj z pracą, cokolwiek. U mnie sporo osób miało z tym problem, ale jakoś się szło dogadać z promotorką.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
U mnie seminarium traktowane jest jak zwykły przedmiot, 2 terminy a jak nie zaliczysz to płacisz za tryb poprawkowy i zdajesz w następnej sesji. Niektórzy nie zaliczyli, bo podstawa był rozdział pracy licencjackiej.
Cytat:
Są rzeczy, których kupić nie jesteś w stanie - honor, szacunek, zaufanie. Edytowane przez _Aneta Czas edycji: 2014-03-12 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.